dcp100168 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Românii petrec trei ore pe zi pe internetUnul din cinci români dispune de un calculator şi petrece în medie peste trei ore zilnic pe Internet. Aceasta este concluzia raportului unei firme specializate în studii de piaţă. Cele mai multe accesări pe Internet sunt pentru jocuri, afaceri, dar şi locuri de muncă sau legislaţie. La o populaţie de peste 20 de milioane de locuitori, România dispune de aproximativ patru milioane de calculatoare. Potrivit studiului, citat de Jurnalul Naţional, un român din cinci are computer şi peste 7,5 milioane de conaţionali folosesc Internetul. Majoritatea utilizatorilor navighează seara după ora 18.00. Pe lângă computer, românii mai folosesc şi telefonul celular pentru a accesa Internetul. Numărul celor care utilizează astfel un terminal mobil a crescut spectaculos în ultima vreme, cu peste 80 de procente. Diferenţa dintre urban şi rural în privinţa accesului la un calculator rămâne în continuare foarte mare. Astfel, în oraşe peste 85% dintre cămine au un calculator. La sate, doar 10 procente din populaţie dispun de această facilitate.http://www.antena3.ro/stiri/hightech/ro ... 67501.html
George Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Romanii petrec in medie 3 ore pe zi pe net? Ma scuzati dar cred ca sondajul asta s-a facut de mantuiala. Ma intreb pe ce subiecti? pe copii care parintii ii lasa la calculatoar doar 3 ore pe zi? Va spun eu ca romanii petrec in medie cel putin 10-11 ore pe net. 8 ore la servici cat stau la taclale pe mess si cand intra sefu repede inchid messu sa nu ii prinda apoi dupa ce sefu pleaca il deschid din nou, asta nu se considera tot stat pe net? Deci romanii stau 8 ore pe net la servici apoi cand vin de la servici, ajung acasa, iar daca nu are meci pe la tv, deschid calculatorul si intra pe net si sta pana se culca. Chiar si prietenii din lista mea, si chiar si cei din listele voastre, daca va uitati atenti, id-urile sunt on cam toata ziua. De dimineata de la prima ora, pana tarziu dupa miezul noptii. Si sa nu credeti ca nu stiu ce inseamna o medie. Eu pun pariu ca un sondaj corect ar fi trebuit sa spuna ca romanii stau pe net in medie 8-9 ore pe zi.
dcp100168 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Deci romanii stau 8 ore pe net la servici... Da, cica la Combinat s-a pus cate un calculator la gura fiecărui furnal Relu ar putea să confirme, da' cred că nu vrea să dea din casă!
ella12pin Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nu prea cred ca stau "romanii" tot timpul la taclale pe mess la locul de munca, ca am fi intrat in criza mult mai devreme.Sunt de acord ca isi petrec insa o mare parte din timpul liber navigand intr-o lume virtuala.Asta pentru ca viata reala a devenit anosta , ca posibilitatile si locurile de recreere sunt tot mai putine si de proasta calitate si din cauzasaraciei cronice a majoritatii populatiei.
Recommended Posts