Jump to content

Platforma Mac sparta de un hacker in doar zece secunde


Relu

Recommended Posts

Securitatea platformelor Macintosh a fost zguduita din temelii dupa ce un hacker a reusit sa o sparga in doar zece secunde.

La concursul PWN2OWN, Charlie Miller, analist la Independent Security Evaluators si-a imbunatatit performanta si a reusit sa reduca timpul de spargere a unui platforme Mac de la doua minute, anul trecut, la doar zece secunde.

In urma cu doua saptamani, Miller, a afirmat ca Safari va fi primul care va ceda. Pe scurt, Miller a plecat de la concurs cu premiul de 5.000 de dolari in buzunar, un nou record de crack-uire si cu satisfactia de a invinge echipa de programatori a celor de la Apple.

El a confirmat ca a analizat punctele vulnerabile de a ajunge la concurs si a afirmat: “nu pot da detalii despre vulnerabilitati dar a fost un Mac cu toate patch-urile de securitate instalate impreuna cu un Safari, de asemenea, cu toate patch-urile. Cel mai probabil a durat intre cinci si zece secunde. Le-am dat un link, au dat un click si asta fost tot. Am facut cateva operatii pe calculator ca sa le arat ca am control total asupra Mac-ului."

http://www.hit.ro/internet-securitate/P ... ce-secunde

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.