Jump to content

Recommended Posts

Posted

... Salutare, salutare!:X

Salutare primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaa :X:x:X

Azi am fost la cumparaturi si am vazut vreo 4 copaci infloriti :X

Sunt fericita.

Azi am facut asta in photoshop:(si-s foarte multumita :d)

2mo1m68.jpg

Un trandafir, pentru toti!

:d

Posted

Buna ,... multumita ca ai facut ceva in photoshop poate fi ceva fain ptr tine, da ca sa fi fericita ca ai vazut niste pomi infloriti la timpul asta nu prea cred ca e fain, avand in vedere ca suntem in martie si nimeni nu se intreaba daca e normal sa infloreasca pomi acum ?!?

Posted

Poi, cand sa infloreasca pomii daca nu in martie!? Nu martie e prima luna a primaverii? de cand sunt eu, copacii infloresc in martie. Ce e anormal in asta?

Si da, sunt fericita pentru fiecare copac care infloreste, pentru ca imi infloreste si o noua parte din inima. Vine primavara, vine ziua mea, vin culorile frumoase... Vine tot ce se poate mai frumos pe Pamant, cum sa nu fiu fericita!?

E anotimpul culorilor, al sentimentelor, a caldurii calme, a soarelui zambitor noua(deh, vara arde, iarna nu-i...). E anotimpul meu preferat...de ce sa nu ma bucur!? :X

primavara inseamna viata...

Posted

Raluca, si eu ma opresc sa apropii ramurelele abia inflorite si sa inspir parfumul lor :) O iau si pe fetita in brate si o ridic, sa simta si ea primavara...

Abia astept sa infloreasca faleza...

Bravo ca stii sa te bucuri :)) si multumim de trandafir.

Posted

Pentru mine, primavara e cel mai frumos anotimp si, desi nu-l traiesc atat de intens ca tine, Raluca, apreciez ca mai sunt persoane care se bucura de lucrurile marunte intr-atat.

Posted

Pe mine ma motiveaza foarte mult vremea de afara. Daca sunt trista, zambesc cand vad o zi atat de frumoasa...

E placut anotimpul asta, e cel mai frumos pentru mine.

Da'....sa trecem peste. E blog :) nu comentam primavara.

Ieri am fost in fusta la scoala. Dar diriga mi-a zis: "your skirt is too short!". Oki doki...azi ma imbrac in fusta...lunga. Nu vreau sa ma cert cu diriga.

Si tot ieri am fost o ametita si jumatate.(la mine e ieri, ca seara nu pot intra la calc, sunt mult prea obosita :d) La sfarsitul orelor am vrut sa ma imbrac, sa plec acasa. Ma duc la cuier... geaca mea nu-i... Stau, scotocesc oleaca, profu inca era in clasa, isi lua harta sa plece, si imi dau seama: "Aoleuuuuuu am lasat la sala 6 azi geaca." Colegii toti, socati. Ies inaintea profului(saracu, cred ca mi-a urat succes, s-o mai gasesc :d). O vad pe "Tanti Elena"(femeia de serviciu :d), tip la ea de la 10-15 m departare: "tanti Elena, dati-mi cheia de la sala 6. Am uitat geaca acolo." Apare profu langa mine. "Da tu esti la sala 6" :)))). M-a ametit total. Raman... gandesc, ma gandeam ce sala era aia in care am fost eu prima ora, la ora de engleza. Ma salveaza tot Tanti Elena: "nuu..ea-i la 5". Zambesc fericita. Imi zice: "da vezi ca eu am facut deja curat acolo, si nu era nicio geaca. Vezi ca-i usa deschisa." Ma grabesc acolo, intru, vad cuierul, imi dau lacrimile :((, vad ca in cuier era un sacou(nicidecum al meu :|). Vine tanti in spatele meu: "Tantii.... :(( mi-au schimbat geaca :((" Tanti: "Poi daca esti adormita!? " Eu:" Tanti Elena, ce fac tanti acum? :((" Tanti:"Da' ci ma intrebi pe mine!?"... Incepeam de-acum sa plang. Grav. Eram imbracata cu o maleta dintr-aia subtire, si cu o vestuta. Si-n...fusta. Ma gandeam la mama, ce-o sa-mi zica daca ii zic ca-s atat de adormita si ca am venit dezbracata acasa, pentru ca mi-am pierdut geaca. Ma salveaza Dexter :X:x:X: "Treci ma in clasa, ca-i in clasa". Incepe sa chicoteasca. Imi sclipesc ochii de fericire. Mi se duc lacrimile...si fug pe hol zicand: "baii..ce indragostita sunt". (aaa...distanta dintre sala mea-sala 5- si sala 6 e de vreo 5 m.) Ajung in clasa, colegii radeau toti. Ma duc la cuier :((alt sacou. Nu era al meu. Si zic: "bai..terminati naibii si dati-mi geaca ca va impusc!". Soc: am vazut in banca geaca... :d. M-am bucurat, mi-am tras geaca pe mine. Colegii au ras in continuare si-am plecat spre casa. Tot in zgomotul chicotitului lor. Anyway, ei stiu cat sunt de ametita.

