Jump to content

Recommended Posts

Posted

De la biserica a ajuns la spital, pe sapte carari! Un dascal, mana dreapta a unui preot din judetul Iasi, a avut nevoie de ajutorul medicilor, dupa ce a baut pana nu s-a mai putut tine pe picioare.

Starea lui de betie ar fi rapus pe oricine, spun medicii, care au constatat uimiti ca avea o alcoolemie de peste 5 la mie.

Miercuri, de sarbatoarea Buneivestiri, barbatul s-a cinstit din belsug cu vin, iar spre seara i s-a facut rau. Cand l-au vazut ca abia se tine pe picioare, rudele s-au speriat si l-au dus la spital.

Medicii au constatat uluiti ca barbatul avea o alcoolemie record de 5,1 la mie si ca nu intrase nici macar in coma. Si mai surprinsi au fost angajatii spitalului cand au aflat ca barbatul este dascal intr-o biserica de tara.

Dupa ce medicii l-au pus pe picioare, omul s-a jurat ca nu va mai intrece masura la bautura. Se va multumi, spune el, doar cu vinul pe care il primeste la impartasanie.

Si tineti-va bine. Acesta e doar recordul pe tara.

Recordul mondial il detine un neamt cu 7.67 la mie!!!

Un barbat de 44 de ani din Mecklenburg (Germania) a fost surprins de catre oamenii legii cu o alcolemie record: 7.67 la mie in aerul expirat. La o astfel de concentratie barbatul a putut doar sa sufle in fiola.

"Nu am vazut asa ceva in toata viata mea. In 28 de ani de cariera nu m-am intalnit cu un astfel de caz", a spus purtatorul de cuvat al politiei din Mecklenburg pentru Thelocal.de.

Barbatul este cunoscut in regiune drept un bautor inrait, dar niciodata nu a fost atat de beat. Politistii sunt surpinsi ca, la acest nivel al alcoolului din sange barbatul inca mai este in viata.

Potrivit declaratiilor lor, o concentratie mai mare sau egala cu 5,5 este fatala. Chiar daca concentratia de alcool masurata de etilotest sufera abateri fata de cea masurata in conditii de laborator, erorile sunt mici, iar in unele cazuri chiar nesimnificative.

Astia da adepti a lui Bachus! Ma intreb cum de rezista la asemenea alcolemii record.

Posted
Astia da adepti a lui Bachus! Ma intreb cum de rezista la asemenea alcolemii record.

Cum? Pai.. stiti cum se zice.. de bautura tre` sa te tii :d

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.