Jump to content

Oţelul - Unirea Slobozia 2-1, într-un meci amical


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul a învins pe FC Unirea 2004 Slobozia cu 2-1, într-un meci amical

FC Oţelul Galaţi a cîştigat meciul de verificare susţinut astăzi pe terenul formaţiei FC Unirea 2004 Slobozia, din Seria a II-a a Ligii a III-a. Roş-alb-albaştrii s-au impus cu scorul de 2-1 (1-1), golurile gălăţenilor fiind marcate de Gabriel Viglianti (24) şi John Ibeh (90). Gazdele au punctat in minutul 30.

FC Oţelul a jucat în formula: Kolev (75 Gribauskas) - Sarghi, Costin, Jelev (80 Carja), Rapa (46 Ilie) - Giurgiu (46 Ibeh), Viglianti (80 Tismanaru), Bourceanu - Iorga (46 Vitaici), Pena (60 Elek), Paraschiv (80 Garleanu).

Scorul a fost deschis de Viglianti dintr-o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri, apoi Unirea a facut 1-1 in urma unei lovituri de colt. In minutul 55 al partidei, capitanul Gabriel Paraschiv a fost faultat in careu, iar penaltiul a fost ratat de Viglianti, portarul advers nefiind de trecut. Otelul a marcat si in minutul 72, o lovitura libera executata de Silviu Ilie fiind finalizata cu capul de acelasi Viglianti, din careu, insa in mod inexplicabil arbitrul de tusa a indicat ofsaid. Golul victoriei ros-alb-albastre a fost reusit de Ibeh (foto, dreapta), in ultimul minut de joc, o centrare a lui Marian Carja, de pe dreapta, fiind finalizata cu capul de atacantul nigerian.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/otelul- ... 29375.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.