dcp100168 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Şi-a dat sufletul în plină stradăSpectacol macabru la intersecţia străzilor Traian cu Basarabiei. Un bărbat în vârstă, despre care există posibilitatea să facă parte din categoria persoanelor fără adăpost sau doar să facă parte dintr-o categorie socială defavorizată, a murit în plină stradă, în apropierea Băii Comunale. Omul a fost observat şi de o patrulă a poliţiei şi de trecători. S-a sunat pe 112 şi un echipaj al Ambulanţei şi unul al Poliţiei au ajuns la locul unde zăcea omul. Din păcate, pentru el nu se mai putea face nimic. "Mă duceam la antrenament cu câinele şi l-am văzut când a trecut, parcă căzuse în genunchi, dar nu mi-am dat seama exact ce se întâmpla. Când m-am întors era şi poliţie şi oameni strânşi şi am aflat că a murit aşa, pe stradă", spunea Răzvan Nanu, unul dintre trecătorii care au asistat la nenorocire. Omul a fost identificat ca fiind Ion Zalinschi, în vârstă de 63 de ani, şi având domiciliul în str. Bolintineanu, cel puţin în acte. "Poliţiştii Secţiei 5 au fost cei care au răspuns sesizării pe 112. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, urmând a se stabili astfel care a fost cauza morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, scms. Cristina Tatulici. Lângă cadavrul bărbatului a fost găsită o geantă în care se afla o damigeană, dar şi mai multe baterii, posibil folosite. Acestea au fost duse la sediul secţiei de poliţie ai cărei lucrători au fost la faţa locului. Deşi, deocamdată, decesul este privit ca o moarte suspectă, este destul de posibil ca omul să fi făcut un infarct.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=4
Recommended Posts