Si nuuu geaca nu am pus-o eu in banca: misterul era asa: eu nu m-am uitat bine in cuier, ei si-au luat gegile si au dat peste geaca mea. :d si mi-au pus-o in banca, sa ma mai sperie :))

Azi imi leg geaca de gat :-L.

Posted

:( Ieri nu v-am scris.

Ieri "m-am operat". :d

Da...ieri, nici macar nu a fost o farsa!!! Ma rugam sa fie o gluma, de 1 aprilie, dar nu a fost :(

Am fost operata "in talpa" cum zice o colega de-a mea :):lol:

Da' hai sa povestesc...asta vara, probabil de la mare am adunat o scoica, sau ceva... :roll: de vreo 2 luni ma jeneaza dar nu am avut curajul sa ma duc la spital, poate-poate mi-o scoteam singura. Vazand ca tocurile noi pe care mi le-am luat, pantofii de care eram eu atat de mandra, nu prea puteam sa merg cu ei... :cry: m-am hotarat.Ma duc la medic. I-am zis mamei sa vb cu un doctor de la ea de la serviciu, a vb cu dr. Petrea si mi-a zis ca pot doar maine(adica alaltaieri). M-am dus la spital, l-am pierdut pe doctor :cry: (avea o operatie cand am ajuns eu :d) si asa am ajuns la dr Duca, care s-a uitat, mi-a zis ca daca e ceva se vede la radiografie.M-a dus jos mama la radiografie, fete tinere, frumoase, una m-a dus sa fac "o poza". Mi-a explicat ea cum sa stau cu piciorul si m-a intrebat daca am inteles. I-am raspuns un "da" cam alintat ce-i drept, si m-a intrebat daca asa vb eu mereu(asta cam asa e...adica sunt alintata si vb cam...cum vb copiii mici si alintati, in general fetele :d). Mi-a facut poza, asteptam alaturi la colega domanei aleaia ca sa-mi dea poza. Mama vb cu tantea aia. Si eu ii zic: "da' cum mi-o scoate!?"(adica, stiam ca ma opereaza...dar, poate mai exista si alt mijloc :cry: ) . Femeia aia auzindu-ma imi zice: "aaa...te pune intr-un lighean cu apa si astepti sa-ti creasca scoica" :o . eu(mandra de altfel :d): "Am incercat si eu asta...si n-a mers!!" :oops: (Ce-i drept eu am tot incercat sa zgandar chestiuta aia cu ace sterile, dupa baie...dar nu am reusit.. :|.

Mi-a venit poza... :| si da, era ceva la picior. S-a dus cu poza la doctor, si ala zice: "maine, la 7 in salon cu pijamale :cry: :cry: :cry: ". Am ramas :shock: ...mai intai m-a dus sa-mi faca analize. M-a dus la alte fete, pe una o cunosc de cand sunt mica :d si mi-au luat sange. Eram stresata, mie mi-e foarte frica de sange, era sa lesin cand am vazut ce fel curge sangele ala in eprubete... in sfarsit, terminase... :roll: . Imi da vata, sa ma sterg, ea facea ceva pe acolo, mama scria foaia de internare si la un momentdat, tantea aia care mi-a luat sange imi zice: "NU mai freca!!!" :evil: , " ia si apasa acolo, tine strans ca faci hematom" :roll: ...si s-a facut. Am mana stanga vanata, o branul in dreapta :cry: etc etc etc....

