Jump to content

Viol homosexual la Valea Mărului


dcp100168

Recommended Posts

Minor de 16 ani cercetat pentru viol

La data de 16.03.2009, poliţiştii din comuna Valea Mărului, jud. Galati, au fost sesizaţi de către numitul T. Vasile, din localitate, despre faptul că, în ziua de 11.03.2009, ora 15.00, fiul său T. I. de 6 ani, a fost ademenit cu jucarii de D. Sorin de 16 ani, din com. Valea Marului, care a intretinut raport sexual anal cu acesta. În urma examinarii medico-legale efectuate in ziua de 16.03.2009 s-a stabilit că victima prezinta fisuri anale in curs de cicatrizare. În cauza s-a intocmit dosar penal, continuandu-se cercetarile cu autorul în stare de libertate pentru savarsirea infracţiunii de viol.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1998

Link to comment
Share on other sites

Batjocorit de cel care trebuia să-l îngrijească

O întreagă comunitate este în stare de şoc după ce un copilaş de numai şase ani a fost violat de un băiat de 16 ani, în localitatea gălăţeană Valea Mărului. Părinţii micuţului sunt hotărâţi să lase justiţia să facă dreptate. Protecţia Copilului va încerca să îi ajute pe cei doi copii să treacă peste acest episod dureros, atât pentru agresor, dar mai ales pentru copilul violat.

Atât părinţii băiatului de 16 ani cât şi sătenii spun că tânărul a fost dintotdeauna cuminte şi nu a creat probleme niciodată, nimănui. De aceea întreaga comună a fost şocată când a aflat că adolescentul l-a violat pe micuţul de care trebuia să aibă grijă cât timp părinţii acestuia erau la muncă. „Tot îmi spunea că îl ustură, a ieşit la baie într-o noapte în continuu dar nu mi-a dat prin cap despre ce este vorba. La sfârşitul săptămânii trecute l-am întrebat dacă şi-a bătut cineva joc de el, şi mi-a zis că Sorin, băiatul care se juca mereu cu el, l-a pus pe o parte şi i-a făcut treaba ruşinoasă", a declarat Elena Tudor, mama micuţului. Cei doi copii stăteau în fiecare zi împreună şi se jucau în curtea băiatului. Ceea ce s-a întâmplat i-a lăsat fără grai pe părinţii celor doi, care nu ştiu ce să facă acum să îndrepte ceea ce s-a întâmplat. Tatăl micuţului agresat spune, totuşi, că părinţii autorului nu au nicio vină şi că doar legea îşi va spune cuvântul. „Părinţii tânărului erau amândoi plecaţi la muncă, ei i-au dat de-a lungul timpului o educaţie adecvată. Dacă pe el atât l-a dus capul, atunci va răspunde în faţa legii. Cu părinţii lui nu am nimic", a continuat Vasile Tudor, tatăl copilului. Vecinii spun totuşi că părinţii poartă o mare vină pentru că nu l-au lăsat pe tânăr să continue şcoala după ce a terminat opt clase. Până şi reprezentanţii Poliţiei din comună au fost şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. „Vă rog să mă credeţi că şi pentru noi este un mare şoc. Întreaga comunitate este rrăsculată împotriva a ceea ce s-a întâmplat. Noi am audiat deja autorul în prezenţa unui avocat", ne-a spus ag. şef Vasile Mincu de la Poliţia din Valea Mărului. Protecţia Copilului Galaţi îi va integra pe cei doi într-un program de recuperare prin care urmăresc să îl integreze social pe agresor şi să îl ajute pe micuţ să nu rămână cu sechele. „Micuţul va fi cuprins într-un program de recuperare iar agresorul, de asemenea, fiindcă este minor, va beneficia de un astfel de program pentru delicvenţă juvenilă", a spus Tania Calcan, purtător de cuvânt în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.