dcp100168 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Transurb: „Avem troleibuze, dar nu avem ce face cu ele”Am întrebat-o pe directoarea generală a SC Transurb SA, Genica Totolici, ce trasee s-au schimbat sau se vor schimba în curând datorită desfăşurării lucrărilor Programului ISPA de canalizare şi a altor lucrări. „Deocamdată n-am schimbat decât traseul 35, care mergea de la Piaţa Centrală spre Bariera Traian”. În locul tramvaiului, s-a introdus un autobuz, care merge pe acelaşi traseu, pe lângă liniile de tramvai. Frecvenţa: la jumătate de oră. De asemenea, se va scoate linia de tramvai de pe strada Bucovinei.Troleibuzele circulă numai pe traseul 102. S-a renunţat la traseul de troleibuz 104 din cauza unor lucrări. Autobuzul care suplineşte traseul face ocolire pe la Spitalul de Copii. „Avem troleibuze, dar nu avem ce face cu ele.”În continuare, Transurb vrea să reintroducă traseul de troleibuz nr. 101 din Micro 19 până în centru. „Traseul până la Parcul CFR este foarte lung şi din statistica noastră rezultă că, începând de pe Domnească, autobuzele nu mai merg atât de pline, ba chiar de la Grădina Publică merg goale până la Parcul CFR”.De asemenea, Transurb va propune Primăriei înfiinţarea unui traseu între Metro şi centru sau Piaţa Centrală, „pentru că sunt foarte mulţi călători care vin din comunele limitrofe şi nu au cu ce să ajungă dinspre Metro spre Piaţă”. Pentru cine şi-a dorit să călătorească într-un autobuz mai comod pe strada Traian, am aflat că tentativa de a introduce un vehicul nou s-a soldat cu stricarea acestuia în aceeaşi zi, din cauza hârtoapelor! Autobuzul tip MAZ a fost băgat a doua zi în reparaţie! Dacă în tramvai mergeai lin, ca pe… şine, cu autobuzul e, vorba lui nea Iancu, „zdronca-zdronca”… Rămâne să se (re)inventeze strada Traian. O altă problemă s-a ivit pe strada Mihai Bravu, unde, datorită unei surpături apărute acum o lună şi jumătate, s-a suspendat circulaţia traseului de tramvai 36, spre gară. Alte trasee de tramvai vor fi afectate probabil abia în luna august sau chiar septembrie în cartierul Aurel Vlaicu, pe strada Frunzei şi pe strada Oţelarilor, odată cu începerea în zonă a unor lucrări cu finanţare europeană.http://www.viata-libera.ro/articol-Geni ... %9D_2.html
Mikka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 De asemenea, Transurb va propune Primăriei înfiinţarea unui traseu între Metro şi centru sau Piaţa Centrală, „pentru că sunt foarte mulţi călători care vin din comunele limitrofe şi nu au cu ce să ajungă dinspre Metro spre Piaţă”. BUNA DIMINEATA!Traseul intre Piata Centrala si Metro exista de ani buni!!!
George Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Da asa e. Linia 12. Exista. Ce somnorosi sunt cei de la Transurb. Sau au asa multe linii incat nici nu le mai pot tine socoteala? Pe RATB ia-si fi inteles. Aia au cam 150 linii. Dar pe Transurb?
George Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pur si simplu sa il faca pe 12 troleu. Va deveni linia 112
Mikka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Se referea la un traseu de troleibuz.Cred ca glumesti. Totolici spunea ca "nu au cu ce să ajungă dinspre Metro spre Piaţă". Ei bine, acel autobuz exact asta face. Despre troleu la Metro: nu s-ar recupera investitia nici in 20 de ani. Am impresia ca madam director de abia acum realizeaza ca s-au cumparat (adica platit la greu) niste masini care nu produc nimic iar cineva trebuie sa raspunda pentru asta. De reparatiile astea se vorbeste de ani de zile, se stia pe unde se vor nenoroci strazile, asa ca cineva trebuie sa dea niste explicatii, nu? Parerea mea.
katman Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 „Avem troleibuze, dar nu avem ce face cu ele.”Le bagi frumos pe traseul deja existent, 102, dublezi frecventa la care vin si se desfiinteaza traseele maxi taxi paralele.D'uuuuuuh...Pai cum mai, cind transportul public e la pamint si se face cu particulari, te plingi ca ai troleibuze care stau degeaba???ba chiar de la Grădina Publică merg goale până la Parcul CFR”.Pai sigur, fraierii aia care stau intre Gradina Publica si Parcul CFR, asa le trebuie. Sa mearga pe jos, nu?Dar aia cu maxi taxi care fac traseul pina la Parcul CFR, chiar daca mai au unul -doi calatori numai, aia cum pot ?Bai tanti... la cite prostii spui pe secunda... Lasa in locul tau un copil de gradinita, ca are mai mult bun simt...
George Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pewsemne directoarea Transurb ar tb sa iasa la pensie. Ma intreb cum arata. O fi vreo babuta trecuta de mult de varsta pensionarii? Cred ca tb sa cedeze locul unuia mai tanar de vreo 18-20 ani.
Recommended Posts