Ieri, mi-a luat alte analize, am ajuns si cu chestiuta aia cu pipi (aici e alta poveste, ma punea alaltaieri, dupa ce mi-a luat sange, sa fac pipi si eu ii ziceam ca nu pot si aia imi zicea...da du-te tu la baie si incearca...pana la urma tot mama m-a salvat si mi-a luat paharut acasa :) ) si m-a dus in salon. M-au lasat toate singura(mama la ora 7 incepe programul de lucru, deci nu putea sa stea cu mine). M-au lasat singura in salon(salonul V.I.P= aici a fost si fratemiu acum 2 ani, cand s-a operat de apendicita). Ramasa singura, m-am uitat pe pereti, am trimis mesaje...etc.

Pe la 9 aproape 10 mi-a pus o perfuzie. Iarasi sange, am transpirat, etc...(si venise mami! :) ). Pe urma, incet, incet, lua pe cate unu(mi-a adus si mie 2 bebei in salon) si-i trimitea la operatie. Il luase pe cel mai mic, il si adusese si cand s-a intors, ca dupa anestezie, a inceput ala sa urle, ma durea capu' intr-un hal..., l-a luat si pe cel mai mare, l-a adus(mare=3 ani parca :d), ala a fost cuminte tare :|. Creca mai mult m-am vaicarit eu decat el. El, baiat de o viitoare asistenta, nu a plans deloc. Cand s-a trezit la fel, a fost foarte linistit, etc...

A venit "randul" meu. Vine o fata cu suvite blonde, imi explica ca acum imi face anestezie si ca dupa ce-mi baga serul ala in vene, o sa incep sa vad dublu.(mama plecase, iar :( dar o pupasem si pe ea si pe o colega de-a ei; alta fata tanara si frumoasa :) ). Eu ii raspund mandra ca "inca nu te vad"(incepuse sa-mi bage ser...). Ea nu a incetes, imi zice: "ce, gata!? deja ?" ii explic ca am zis ca inca NU o vad dublu... si cam de pe aici nu mai stiu ... :( Adica a facut fata nani, nu am simtit NIMIC! Nu am visat, nu am auzit, nu m-am miscat.Eram moarta!?

Cand m-am trezit, era mamiiii langa mine.Am vazut ceva mov si am zis"mamiii!". Apoi stiu ca m-am zbatut in sensul ca incepusem sa simt durerea de la picior si mi-am amintit ca facusem operatie; vroiam sa vad ce am la picior, eu eram mai mult decat ametita(imi mai facuse si niste nijectii care cica ma ameteau daca ma ridicam), ma ridicam putin in fund, mama imi zicea: "stai ma acolo...". Incepeam sa vad...dublu, triplu...se misca toata camera...si cadeam cu capul pe perna iar. vedeam/auzeam bebelusul ala mic care urlase si ma stresase pe mine cand se trezise...incepusem sa o intreb pe mama daca eu am suparat pe vreo cineva cand m-am trezit :)).

Pe urma mi-a povestit mama ca i-am zis inainte sa ma dusa sa ma opereze(venise, era langa mine :d), ii ziceam de profa de info :), cum a fost in Italia(a avut un concurs in italia si ne-a povestit marti cum a fost); eu am adormit cu gandul sa-i povestesc mamei cand ma intorc de la operatie ce-a povestit profa...si m-am apucat sa-i baigui inainte sa ma opereze :). Pe urma daca ma intreba cineva ceva ii ziceam: "da ce ma tragi de limba!?" - sau ceva asemanator...

Cand m-am trezit cica i-am zis mamei: "daca stai aproape de mine, te vad cu-n cap, daca te duci mai departe...te vad cu 2 capi!" =)) Da...am fost socanta la faza aia...mai ales ca mama nu pleca de langa mine......

Si ma rog, a trecut, am mancat, am vomitat(de vreo 4 ori), m-a dus acasa.....

Acum...ma simt aiurea. In primul rand mi-e foame...aseara nu am reusit sa mananc, adica simteam ca imi vine iar sa vomit. Am lasat piureul cu carnita aia pe masa, in bucatarie si acum, dimineata, cand m-am dus in bucatarie, am vazut mancarea..si am luat oleaca de cartofiori dintr-aia...si acum imi cam vine sa vomit. :cry: . Da mi-e foameee!!!

Ma doare piciorul.Cam tare! Imi face ampicilina(?) in branula aia... ma simt naspa.Nu ma duc nici azi la scoala.Maine ma duc, neaparat. Avem spring day-ul si tre' sa fiu nemtoaica.

