Jump to content

Concurs pentru animalul dumneavoastră de casă


dcp100168

Recommended Posts

Concurs "Şi eu vreau să fiu vedetă!"

E timpul ca prietenul dvs necuvântător să devină vedetă! Câinele, pisica, papagalul, hamsterul, cobaiul, canarul, ţestoasa ori iguana dumneavoastră vă oferă zilnic momente speciale pe care le-aţi imortalizat în zeci de fotografii. Cea mai nostimă fotografie a favoritului dvs va fi biletul lui către celebritate! „Viaţa liberă” lansează un concurs on-line pentru iubitorii de animale!. Începând de joi, 26 martie vă puteţi înscrie la concursul „Şi eu vreau să fiu vedetă”. Este suficient să trimiteţi pe adresa de mail animalutze@viata-libera.ro o fotografie cât mai nostimă cu favoritul dumneavoastră. Pozele vor fi postate pe site-ul „Vieţii libere”. Înscrierea va dura din 26 martie, până pe 5 aprilie. Din 6 aprilie dăm startul la vot on-line! Rugaţi-vă prietenii să vă voteze animăluţul înscris în competiţie. Atenţie, puteţi vota doar o singură dată de pe acelaşi calculator, în caz contrar poza va fi descalificată. Voturile se contabilizează până pe 12 aprilie. Pe 13, se sparge ghinionul.

Cel mai votat animal va deveni vedetă în ziarul „Viaţa liberă”!

http://www.viata-libera.ro/index-Vedete ... toare.html

Cine se hotărăşte să se înscrie să ne spună şi nouă, aici, pe forum. Poate-l ajutăm cu nişte voturi, că doar avem experienţă! ;)

Link to comment
Share on other sites

Domnule Admin, tocmai am observat noul concurs Viata Libera. Am trimis poza cu catelusul meu pe adresa de mail a concursului. Am citit ca inscrierea se va face de maine. Am insa intrebarea, daca am trimis de azi se va lua in calcul sau trebuie sa trimit maine inca o data?

Totodata dragi galateni asa cum a-ti ajutat-o pe Rami sa castige concursul, poate de data asta ma ajutati si pe mine cu voturile.

Edit: Tocmai am aflat ca da. Maine poza catelusului meu apare pe site.

Si sper ca sa nu se trezasca vreun "nebun" la fel cum a votat-o pe Rami cu o steluta, sa voteze de 2 ori de pe acelasi pc ca sa mi se scoata poza.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CE S-A INTAMPLAT? Eu m-am inscris primul in concurs si poza mea a ajuns a 11-a?

Oare cum e posibil;? cei carora li s-a postat poza mai sus decat mine au platit ceva bani? Eu credeam ca viata-libera e un ziar destul de serios care nu ia spaga dar vad ca m-am inselat...

Link to comment
Share on other sites

Pufu – vedeta noastră

Gata, concursul on-line „Şi eu vreau să fiu vedetă” şi-a proclamat învingătorul.

Între primii trei concurenţi clasaţi, papagalul Riki şi cei doi căţei pufoşi, s-a dat o bătălie crâncenă. Cele mai multe voturi valide exprimate de către cititorii noştri l-au desemnat câştigător pe PUFU, micul echilibrist în două lăbuţe. Pufu va deveni eroul unu minipictorial realizat la faţa locului. Ah, desigur, va primi şi premiul-surpriză oferit de Fundaţia ROLDA.

Punct, şi de la capăt!

Şi dacă tot s-a încheiat o ediţie a concursului nostru on-line, vă aşteptăm la cea de-a doua. „Şi eu vreau să fiu vedetă” reîncepe în forţă, de astăzi, 14 aprilie. Este suficient să trimiteţi pe adresa de mail animalutze@viata-libera.ro o fotografie cât mai nostimă cu favoritul dumneavoastră. Pozele vor fi postate pe site-ul http://www.viata-libera.ro. Votul on-line va începe din 22 aprilie şi se va încheia pe 30 aprilie. Succes!

http://www.viata-libera.ro/articol-Pufu ... a___2.html

2_b975cc5bc836abf6e58b277ac9d6b269_thumb

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.