Jump to content

Ne vizitează consulul Chinei


dcp100168

Recommended Posts

Ne vizitează consulul Chinei

La invitatia prefectului judetului Galati, Claudiu Brinzan, miercuri, 18.03, va fi prezent la Galati consulul general al Chinei la Constanta, Wang Tieshan. Acesta va avea o serie de intrevederi cu conducerea Institutiei Prefectului, a Consiliului Judetului, a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura, precum si cu primarul municipiului Galati. Discutiile vor viza in principal cooperarea romano-chineza in domeniul economic.

Link to comment
Share on other sites

Consulul Chinei, Wang Tieshan, în vizită de lucru la Galaţi

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, a primit astăzi vizita Consulului General al Republicii Populare Chineze în Constanţa, Wang Tieshan, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Discuţiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe colaborarea dintre judeţul Galaţi şi regiunile Republicii Chineze, precum şi pe dezvoltarea unor parteneriate viabile în toate domeniile de activitate, de la cel cultural şi pană la cel economic, prin promovarea de proiecte şi atragerea de finanţări din partea investitorilor chinezi. De asemenea, a fost trecută în revistă starea actuală a economiei mondiale şi măsurile care se impun din partea celor doi parteneri, România şi China, ca această stare să fie depăşită într-un termen relativ scurt. „Colaborarea dintre judeţul Galaţi şi partea chineză este una care datează din 1986, atunci când ne-am înfrăţit cu regiunea Hubei. Sunt convins că şi în perioada următoare vom reuşi să întarim legăturile comerciale cu această ţară având în vedere că interesele de dezvoltare sunt unele comune pentru cele două părţi. Strângerea relaţiilor de colaborare cu partenerii chinezi trebuie extinsă în cat mai multe direcţii având în vedere că ambele state doresc să treacă mai uşor peste actualul colaps economic. Consiliul Judeţului Galaţi va contribui activ la tot ceea ce înseamnă promovarea unor proiecte care să fie benefice acestor parteneriate”, a afirmat Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi. Consulul General al Republicii Populare Chineze în Constanţa, Wang Tieshan, a trecut în revistă lunga colaborare avută cu România şi în mod special cu judeţul Galaţi. Oficialul a făcut referire la deschiderea actuală a investitorilor din China pentru aceasta parte a Europei, precizând ca instituţiile bancare sunt pregătite sa finanţeze proiecte viabile ale partenerilor romani. Wang Tieshan a cerut sprijinul Consiliului Judeţului care, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie şi Consiliul Local, să îşi aducă contribuţia la organizarea, în câteva luni la Galaţi, a unei misiuni economice chineze menite să faciliteze contactele dintre agenţii economici din China cu cei din oraşul nostru şi nu numai.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.