Spring day= fiecare clasa d e liceu trage la sorti o tara si elevii tre' sa faca ce-i duce capul, pentru a reprezenta acea tara.Noi am imprumutat costume si pt ca sunt cea mai blonda, voi fi imbracata in costum traditional.Si tot eu, ca tot stau acasa, m-au pus sa vopsesc bete de chibrit in galben negru si rosu.Vom scrie "Germania" cu acele culori, reprezentandu-le drapelul.

Sper sa luam locul 1.

Imi pare rau ca nu ma duc la scoala... am sa ma plictisesc cel mai mult posibil singura acasa, da' sper sa-mi treaca starea asta aiurea, ca maine sa fiu "fresh" sa ma pot duce la concurs.

Imi pare rau ca m-am lungit atata...ma duc sa-mi fac ceai(poate nu-l vomit totusi...), si apoi ma asez in pat cu acuarelele sa desenez paie de chibrit. Mai tarziu tre' sa ma duc la cofetarie, sa dau comanda de tort, in forma de minge sau cu semnul de la Bmw sau volkswagen(sunt firme germane, stiti :d )

Posted

Bine ai revenit printre noi! :d

Ti-au dat drumul destul de repejor din macelarie :lol:

Cat despre torturi si concursuri: daca nu poti bea un ceai, mai bine ai sta linistita acasa si maine. Daca tii mortis, vei vedea maine ca e a naibii de greu sa te tii cateva ceasuri pe picioare, dupa doua-trei zile de perfuzii si mancare ioc. :lol:

Posted

eii :-S

ma simt bine.Am reusit, am baut ceai, nu am vomitat(inca) si sper sa reusesc sa pap. Oricum, maine trebuie sa merg la scoala. Misiunea mea este sa vopsesc belele de chibrit.Am facut deja 2 cutii de asta dimineata :) mai am...o gramada.. :| da' va fi bine.

Ps: mi-au dat drumul atat de devreme din spital pentru ca daca dormeam si noaptea acolo imi ieseau peri albi din cauza copiilor alora care plangeau... si nici nu ma simteam in largul meu acolo...E perfect acasa. Mama imi face injectiile alea in branula, e totul ok.Imi pare rau totusi ca nu prea pot sa merg. Maine vad eu cum stau...macar pe scaun sa stau.

Maine merg cu vacile la scoala(papucii mei :d)

Posted

^ ma bucur. Pacat ca nu e tot.Adica eu nu stiu sa fac poza mai mica atunci cand o pun aici sub forma de imagine si aici, pe blog, nu e poza intreaga :d

Dupa cum va asteptati, ieri am fost la spring day. A fost... super-ultra-mega-zuuppppper :d.

Intr-adevar, m-a durut ingrozitor piciorul, dar a meritat!

Am castigat locul 2! :d

2j500hl.jpg (va avertizez, e singura poza imbracata "normal" !

Cum am ajuns la scoala, dupa pupaturile de rigoare, a urmat schimbatul.M-au pus...acum imi dau seama ca eram exact ca papusa lor. Ma mai vaitam din cand in cand ca ma doare piciorul si "trageau" mai cu grija :)). Mi-au pus o fusta... marimea vreo 70 de X si-ul L :))- si eu am ripostat: " Cum ma sa-mi vina asta!?". Tipa care a imprumutat costumele stia deja :)) si m-a asigurat ca-mi va veni.

A avut dreptate... :| "minunea" aia, era atat de mare din cauza catorva pernute din spate.(ala era fundu' meu!). Bun..mi-au pus fusta si bluza pe mine :)). Eram... :? cred ca cel mai potrivit cuvant este "socanta".

Aratam ceva in genul: 2n1subo.jpg

si din lateral(sa se vada fundu'!!!)

10dxoax.jpg

A urmat concursul(dupa multe pregatiri, poze si ...tipete). Emotii mari, iesisem toti din clasa si tipam ceve gen Hai Germania! Eu eram "ingrendientul fatal" pentru toata lumea....am fost a doua clasa care a fost vizitata de juriu si apoi am avut destul timp sa mancam tortul nostru pretios :d .

