Jump to content

I-au fost smulşi cerceii din urechi!

Recommended Posts

Posted

I-au smuls cerceii din urechi, pentru ca nu i-au putut fura telefonul!

Atac neasteptat pe o strada din Galati, unde o tanara de 19 ani a fost incoltita de trei indivizi extrem de periculosi. Voiau sa o jefuiasca, dar cum n-au reusit sa-i fure telefonul mobil, i-au smuls cerceii din urechi si au lovit-o cu brutalitate. Fata tocmai isi lasase o colega acasa si se indrepta spre locuinta parintilor ei. Se pare ca indivizii au urmarit-o pana cand aceasta a ajuns pe o strada mai intunecata si au dat atacul. Medicii spun ca fata are rani pe tot corpul si ca va avea nevoie de cateva zile de ingrijiri medicale. Tanara este inca in stare de soc. Spune ca totul s-a intamplat foarte repede, asa ca n-a apucat sa vada prea multe semnalmente ale talharilor. Adolescenta spera ca oamenii legii sa-i prinda cat mai repede pe talhari, ca sa nu apuce sa faca si alte victime.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... fonul.html

Victimă a tâlharilor şi a...indiferenţei

* O tânără a luat o bătaie soră cu moartea într-o zonă centrală din oraş. Victima s-a ales cu capul spart şi cu cerceii smulşi din ureche de către câţiva tineri necunoscuţi. Mai mult, fata spune că mai mulţi bărbaţi care au văzut incidentul nu i-au dat nici cel mai mic ajutor. Poliţia a început o anchetă în acest caz.

Ana-Maria Aradei are 19 ani şi este elevă la Grupul Şcolar „Sfânta Maria" din Galaţi. Duminică seara, fata era cu o colegă de clasă pe care a condus-o în staţia de maxi taxi din zona băncilor. După ce au pândit-o şi au văzut că au rămas singură, trei tineri au atacat-o pe fată cu pumnii şi picioarele, i-au smuls cerceii şi inelele. Totul s-a întamplat în jurul orei 20.30 pe strada Brăilei, colţ cu Alexandru Cernat. „Mi-au dat în cap, nu ştiu cu ce. Mi-au smuls ce au apucat. Au vrut să îmi ia şi telefonul dar am ţinut de el cât am putut de tare. Oricum, a răma doar bucăţele din el", a declarat Ana-Maria Aradei. Fata povesteşte că mai mulţi vecini care i-au auzit ţipetele au intrat în curte la fel cum au ieşit - fără să încerce măcar să îi dea o mână de ajutor. După ce au văzut-o întinsă pe stradă, câţiva trecători au ridicat-o şi au cărat-o pe fată acasă. „M-a sunat cineva care a adus-o acasă. Era vai de capul ei, nu puteam să fac nimic. Ne este şi ruşine să mai spunem că trăim în România, e mai rău ca în junglă", ne-a spus înlăcrimată Rodica Aradei, mama fetei. Într-un final, fata a ajuns la spital în stare gravă. Medicii sunt şocaţi de cazul tinerei şi spun că singurele răni care vor rămâne vor fi pe plan psihic. „A fost internată o tânără cu traumatism cranio cerebral care a fost victima unui jaf. În urma loviturior aplicate cu sălbăticie, fata s-a ales cu mai multe plăgi", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean. Poliţia a început deja o anchetă în acest caz. Tânăra spune că nu îşi va retrage plângerea, chiar dacă agresorii o vor găsi şi vor face presiuni asupra ei. „Poliţiştii au început o anchetă în acest caz pentru identificarea autorilor. Pentru fapta lor, ei riscă pedeapsa cu închisoarea", ne-a spus scms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi. De frică să nu mai fie bătută pe stradă, Ana-Maria se gândeşte serios să plece în altă ţară după terminarea studiilor.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=4

Posted

„Poliţiştii au început o anchetă în acest caz pentru identificarea autorilor. Pentru fapta lor, ei riscă pedeapsa cu închisoarea", ne-a spus scms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cine riscă pedeapsa cu închisoarea? A, cei ce urmează a fi identificaţi! :lol:

Posted

ce agenti?? Si sambata noaptea in zona unui fast food din tiglina , s-a iscat o bataie in toata regula intre doua gasti: galateni vs braileni, cu bate, cutite si urmau si sabii... si asta afara si in incinta fast foodului din Tiglina 1, desi erau clienti in magazin. Asa ca ce sa ne mai mire totul tine doar de noroc daca pici la locul nepotrivit la momentul nepotrivit, cum am nimerit eu, nu prea are nimeni cum sa te ajute. Un mare noroc, a facut ca nimeni din clientii si oamenii care erau pe strada sa nu fie raniti: batuti sau taiati...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.