Jump to content

Elena Băsescu are birou de campanie pe Faleză

Recommended Posts

Posted

Elena Băsescu are birou de campanie pe Faleza Dunării

Senatorul PD-L Marius Necula a anunţat, vineri, la Galaţi, că fiica preşedintelui, Elena Băsescu, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, va avea sediu de campanie la Galaţi, în apropierea Falezei Dunării, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). „În privinţa candidaturii Elenei Băsescu am o teorie care mi se pare interesantă şi care spune că va atrage electoratul tânăr, de regulă nehotărât. Mesajul Elenei cred că se va duce pe zona de tineret foarte mult. Cred că va fi singurul candidat care-şi va putea permite să se adreseze direct tinerilor, ceea ce partidele nu pot face cu acest grup ţintă. Dacă mesajul Elenei va prinde, nu cred că va lua din voturile PD-L ”, a spus senatorul Necula. Biroul de campanie al Elenei Băsescu va funcţiona în fostul sediul al Partidui Liberal Democral (PLD), condus la vremea respectivă de Marius Necula.

Posted

5.500, deocamdată

Eduard Vasilache, vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L, ne-a declarat că până în momentul de faţă 5.500 de gălăţeni din mediul urban şi rural au semnat pentru EBa. „Elena este prietena noastră. N-a fost nevoie să ne ceară nimeni să strângem semnături, nu am avut acordul organizaţiei de seniori, pur şi simplu am început să strângem semnături din prietenie pentru Elena Băsescu. N-a existat acţiune a organizaţiei la care să o invităm şi să nu vină. A fost de multe ori la Galaţi. În paralel cu semnăturile pentru partid, adunăm semnături şi pentru Elena”, ne-a declarat cu elan tânărul democrat-liberal. Eduard Vasilache susţine că de când cu semnăturile a fost asaltat şi pe mail şi la telefon de persoane care voiau să facă parte din cei 100.000 de susţinători de care are nevoie fiica preşedintelui pentru a candida la europarlamentare. Cine vrea să semneze pentru EBA şi nu ştie cum, se poate adresa fie PD-L, fie lui Eduard Vasilache, pe blog. Tânărul îi poate trimite documentele pe mail, sau e gata să meargă la respectivul susţinător acasă pentru a-i culege preţiosul autograf.

http://www.viata-libera.ro/articol-Prie ... EBA_2.html

• 3 months later...
Posted

Pentru Eduard Vasilache

Pai asa se si procedeaza in general cu prietenii! Daca cineva ti-e prieten imediat te duci si strangi semnaturi pentru el, mai ales cand vezi ce nivel IQ inalt are.

Baieti, voi va imbatati cu apa rece!

Voi sunteti niste slugi servile, care sperati la recuperarea eforturilor voastre prin favoruri ulterioare.

Cum se face ca ati devenit asa brusc prieteni tocmai cu fata presedintelui?

As rade de voi, dar imi vine mai degraba sa plang cand ma gandesc ca agramati de genul Elenei Basescu si Marian Vanghelie sunt scosi in fata de cei cu ambitii politice nefondate ca si ale lor :lol:

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.