2njbyg7.jpg

farfuria mea era deja goala :)) dar a tinut fotograful musai sa ma pozeze! :)))

Au urmat alte si alte poze...in care eu eram "sarea si piperul" :))

2pze87d.jpg

o poza serioasa :)

2z69it4.jpg

si...una cu o fffff buna prietena :d

2638174.jpg

Toti s-au shcimbat (au mai fost si cateva costume- Einstein, vreo 2 soldati, fotbalisti...si un barbat neamt-costum national/traditional...) insa eu am fost obligata-mai mult sau mai putin- sa raman asa "pana la premiere", ca sa iau diploma. Si stai Raluco in picioare...si chinuite cu piciorul... si mai era putin si-am ajuns asa:

qqti0i.jpg

si apoi...mai erau cateva minute si incepea premierea...incepuse deja,

1. Diplomele de participare-5 parca la numar...noi nu eram; dupa fiecare loc pe care-l urcam, incepeam toti sa mai tipam putin(clasa noastra a fost cea mai zgomotoasa :d)

2. Mentiunile-Romania a luat mentiune :)) nu eram nici aici, mai multe tipete...

3. Locul 3: parca 3 diplome cu locu' 3 erau :d toti...bucurosi pan' la Doamne Doamne si-napoi....eu uitasem de picior si...am sarit.. :|

3. Locul 2: "irlanda-9F locul 2"....Noi: "ieeeeeee :X Luam locul 1!!!!", "Belgia(parca!) Locul 2..." Noi: "Uraaa:X:X:X", "Echipajul format din clasa a Ixa A, Germania...locul 2"

Noi: "uraaaaaa!", altii: "Raluca, fugi" (m-am trezit impinsa...fa-ti loc pan' la director(cu tot cu fusta care era pana in pamant :d ). Iau diploma(rasete in stanga si-n dreapta-fundul era vinovat :)) ma intorcm ma calc pe fusta... :lol::lol: si.... ma impiedic. Jur ca n-am cazut :)) (asta-mi mai lipsea!) :oops: imi fac iar loc prin multime...ajung la aia ai mei, toti tipa, ma duc toti in clasa....vine si diriga... toti incepem sa tipam. Diriga: "Shut up!". Noi...dam mai departe cu tipatul :)) diriga ne zice ca: "i will be back in the afternoon" (cu asta ne ameninta vineri de vineri :d ). iese din clasa...Intra Mircea si Giani (doi...zapacititi :d ) si incep: "locu' 1, numai 1...suntem mereu pe locul 1..." si continuarea :oops:

Nu-s manelisti, bag mana in foc :)) dar...ne-au distrat ieri :d

Eu mi-am sunat fratiorul, sa vina sa ma ia de la scoala...apoi am fost in vestiar, sa ma schimb. Erau fetele de-a 8a, care aveau sportul si cand m-au vazut cica: "asa grasa esti!?" Si..cum mi-am dat jos fusta...am ramas 8-) normala 8-) :d

Mie mi-a facut placere concursul, mai ales ca am fost in centrul atentiei, si ca mi-am vazut colegii.

Pe la 8 jumate seara, cand colegii mei au ajuns acasa, primesc un mesaj. De la Mircea: "hey..sper ca nu ai patit nimic la picior. sincer, nu cred ca am fi castigat daca nu te riscai tu sa vii...costumul tau cred ca a fost bestial."

Si inca o data, 9A e cea mai buna clasa dintre toate clasele de-a noua :))

Si presimt ca de luni, iar incep barfelile contra noi ;;)

Posted

Concurs pe teme europene

Irlanda a câştigat concursul „Spring Day”, organizat la Grupul Şcolar Gh.Asachi

Într-o Uniune Europeană incompletă, cu doar 17 state reprezentate de tot atâtea echipe de liceeni, Irlanda a strâns cele mai multe puncte din partea juriului. Costume tradiţionale din aproape întreaga Europă, muzică specifică, bucate devenite branduri de ţară, asta au adus, ieri, 10 aprilie, la Grupul Şcolar „Gh. Asachi”, liceele gălăţene înscrise la concursul „Spring Day”.

Dacă locul I a revenit echipei de la „Asachi”, îmbrăcată în verde irlandez din cap până în picioare, pe locul al doilea s-au situat elevii de la Colegiul Economic „Madgearu” şi sceneta lor despre Franţa ca întruchipare a iubirii posibile la orice vârstă. „Italiencele” de la Metalurgic au luat premiul al treilea. Câte o menţiune au primit echipele de la Grupul Şcolar „Eremia Grigorescu” din Tg. Bujor (Slovenia), Grupul Şcolar Industrial de Marină (Austria) şi Liceul „Racoviţă” (obiceiuri letone la botez şi peţit).

http://www.viata-libera.ro/articol-Irla ... chi_2.html

Cred că asta a fost etapa pe judeţ :?:

Posted

da...faza judeteana :(

si Cuza a participat, cu Germania (tara care am reprezentat-o noi, la faza pe liceu...).

