Jump to content

Doamna fierar a mâncat o bătaie de la domnul fierar!

Recommended Posts

Posted

Bătută cu ranga de...fierar

O tânără din Pechea a fost bătută de concubinul fierar chiar cu un obiect din fier. Fata spune că nu are de gând să se mai întoarcă acasă, iar după ce se va externa, va face toate demersurile legale pentru a-l vedea pe bărbat după gratii. Cei doi sunt de cinci ani împreună, însă nu au avut conflicte însemnate. Deşi nu au avut niciodată bani să se căsătorească, Ionica Profir alături de concubinul ei lucrează împreună într-o fierărie, de unde îşi câştigă şi existenţa. Tânăra povesteşte că la sfârşitul săptămânii trecute fratele bărbatului a intervenit în fericirea lor şi a reuşit să îi dezbine, prin curajul de a le cere bani. Bărbatul, supărat peste măsură, i-a luat apărarea rudei de sânge şi a ciomăgit-o pe femeie cu o rangă de fier. "Mereu venea fratele lui şi ne cerea bani de ţigări. Eu ce fac, trăiesc cu un bărbat sau cu doi? M-am enervat şi eu, şi m-am ales cu o bucată de fier peste mână şi în cap", a declarat Ionica Profir. Sora Ionicăi, speriată, a chemat ambulanţa care a transportat-o pe victimă la Spitalul Judeţean din Galaţi. Tânăra a fost internată în secţia de neurochirurgie şi spune că după ce va fi externată, va povesti Poliţiei tot ce a pătimit în ultimul timp. Este a doua oară când bărbatul este părăsit după ce, în urmă cu câţiva ani, o altă tânără a renunţat la relaţie pentru bătăile frecvente pe care i le aplica bărbatul. "Doamna fierar a mâncat o bătaie de la domnul fierar în fierărie cu o rangă de fier. A fost internată în secţia de neurochirurgie şi va mai sta internată o perioadă pentru tratamente specifice", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.