Jump to content

Lucian Bute va primi un apartament de 150.000 euro pe Faleză


dcp100168

Recommended Posts

Lucian Bute va primi un apartament de 150.000 de euro pe Faleza Dunării

Primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae, va înmâna, sâmbătă, 21 martie, campionului mondial de box profesionist Lucian Bute cheile unui apartament situat pe Faleza Dunării, în valoare de 150.000 de euro, transmite corespundentul Informaţia.ro (AMOS News). Imediat după centura mondială cucerită în 20 octombrie 2007, la Montreal, campionul mondial de box profesionist Lucian Bute a primit titlul de „Cetăţean de onoare al Galaţiului”, distincţie acordată de primarul Dumitru Nicolae. În acelaşi timp, municipalitatea oraşului de la Dunăre i-a promis sportivului un apartament pe Faleza Dunării, în valoare de 150.000 de euro. Compania de construcţii Vega 93 a suportat 50.000 de euro, ia Primăria municipiului Galaţi 100.000 de euro. Apartamentul este situat la etajul cinci al unui bloc amplasat pe faleza Dunării şi are trei camere.

Link to comment
Share on other sites

Bute a primit apartamentul promis de Primăria Galaţi

Pugilistul Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a primit, sâmbătă, un apartament cu trei camere în Galaţi, care i-a fost promis de Primărie după ce a cucerit centura în anul 2007, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dupa ce a primit cheile si contractul, pugilistul a spus: "Sunt bucuros ca am si eu o proprietate in judetul natal. Nu ma asteptam la un asemenea gest". Coincidenţă sau nu, Bute a primit cheile apartamentului cu numărul 24, respectiv numărul meciurilor disputate la profesionişti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.