Eram sigura ca daca nu-s eu acolo nu iese nimic. :)))

Nu de alta, dar stiu ca au ales 5(parca?) copii de la consiliul elevilor si in fiecare zi aproape una dintre ei ma intreba noi ce-am facut la Germania. Joi, adica ultima oara cand am vazut-o mi-a zis ca vor face o mini piesa de teatru...si a zis ca nu ia costumul de la Gulliver ci incearca(daca reuseste) de la dramatic. Eu i-am recomandat mai degraba sa se duca la Gulliver, dar nu a vrut... deh, daca interes nu este... :-??

Anyway, eram cam sigura ca asa se va intampla pentru ca la Spring Day nu-i prea cine stie ce daca faci o piesa de teatru. Felicitari Irlandei :) . Si la noi, Irlanda a luat locul 2... :) (locul 2, dupa noi...s-au dat 3 diplome cu locul 2, dar noi am fost primii :d )

Posted

Ieri am fost la "marele concert" de festivalul scrumbiei. Am dat detalii privind concertul aici: http://bloguldezapaceala.wordpress.com ....

Eu am fost cu colegi si cu micutul Alex(finutul meu, de 7 ani).

Copilu' saracul se plictisea, i-am luat un titirez(mi-a facut tantea aia oferta, cu 1 leu mai putin :lol: ). Cand a cantat Celia(deh, pe aia o stia si el) l-au luat baietii in carca si era mai feriict. La sfarsit, adica eu am fost impreuna cu al doilea grup dintre cei care-i cunosteam care au plecat acasa, lui Alex ii era frig... Dupa ce am urcat scarile de la Pescarul m-am dezbracat, i-am dat copilasului puloverul meu, eu am ramas cu o bluza cu maneca trei sferturi...mai eram cu 2 colegi si inca un tip care nu-l cunosteam si care era baut si vorbea numai aiurea. Colegul meu Giani a venit cu ala. Imi venea sa-i iau p-amandoi sa-i dau cap in cap. Noroc ca era si-un alt coleg mai cu picioarele pe pamant...

Pana la urma Giani s-a gandit ca mi-e frig si mie si mi-a dat bluza lui :oops: . Bine, :( nu i-am dat atentie prea mare pentru asta...nu, nu...mi-a demonstrat el ca e babalau.

Am ajuns in statia de maxi, Mircea (colegul cu picioarele pe pamant) s-a dus acasa-sta p-acolo, aproape. Si stai cu Giani si Alex in statie... a venit intr-un sfarsit un maxi. Am urcat repede in el, era aglomerat si-i zic copilului meu: "alex, e loc sa stai jos?"(pe bune, nu vazusem ca erau toate ocupate) si o tanti s-a ridicat ea si am refuzat in principiu locul dar a zis ca-s si cu copilul si ne-am asezat pe scaunul acela. Inca era impaturit cu puloverul emu(era cam ca un calugar; cu un pulover maro lung pe el-mie imi vine aproape de genunchi, lui pana la glezne).

Cand mai aveam oleaca si coboram copilul s-a trezit ca i-e cald, am facut toti 3 schimb de haine(pe bune, haina lu' Giani nu mi-a tinut de cald :oops: si l-am lasat si pe el dezbracat saracu'). Am ajuns acasa pe la 10 si ceva...se terminase cu musafirii(am doua "flori" in casa).

Piciorul meu operat a avut "complicatii: toata lumea zice ca ar fi trebuit sa stau acasa, nu sa ma duc in a doua zi dupa operatie la scoala...

Dupa ce mi-a scos atele a ramas "nelipita"... si eu tot am umblat si nu s-a uscat calumea. Noroc ca acum suntem in vacanta, o las cat pot d e libera sa se usuce naibii odata, sa pot s a merg, sa-mi iau role si sper eu ca saptamana urmatoare sa pot sa merg pe faleza sa ma plimb...

