Jump to content

Grigoraş nu se vede la echipa naţională


dcp100168

Recommended Posts

Grigoraş nu se vede la echipa naţională

Antrenorul FC Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca remarca presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, vizavi de o eventuala numire a sa la carma echipei nationale a Romaniei il maguleste. "Poate in 30-40 de ani voi ajunge si eu la carma nationalei. Serios acum, cred ca sunt antrenori mult mai experimentati care pot antrena prima reprezentativa. Sincer, cand auzi asa ceva, te simti magulit si ma bucur ca domnul Mircea Sandu si-a schimbat parerea despre mine. Pana acum eram considerat un antrenor non-conformist, care ataca Federatia sau comisiile. In realitate, niciodata n-am avut nimic cu nimeni, mai degraba pot spune ca am fost atacat", a precizat Petre Grigoras. Recent, intr-o aparitie televizata, presedintele FRF a afirmat ca Petre Grigoras se afla pe o lista a posibililor succesori ai lui Victor Piturca in functia de selectioner.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1429

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Grigoras: "Si daca mi-ar propune Mircea Sandu nu as accepta. Nu sunt bun de nationala!"

Sunt oameni pentru care nationala nu inseamna o provocare in momentul de fata! E cazul lui Grigoras de la Galati! Incredibil, dar adevarat! Unul dintre oamenii care sunt pe placul lui Mircea Sandu, Petre Grigoras de la Otelul, nu se vede antrenor la echipa nationala in urmatorul an. Motivul - nu este pregatit pentru nationala! "Am auzit ca domnul Mircea Sandu s-a gandit la mine. In momentul de fata nu ma intereseaza nationala. Si daca mi-ar propune, nu as accepta. As iesi in fata si as spune ca nu sunt bun pentru nationala. Sunt altii mai buni pentru rolul asta. Oricum, imi este scarba de unii oameni din fotbal care au inceput sa arunce cu noroi in Piturca. Trebuie oricum sa obisnuim cu ideea ca nu mai avem nici o sansa de nationala", a spus Grigoras pentru www.sport.ro.

http://www.sport.ro/nationala/piturca-a ... onala.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.