Jump to content

Stiati ca ...?

Recommended Posts

Posted

daca introduceti o actiune civila la Judecatoria Galati, odata cu cererea principala + copii (pentru comunicare) +etc, trebuie sa depuneti si un dosar cu sina?

Pentru ca instanta nu are bani sa cumpere dosare.

Posted

pentru eliberarea unui simplu certificat de grefa, trebuie sa mergeti (pe langa taxa de timbru + timbru judiciar obligatorii) si cu 2 coli de scris? :twisted:

Pentru ca instanta nu are bani sa cumpere hartie.

• 2 weeks later...
Posted

pentru plata taxei judiciare de timbru, necesara in instantza, trebuie sa coboratzi in centru, la casieria primariei vis-a-vis de BNR?

• 4 weeks later...
Posted

si nu te bucuri? eu am introdus actiune azi, si am fost chemata la proces dupa 2 ani :lol: ...dar na, caz izolat...

de obicei, cand introduc actiuni, in maxim o luna ma citeaza, doar vacanta judiciara sa nu o prind:D

Posted

(nu stiu daca aici e potrivit postul..de nu, poate fi mutat sau sters)

Stiati ca...daca ai cont la ABN(actualul RBS) nu iti pot fi depusi bani in cont decat cu consimtamantul tau expres la fata locului, sau cel mult prin semnatura trimisa prin fax??? :lol::lol:

Caz..: pierd zborul Londra-Bucuresti, nu mai am lichiditati. Deci stau mult si bine in aeroport, ca ABN-ul nu permite alimentarea contului de catre alte persoane in afara de titular:))) (asta daca nu cumva trimit vreun fax din aeroport, cu semnatura, acordul meu ca vreau sa primesc bani, numele persoanei pe care o imputernicesc sa imi depuna bani, suma EXACTA care va fi depusa) :lol::lol::lol:

Deci rasul plansului...

Posted

Mie, personal, mi se pare o masura de siguranta binevenita.. pentru cei care au nevoie de banii de-acasa - pentur acasa. Pentru cheltuieli in alte parti, deschide un cont separat, eventual cu card aferent :)

PS: Imi vor da dreptate oamenii care s-au trezit cu conturile goale peste noapte.

Posted
Mie, personal, mi se pare o masura de siguranta binevenita.. .

da...ca sa nu-ti alimentezi cumva contul comun, fara stirea sotiei :twisted:

Posted
Mie, personal, mi se pare o masura de siguranta binevenita...

Riaji...adica esti la facultate(zi tu unde si in ce oras:) ), iar mami vrea sa-i depuna bani puiului ei, pentru reusitele scolare;)...in cazul ABN-ului, ramai si cu mami la distanta, si cu contul gol...asta in eventualitatea in care nu doreste sa ti-i aduca personal.

Fraudari nu prea se fac asa. Este vorba de depuneri de bani, nu de tranzactii,miscari in cont etc.., iar depunatorul mai completeaza si o declaratie pe propria raspundere. Eu nu stiu vreo alta banca sa practice asemenea politica. In schimb, nici pomeneala de 3D Secure. Dar ei se feresc cica de frauda:)) :lol:

Si ca sa ma enervez si mai rau: transferuri de bani se pot face in contul meu, fara a mai fi nevoita sa imi dau acceptul ca da, doresc sa imi intre bani, dar depunerile propiu-zise la caserii sunt imposibile, daca je nu dau acord in scris si imputernicire :twisted:

Aberant!

Posted
Si ca sa ma enervez si mai rau: transferuri de bani se pot face in contul meu, fara a mai fi nevoita sa imi dau acceptul ca da, doresc sa imi intre bani, dar depunerile propiu-zise la caserii sunt imposibile, daca je nu dau acord in scris si imputernicire

Aberant!

Asta e alta mancare de peste, cu adevarat aberanta :d

In rest, daca puiul merita banii de la mami (si-i merita :lol: ), aceasta ii va pune prin Cardul Parinte, iar puiul ii va primi pe un card Student (asta e la ING), carduri care nu pot fi clonate ptr ca sunt protejate cu cip special. Ce incercam eu sa spun este ca ba da, se fac fraudari, iar cele mai multe la depunerile de bani; dar ideea e ca atunci cand iti alegi banca la care depui, alegerea o faci tocmai pe baza unor criterii de genul: unde, cand si cum pot scoate banii, cu bataie de cap putina, in siguranta, si pentru majoritatea a cazurilor in care am nevoie de ei.