Jump to content

Recommended Posts

Posted

ca orice cetatean care poseda un autoturism, ma mai incearca uneori un sentiment ca mobilul in cauza trebuie spalat, ceva mai profesionist decat as putea sa o fac eu.

de aceea, apelez la serviciile diferitelor firme de spalat din orasul nostru. ca urmare, va rog sa facem le enumeram si sa le descriem, dandu-le si note, functie de cat de bine-si fac treaba, la un pret de bun simt.

eu, voi incepe cu o nota proasta !

4, fara felicitari.

Spalatoria de pe str.Movilei, vis-a-vis de pizzeria maria. Am fost sa-mi curete numai interiorul (pentru ca exteriorul il voi spala dupa ce trec ploile).

la prima vedere, treaba parea buna: chiar daca mai erau scame de la carpa pe volan sau pe coltul bordului, se vedea curatenie. la o inspectie mai atenta, pe bancheta din spate, treaba facuta de mantuiala - mai erau firmituri la imbinarea dintre sezut si spatar, scaunul copilului era la fel de prafuit (pe unde era plastic), cantitatea de firmituri din "scoica" fusese redusa cu 2/3.

m-am intors si i-am aratat responsabilei, care a dat din cap cu tristete...i-am spus ca nu vreau nimic de la ei, ci doar le voi face antireclama printre toti cei pe care-i cunosc. M-a privit si a dat din umeri. (asha cum dau si eu acum) :evil:

Posted

am spalat azi, exteriorul la SC Berin - o firma pe care sa o recomanzi si prietenilor.

manopera priceputa, materiale bune, timp scurt la spalat.

Posted

Scurt? O spalatorie ne automata unde exteriorul sa dureze 10 min, fara masina zgaraiata, este sau nu este? Daca da, unde? :?: La Galati ma refer! :!:

Posted

De fapt in Romania spalatorii automate nici nu am vazut. Cred ca nu mai era nevoie sa adaugi termenul neautomate. Poate daca eram in SUA, da. Dar asa, se subintelegea...

Posted
4, fara felicitari.

Spalatoria de pe str.Movilei,

Nu stiu sigur daca vorbim de aceeasi spalatorie... E merg din august anul trecut pe Movilei, pe partea stinga cu vreo 200m inainte sa iesi in Cosbuc.

Serviciile lor au fost impecabile, am dus masina plina de nisip, firimituri si alte cele lasate de copii dupa un concediu la mare, sau cu noroi dupa saptaminile astea ploioase... masina a iesit ca noua, fara nici un rest lasat, curata luna.

Pretul pentru full services este de 32 lei (curatat ext, int si ceruit).

Singurul dezavantaj (dar cred ca acesta este peste tot) e mai mereu coada...

Posted
4, fara felicitari.

Spalatoria de pe str.Movilei,

pe Movilei, pe partea stinga cu vreo 200m inainte sa iesi in Cosbuc.

Serviciile lor au fost impecabile, am dus masina plina de nisip, firimituri si alte cele lasate de copii dupa un concediu la mare, sau cu noroi dupa saptaminile astea ploioase... masina a iesit ca noua, fara nici un rest lasat, curata luna.

..

cred ca vorbim de aceeasi. 8-) Tocmai, ca stiam ca fac oamenii treaba buna, m-am dus si eu acum.asta e...ceasul rau. nu erau decat 2 fete si un baiat. oare lipsa de personal, sau pauza de masa ? :twisted:

• 4 weeks later...
Posted

spalatoria de vis-a-vis de clubul ICMRSG - la Turn.

aspect neplacut - intrarea in panta, si fara prea mult loc de...asteptare

calitate servicii - nota 9. Dupa spalare interior+exterior, cand am iesit din atelier am inspectat nitel masina. am observat ca erau urme de la carpa pe interior parbriz si geamuri laterale. vazand ca nu mai apar (la plecare) seful a venit sa se intereseze ce nemultumiri am, apoi a chemat o fata care a finista stergerea sticelor. mi-a placut gestul.

