Jump to content

Oţelul - Universitatea Craiova 0-2


dcp100168

Recommended Posts

Napoli priveşte spre viitor: "Echipa a jucat excelent, dar urmează Galaţiul"

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria răsunătoare din meciul cu CFR Cluj, scor 4-1. "Sînt mulţumit de echipă, am făcut o partidă excelentă. Am văzut că am jucat bine, puteam să mai şi înscriem. Fotbaliştii au fost foarte bine motivaţi. Sperăm să continuăm pe această linie, dar trebuie să muncim mult în continuare. Urmează Galaţiul, care are două înfrîngeri consecutive şi ne va face cu siguranţă un meci greu", a spus Napoli la GSP TV.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/napoli- ... 30105.html

Link to comment
Share on other sites

Gălăţenii, mulţumiţi şi cu un egal

Antrenorul principal al Oţelului, Petre Grigoraş, a spus că se teme de meciul cu Ştiinţa. La întrebarea reporterului: „Câştigarea duelului cu Universitatea Craiova, de la finele săptămânii viitoare, devine capitală?", Grigoraş a răspuns: „Pfu! Aţi văzut în ce formă este Craiova? Joacă nemaipomenit, a învins categoric campioana CFR Cluj şi, evident, îmi fac griji în perspectiva meciului direct. Chiar dacă i-am bătut pe olteni de fiecare dată când am jucat cu ei la Galaţi, o spun cu toată sinceritatea: acum, m-aş mulţumi şi cu un egal!".

http://www.gds.ro/Sport/2009-03-27/Gala ... cu+un+egal

Link to comment
Share on other sites

Petre Grigoraş: Va fi greu să-i învingem pe olteni

Antrenorul Oţelului Galaţi a afirmat că Universitatea este echipa momentului, iar meciul de duminică va fi dificil, având în vedere forma actuală a trupei lui Napoli.

- Universitatea, de-a lungul anilor, a avut viaţă grea cu Oţelul, dar acum oltenii, aflaţi pe val, vin la Galaţi pentru victorie!

- După cum s-au prezentat oltenii în ultimele meciuri din acest retur, mi se pare normal. Cred că gândurile lor de victorie au şi un suport. Fără să aduc laude aiurea, Craiova este o echipă extrem de valoroasă, cu jucători care joacă împreună de vreo patru ani, ajungând la omogenitate. Nu întâmplător doi fotbalişti sunt la echipa mare a României, iar vreo patru-cinci la lotul de tineret. Înseamnă că Universitatea Craiova produce, aşa cum a făcut-o de-a lungul timpului. Juniorii au avut şansa să joace, adică li s-a dat credit. Probabil că le-a prins bine interdicţia de a mai face transferuri şi a fost în avantajul celor tineri. Deocamdată, Universitatea este una dintre primele patru-cinci echipe din România - ca evoluţie, valoare şi omogenitate. Cred că duminică ne va fi greu să-i învingem pe olteni.

Universitatea, Dinamo, Rapid, Timişoara, în aceeaşi barcă

- Aţi declarat că v-aţi mulţumi şi cu un egal...

- Cu toate că un rezultat de egalitate nu-mi convine şi nici nu intră în calculele mele, aşa am afirmat. Întotdeauna îmi doresc ca echipa mea să joace fotbal de calitate, spectaculos şi astfel să şi câştige, dar am declarat că m-aş mulţumi cu un egal gândindu-mă, realist, la valoarea Craiovei şi la situaţia noastră din acest moment. Cum spuneam, eu pun în aceeaşi barcă pe Universitatea Craiova, Dinamo, Rapid, FC Timişoara, CFR Cluj, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Steaua, adică o încadrez pe Ştiinţa în rândul echipelor foarte bune din campionatul nostru.

- Veţi pregăti un marcaj special pentru fraţii Costea?

