dcp100168 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ridzi: Vrem să organizăm un meci pentru Bute în România Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat, joi, după o întâlnire cu campionul modial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, şi cu preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, că încearcă să organizeze pentru pugilist un meci în România. "Noi ne vom lupta pentru a-i acorda tot sprijinul lui Lucian şi să putem face în aşa fel încât să ne bucurăm şi în România de aceste performanţe. Tocmai de aceea ne-am gândit să facem posibilă organizarea unui meci aici. Sper să reuşim acest lucru în acest an şi am convingerea că împreună vom găsi soluţii pentru a-l putea privi aici, în România, boxând la el acasă. Cred că şi el ar fi mândru de acest lucru", a spus Monica Iacob-Ridzi. Monica Iacob-Ridzi i-a oferit lui Lucian Bute o plachetă la întâlnirea pe care au avut-o, ministrul Tineretului şi Sportului primind din partea lui Rudel Obreja un fanion cu însemnele Federaţiei Române de Box.Lucian Bute ar fi încântat să evolueze din nou în România, de această dată din postura de campion mondial. "Într-adevăr eu am mai boxat în 2005 în România. Atunci nu eram campion mondial, eram la al nouălea meci din cariera de profesionist. A fost un meci disputat la Galaţi. Acum, pentru că sunt campion mondial şi aş avea posibilitatea să-mi apăr centura în faţa României, ar fi un lucru extraordinar pentru mine. Îmi doresc acest lucru, dar cum au spus şi domnul Obreja şi doamna ministru, se fac eforturi pentru ca în acest an să se poată organiza acest eveniment aici", a spus Bute.
riaji Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Si mai frumos ar fi ca meciul sa se dispute tot la Galati... nu stiu insa daca ar exista o sala indeajuns de mare pentru toti cei care ar dori sa vina.
Recommended Posts