dcp100168 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Student al Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, găsit mort într-o cameră de cămin Un student al Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi a fost găsit mort, marţi dimineaţă, de către colegii săi de cameră, aceştia afirmând că în timpul nopţii tânărului i-a fost rău, după ce consumase băuturi alcoolice, transmite corespondentul MEDIAFAX. "În această dimineaţă, la ora 8.15, am fost solicitaţi să intervenim la un caz în căminul studenţesc B din complexul "Alexandru Ioan Cuza" al Universităţii de stat din Galaţi. Un student cazat în acel cămin ne-a sesizat faptul că unul dintre colegii săi de cameră nu mişcă şi că nu reuşesc să îl trezească din somn. Am intervenit la faţa locului, dar nu am putut decât să constatăm decesul tânărului. Se pare că în urmă cu o seară acesta consumase băuturi alcoolice cu colegi din cămin, iar peste noapte a vomitat", a declarat, marţi, dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Potrivit reprezentanţilor Ligii Studenţilor, tânărul, Cristi Dragomir, era student în anul al doilea la Facultatea de Drept a universităţi gălăţene.
Recommended Posts