Jump to content

Dumitru Buţurcă - noul şef al APIA Galaţi

Recommended Posts

Posted

Se schimbă cârma la APIA Galaţi

* Conducere portocalie la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Galaţi. Un democrat-liberal va lua locul liberalului Ionel Nicula.

Democrat-liberalul Dumitru Buţurcă va prelua conducerea la APIA Galaţi, după ce, ieri, toţi directorii din ţară ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură au fost demişi de către Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii. Pedelistul gălăţean va ocupa fotoliul liberalului Ionel Nicula. ”Nu am fost înştiinţat oficial de nicio demitere. Am fost sunat de cineva şi mi-a spus că a aflat de aceasta de la un post central de televiziune. Nu ştiu ce să vă spun, tot ce ştiu este că în Plenul Parlamentului s-a votat pentru modificarea Legii 188, privind statutului funcţionarului public“, ne-a declarat Ionel Nicula, directorul APIA Galaţi.

Democrat-liberalul Dumitru Buţurcă ocupă, în prezent, funcţia de consilier expert în cadrul Guvernului, în Ministerul Agriculturii. Acesta a mai deţinut de-a lungul timpului, mai multe funcţii de conducere în domeniul agriculturii, printre care director al Direcţiei Agricole şi de Dezvoltare Rurală Galaţi, dar şi director adjunct al societăţii ”Seromgal”. ”Cred că cei care s-au gândit să mă propună pentru această funcţie au mizat pe experienţa pe care o am în agricultură. Am lucrat toată viaţa mea în acest domeniu şi vin din domeniul agriculturii. Am gândit şi am armonizat majoritatea regulamentelor europene pe linia intervenţiei în agricultură şi a dezvoltării acesteia. Slujba pe care o am acum, este una aparte. Cu toate acestea, cel mai bine este că mă întorc acasă, alături de oamenii din Galaţi”, ne-a declarat Dumitru Buţurcă.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.