• 4 weeks later...
Posted

Spalatoria din str.Tecuci, imediat in stanga dupa semafor.

preturile acceptabile.

calitatea serviciilor....deplorabila

Daca nu le spui CE sa spele, CU CE sa dea ori ce au uitat, pleci cu masina la fel de murdara ca la intrare. A trebuit sa ma sesizez eu ca nu dadusera cu solutie de spalat geamurile...ca foloseau aceeasi carpa si la lustruit geamul si la lustruit portiera...ca trebuie sa dea cu suflanta la oglinzile retrovizoare si la imbinari...ca a ramas urma de gainatz pe oglinda retrovizoare..

• 1 month later...
Posted

Spalatoria "SPLASH"...langa Bulrom Gaz, intre restaurantul Moldova si Apaterm

pe interior aspirat, curatat, spalat f.bine (mai putin indicatoarele de bord, care aveau urme de carpa)

pe exterior...restanta - urma de noroi pe bara de protectie spate (pe unde ar trebui sa fie aparatorile de noroi), geamurile cu urme de carpa (si pe exterior si pe interior) si, pe geamul mea lateral stanga si parbriz, am sters eu (dupe ce fusese "spalata" masina) doua urme de gainatz de pasare.

never again.

Posted

pana acum 2 luni am spalat masina la casa de apa jos...nasoala spalatorie..acolo doare covorul iese curat!

apoi am incercat una de pe drumul de centura pe partea stanga vis-a vis de cimitirul coca cola...a fost bine pana a schimbat personalul..jale...

acum am spalat-o pe cosbuc aproape de iesire...multumitor!

Posted
pana acum 2 luni am spalat masina la casa de apa jos...nasoala spalatorie..acolo doare covorul iese curat!

apoi am incercat una de pe drumul de centura pe partea stanga vis-a vis de cimitirul coca cola...a fost bine pana a schimbat personalul..jale...

acum am spalat-o pe cosbuc aproape de iesire...multumitor!

unde-i casa de apa jos?

vis-a-vis stanga de cimitir?...la blocuri? la arabesque?...unde, mai precis?

pe db.cosbuc, sunt vreo 5-6 spalatorii...iar "aproape" de iesire, sunt doua...

mai precis se poate??????

Posted

La IVAS...

Pe de altă parte, n-ați încercat să v-o spălați singuri, în fața blocului? Eu prefer varianta asta, am ocazia să-i cercetez fiecare centimetru pătrat...

Posted
La IVAS...

Pe de altă parte, n-ați încercat să v-o spălați singuri, în fața blocului? Eu prefer varianta asta, am ocazia să-i cercetez fiecare centimetru pătrat...

ce este la IVAS?

in fata blocului ?!?!? niciodata! cateodata la garaj, dar in fata blocului, unde se joaca copii?? mi se pare nitel ...deplasat! :mrgreen:

Posted

cea de pe drumul de centura sa mor de stiu cum se cheama,oricum vine dupa o cladire mare albastra...

cea de care sunt multumita acum se numeste IULIDAN [CEA DE PE COSBUC...]cea de langa casa de apa iar nu stiu cum se numeste dar pt tine LEGUMIX promit sa aflu azi sau maine cel tarziu ca sa stii cel putin unde sa iti speli covoarele convenabil... :mrgreen:

Posted

cu spalarea ei in fata blocului...hai RELU...si manichiura mea? :roll:

Posted

ce este la IVAS?

spălătoria de la „casa de apă jos” ;)

cu spalarea ei in fata blocului...hai RELU...si manichiura mea? :roll:

mănuși...perie... :roll: :d;)

Posted

intr-adevar IVAS se numeste..

relu dragutule...nici nu ma gandesc...daca as imbraca si o pereche de pantaloni din aia scuuuurti si un maieu smecher ca la alea de la prima de la publicitate[fetele de la carcotasii] poate...dar asa...nici nu ma gandesc! :lol:

Posted

am incercat la tara chestia cu spalatul...ms frumos,ma vad nevoita sa refuz spalarea masinii cu mainile mele...platesc la sfarsit de saptamana cate un spalat si gata!

• 2 months later...
Posted

una spalatorie care-mi place (pe moment) ...si la care mi-am facut abonament este cea de la intersetia Soselei de Centura cu str.brailei, la fostul semafor de la iesirea spre tecuci.

de fiecare data (3 ori pana acum) interior si exterior de nota 9.50 :twisted:

• 2 weeks later...