- Nu. De ce? Cei doi fraţi Costea sunt, într-adevăr, jucători foarte valoroşi. Florin este super, dar acelaşi lucru îl pot spune şi despre Wobay, Prepeliţă şi alţii. Dacă ar fi să fac un marcaj „special", cum ziceţi, ar trebui să fac la vreo cinci-şase jucători de la Craiova! Şi mi-ar trebui mai mulţi fotbalişti, adică Oţelul să joace în 15! Aşa că vom încerca să ne facem jocul nostru. Normal, le vom da atenţie oltenilor, îi respectăm, dar vom încerca să-i anihilăm prin mijloacele noastre. Sper să şi reuşim.

http://www.gds.ro/Sport/2009-03-31/Petr ... +pe+olteni

Link to comment
Share on other sites

Grigoras vrea sa bata Craiova

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că victoria în meciul cu Universitatea Craiova este decisivă pentru ca echipa să se distanţeze de zona primelor locuri retrogradabile, transmite corespondentul NewsIn. "Ne aşteaptă trei meciuri destul de dificile, Craiova acasă, miercuri la Vaslui, şi apoi Politehnica Iaşi. Avem foarte mulţi accidentaţi şi cred că un egal contra Craiovei nu ar fi o crimă. Cred că o victorie ne-ar elibera de presiune şi ne-ar scoate din zona retrogradabilă. Trebuie ţinut cont că Universitatea Craiova a avut 11 jucători la echipele naţionale, le-am studiat toate meciurile din acest sezon şi, deşi de când sunt la Galaţi i-am ghicit de fiecare dată, duminică va fi un meci extrem, extrem de dificil", a spus Petre Grigoraş.

În perspectiva meciului cu Universitatea Craiova, tehnicianul nu va putea conta pe serviciile lui Viglianti, Cârjă, Tănasă, Cojoc şi Gado, care sunt accidentaţi. În aceste condiţii, Grigoraş a admis că este posibil să titularizeze doi jucători de la echipa a doua a clubului.

http://www.astazi.ro/gotostire.php?url= ... aiova.html

Link to comment
Share on other sites

Bilete la Otelul - Craiova

Incepand de vineri, 3 aprilie, dar si in ziua meciului cu FC Universitatea Craiova, conducerea FC Otelul va comercializa bilete prin vanzatorii volanti de langa stadionul "Otelul". Preturile tichetelor sunt urmatoarele: 10 lei la tribuna I, 7 lei la tribuna a II-a si la peluze, 50 de lei la Tribuna Zero si 100 de lei la Tribuna Oficiala.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1460&page=1

Link to comment
Share on other sites

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, de la ora 17.00, pe stadionul "Oţelul", în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev – 16. Sârgi, 18. Costin, 31. Jelev, 3. Râpă – 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 14. S.Ilie – 6. Iorga, 27. Pena, 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 20. Gârleanu, 11. Gado, 15. John Ibeh, 7. Elek, 19. Vitaic, 10. Avram, 8. Tismănaru. Absenţi: Sălăgean, Cojoc, Tănasă, Hurdubei, Cârjă, Viglianti (accidentaţi)

Universitatea, echipa probabilă: 23. Bornescu, 18. Dănănae, 7. Găman, 6. D. Stoica, 8. Şoavă - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 27. Rose - 77. Wobay, 9. M. Costea, 10. Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli. Rezerve: 21. Lung, 2. Bărboianu, 3. Barbu, 4. Mitchel, 28. Gângioveanu, 20. Dina, 19. Crăciun. Absenţi: Baird, Njock (accidentaţi).

Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, duminică, ora 17.00, Gsp Tv

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central), Gero Szabo, Iulian Radu (asistenţi), Mugurel Vădan (rezervă). Observatori: Dumitru Mihalache şi Laszlo Sajtos.

Palmares: 39 19 7 13 57-42

Primul meci: 1-1, la 25 septembrie 1986, la Craiova

Scor maxim: 6-0, la Craiova, la 11 iunie 2005.

Ultima victorie a oaspeţilor: 1-0, la 2 august 2003

Ultimul meci jucat la Galaţi: 2-1, la 27 octombrie 2007.

În tur: 0-1.

