Jump to content

Ridzi: Vrem să organizăm un meci pentru Bute în România


dcp100168

Recommended Posts

Ridzi: Vrem să organizăm un meci pentru Bute în România

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat, joi, după o întâlnire cu campionul modial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, şi cu preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, că încearcă să organizeze pentru pugilist un meci în România. "Noi ne vom lupta pentru a-i acorda tot sprijinul lui Lucian şi să putem face în aşa fel încât să ne bucurăm şi în România de aceste performanţe. Tocmai de aceea ne-am gândit să facem posibilă organizarea unui meci aici. Sper să reuşim acest lucru în acest an şi am convingerea că împreună vom găsi soluţii pentru a-l putea privi aici, în România, boxând la el acasă. Cred că şi el ar fi mândru de acest lucru", a spus Monica Iacob-Ridzi. Monica Iacob-Ridzi i-a oferit lui Lucian Bute o plachetă la întâlnirea pe care au avut-o, ministrul Tineretului şi Sportului primind din partea lui Rudel Obreja un fanion cu însemnele Federaţiei Române de Box.

Lucian Bute ar fi încântat să evolueze din nou în România, de această dată din postura de campion mondial. "Într-adevăr eu am mai boxat în 2005 în România. Atunci nu eram campion mondial, eram la al nouălea meci din cariera de profesionist. A fost un meci disputat la Galaţi. Acum, pentru că sunt campion mondial şi aş avea posibilitatea să-mi apăr centura în faţa României, ar fi un lucru extraordinar pentru mine. Îmi doresc acest lucru, dar cum au spus şi domnul Obreja şi doamna ministru, se fac eforturi pentru ca în acest an să se poată organiza acest eveniment aici", a spus Bute.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.