Link to comment
Share on other sites

Avancronica meciului Otelul Galati - Universitatea Craiova

Petre Grigoras: "Un egal nu ar fi rau"

Petre Grigoras a declarat ca nu ii place sa obtina rezultate de egalitate, dar o remiza in partida cu Universitatea Craiova nu l-ar nemultumi: "Ne asteapta trei meciuri destul de dificile, Craiova acasa, miercuri la Vaslui, si apoi Politehnica Iasi. In viata mea nu mi-a placut egalul, dar acum recunosc ca nu as fi foarte nemultumit cu un punct din meciul cu Craiova. Am vazut toate meciurile Universitatii de pana acum si pot spune ca, la acest moment, e una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Numai daca tinem cont de faptul ca a avut 11 jucatori selectionati la loturile nationale, spune multe despre valoarea lotului de jucatori. In plus, ei evolueaza cam de patru ani in aceeasi formula deci omogenitatea este foarte buna. Nu putem spune ca ne temem de anumiti jucatori, echipa formeaza un grup puternic de la portar pana la atacanti. Tinand cont si de faptul ca noi avem mari probleme de lot, consider ca un egal nu ar fi rau". Petre Grigoras considera ca echipa sa poate totusi sa invinga duminica: "O victorie ar fi extraordinara, ne-ar elibera de presiune si altfel vom aborda jocurile urmatoare. Nicio echipa nu este invincibila, iar noi trebuie sa aratam ca de la Galati nu prea se pleaca cu puncte".

In perspectiva meciului cu Universitatea Craiova, tehnicianul nu va putea conta pe serviciile lui Viglianti, Carja, Hurdubei, Tanasa, Cojoc, Salagean si Gado, care sunt accidentati. In aceste conditii, Grigoras a admis ca este posibil sa titularizeze doi jucatori de la echipa a doua a clubului. "Este posibil sa vedeti in prima echipa doi-trei jucatori de care n-ati mai auzit. Ambele flancuri ale apararii au nevoie de intariri, iar alte variante nu exista, decat promovarea fortata a juniorilor din propria pepiniera ", anunta tehnicianul, iar acestia sunt Sorin Cucu, Cosmin Garleanu si Cornel Rapa. Mijlocasul Romeo Stancu si atacantul bosniac Stevo Nikolic si-au depus memorii pentru a deveni jucatori liberi din cauza unor restante financiare pe care Otelul Galati le are de achitat catre ei.

Echipa probabila: Kolev - Sarghi, Sg.Costin, Zhelev, Cucu - Giurgiu, Bourceanu, L.Iorga, S.Ilie - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Petre Grigoras; Accidentati: Cojoc, Hurdubei, M.Carja, Salagean, Gado, Viglianti, Tanasa; Suspendati: -; Rezerve: Gribauskas, Garleanu, Ibeh, Elek, Vitaic, Avram, Tismanaru.

Delegatia Universitatii s-a deplasat astazi la Galati, in vederea partidei de duminica cu Otelul. "Alb-albastrii" au facut deplasarea cu avionul pana la Constanta, iar de acolo Stoica si compania au fost preluati de "Oltenia Force One". Din lotul deplasat de tehnicianul italian al Stiintei, Nicolo Napoli, face parte, pentru prima data, si atacantul camerunez Jeremie Njock.

Dorel Stoica, Mihai Costea, Valerica Gaman, Stefan Barboianu, Silviu Lung jr, Cosmin Gangioveanu, Radu Barbu, Andrei Prepelita, Mihai Dina, Ovidiu Dananae, Dan Gogosoiu si Ionut Popescu sunt jucatorii Universitatii convocati la loturile nationale (Romania, Romania B, Romania Under 21). A fost si Florin Costea pentru meciul cu Serbia, dar acesta s-a intors luni in Banie, fiindca era suspendat pentru jocul nationalei cu Austria. Chiar daca este o mandrie pentru fanii Stiintei, stafful tehnic al Craiovei considera ca aceste convocari au si parti negative. "Au fost 13 jucatori convocati si e normal sa existe aici si un sacrificiu. Partea negativa este ca nu i-am avut pe fotbalisti intreaga saptamana la dispozitie, pentru a pregati «dubla» cu Otelul si cu Dinamo. Dar, in rest, eu nu am de ce sa ma plang. Cate echipe au 13 jucatori la loturile nationale? Doar Universitatea Craiova. Sunt mandru de asta, dar am spus, exista si sacrificii", a explicat antrenorul Nicolo Napoli.

Echipa probabila: Bornescu - Dananae, D.Stoica, Gaman, Rose - Prepelita, Dilevski, Soava - Woobay, M.Costea, Fl.Costea; Antrenor: Nicolo Napoli; Accidentati: Mitchell, Baird; Suspendati: -; Rezerve: Lung, Barboianu, Barbu, Gangioveanu, Dina, Craciun.

Ciprian Tanasa a declarat ca a semnat un contract pe trei ani cu formatia ucraineana Metalurg Donetk.

Sport 365 va recomanda: Otelul Galati - Universitatea Craiova este meci de X.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 93272.html

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 0-2

Forrmaţia Universitatea Craiova s-a impus, duminică, în deplasare, în faţa echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 2-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, reuşind a treia victorie consecutivă în ultimele runde.

Golurile au fost marcate de Fl. Costea '9, Wobay '40

0-1: Wobay a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă, balonul a fost prelungit cu capul de Dănănae şi mingea a ajuns la Florin Costea care, nemarcat în interiorul careului mic, a reluat cu capul în vinclu.

0-2: Şoavă i-a pasat lui Wobay la marginea careului de 16 metri, care a prins pe picior greşit defensiva gălăţeană şi a şutat, din unghi, pe sub portarul Kolev.

Oţelul: 12. Kolev - 16. Sârghi (7. Elek '75), 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 28. Giurgiu, 5. Bourceanu, 19. Vitaici (6. L. Iorga '66) - 21. Gârleanu (15. Ibeh '66), 27. Pena, 30. G. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş.

Universitatea: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 7. V. Găman, 6. D. Stoica, 27. Rose - 13. Dilevski (2. Bărboianu '58), 8. Şoavă 30. Prepeliţă, - 9. M. Costea (28. Gângioveanu '67), 77. Wobay (3. Barbu '72), 10. Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli

Cartonaşe galbene: Paraschiv '30, Bourceanu '35, S. Ilie '56, Jelev '67 / Găman '10, M. Costea '50.

Partida a fost condusă de o brigadă formată din Ovidiu Haţegan (central), Gero Szabo, Iulian Radu (asistenţi), Mugurel Vădan (rezervă).

Observatori la aces meci au fost delegaţi Dumitru Mihalache şi Laszlo Sajtos.

La partidă au asistat aproximativ 8000 de spectatori, printre care şi un grup de 100 de suporteri ai echipei Universitatea Craiova.

Ne bătură numa-n gură :(

Link to comment
Share on other sites

Grigoraş: Situaţia este grea, trebuie să avem mare grijă de acum înainte

Antrenorul Oţelulului, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că situaţia formaţiei sale a devenit grea în urma înfrângerii suferite pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova. "Mă aşpteptam la un meci extrem de greu, am spus că aş fi fost mulţumit cu un egal dar nu a fost nici măcar atât. Pe lângă lista mare a absenţilor pot spune că am avut şi neşansă. Ei marcau o dată, noi o dădeam în bară, ei mai marcau o dată şi noi ratam singur cu portarul. Din păcate situaţia este grea, trebuie să avem mare grijă de acum înainte. Vin două mecuri grele din care trebuie să ieşim cât putem de bine pentru a ne îndepărta de zona retrogradării", a spus Grigoraş.

Stan: Suntem pe tobogan

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Universitatea Craiova, că echipa antrenată de Petre Grigoraş este pe tobogan. "Nu pot decât să-i felicit pe oaspeţi. Noi am avut două reprize diferite. Dacă în prima am reuşit să ne creăm numeroase ocaizii de gol, în a dua nu ne-am regăsit, a fost o adevărată degringoladă şi puteam să mai luăm goluri. Suntem pe tobogan, jucătorii trebuie să arate acum că au tărie şi trebuie să scoată echipa din această zonă", a spus Stan.

Napoli: Sunt bucuros pentru jocul prestat şi fericit pentru rezultat

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, duminică, la finalul partidei, că este bucuros de jocul prestat de elevii săi la Galaţi şi fericit pentru rezultat. "Nu a fost un meci uşor, ştiam că vom întâlni o echipă avidă de puncte, fiindcă venea după două înfrângeri consecutive, însă noi aveam moral bun după ultimele victorii. Sunt bucuros pentru jocul prestat şi fericit pentru rezultat. Ne aşteaptă un meci dificil cu Dinamo, sper ca stadionul să fie plin şi să oferim un adevărat spectacol fotbalistic", a spus Napoli.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.