Aaaa....ies de tot de la calculator acum, ma duc in balcon, imi iau <> , ma pun pe citit si-mi pun piciorul la soare, poate macar asa se usuca mai repede.... :|

Posted

Ma plimb tot mai mult. alaltaseara, la ora 8 jumate am iesit pe faleza. Am stat pana la 10. Era atat de frumos... era liniste, nu era lume, era cam frig(dar eram bine imbracata :d ). Am iesit pentru ca fratele meu mergea sa alerge pe faleza si l-am scos astfel si pe Alex la plimbare. A fost destul de fain...pe cat de aglomerata e in timpul zilei faleza, pe atat de linistita se lasa noaptea peste Dunare.... a mai crescut putin, parca e curata... :)...

Ieri, am iesit iar. Asta asa, sa arat ca pot sa merg! :))

Mi se trece de tot de-acum piciorul, ba mai mult, alaltaieri am si alergat putin...

Ieri am fost tot pe Faleza... :-?? . Practic, inainte sa luam vacanta, ma gandeam cu o colega sa ne ducem intr-o zi peste Dunare... luam bacul, mergem prin sat, trecem d e sat, si e un "pod" mai incolo. Ne oprim acolo, pe iarba, ne luam o patura si ramanem acolo.

Vremea rea nu a fost sa tina cu noi, deci am renuntat la idee...poate reusesc s-o scot azi peste Dunare. Ieri seara l-a luat maica-sa pe Alex(nu dupa ce mi-a facut multi nervi!!!!).

In orice caz, azi plec iar; ma duc la cumparaturi pentru Pasti si mi-am propus sa-mi iau tocurile. De ce atata "tocurile"? Poi, pentru ca anul asta, de fapt primavara asta, mi-am cumparat prima pereche de pantofi cu toc si nu am prea avut timp sa-i port, dupa operatie. Mama zice ca-s nebuna, sa las sa ma fac bine, calumea, dar eu azi tot ma incalt cu pantofii aia cu toc.

Nu am bani. Daca as fi avut banuti, mi-as fi luat azi role :( . Si iar, visele mele se duc naibii... vroiam role, sa ma plimb toata ziua pe faleza; ar fi singurul fel care m-ar "linisti". Cand eram mai mica ieseam "in fata blocului". Acum nu prea mai am prieteni p-aici, si daca ar mai fi cineva...de ce sa stau in fata blocului!? No way, renunt la aceasta idee. Singurul fel in care sa pot iesi ar fi sa plec ori la plimbare, ori la suc ori in oras...dar stiuc a astfel cheltui o gramada de bani si nu vreau sa-i cer toata ziua mamei bani. Deci, consider ca daca imi iau acum role, nu ies nici in fata blocului, nu cheltui nici prea multi bani. Deh, un suc, o inghetata nu costa o avere.

Dar, revin la idee, nu am bani. Am zis ca-mi iau role din banii de la Oriflame, din ce-mi iese luna asta...Nu mi-a iesit mare lucru. Adica, am banuti de role, dar tre' sa-mi dea fratemiu bani pe un parfum. Eii... cand imi da el bani pe parfum, atunci imi iau si eu role. Deci mai trece timp pan' atunci...Si totusi, mai calculez odata cati bani am si cati tre' sa-i dau pe factura. Poate-poate imi dau si mie banii de role...

Si daca "imi dau" imi iau azi role. Daca nu, ma mai rog putin de mama...

E singurul lucru pe care mi-l doresc. Daca am role, ies zilnic cu rolele, fac si destula miscare pentru o conditie fizica ok, fac si economii si nici nu am nevoie de acei "prieteni" falsi care ii vad in fiecare zi. A da...plimbarea de ieri oricum a fost stricata pentru 15 minute cat a trebuit sa "vorbesc" cu 3 persoane foarte importante pentru mine.

Incepe sa mi se faca sila de unele persoane, de unele colege din clasa. oricum, si ele stiu cat le iubesc. In orice caz, indiferenta face diferenta.

Cred ca in viata asta am sa am 2 "motto-uri" : 1. Indiferenta face diferenta- si asa, stau mereu in banca mea si nu ma port urat cu nimeni si nici nu dau importanta tatelor care se-apuca sa ma vorbeasca aiurea.

2. Cine s-aseamana s-aduna. Mare adevar zace in vorba asta....

:)

Si totusi, nu-s trista :)

Posted

Cred ca blogul meu e cel mai "personal".L-am considerat exact un jurnal, pentru ca pe wordpress sau altele nu pot s a scriu ce fac eu in fiecare zi.

Referitor la ziua de ieri, am castigat "o batalie". Azi am convins-o pe mama si-mi da banii cati imi mai trebuiesc pentru role. Abia astept sa-mi petrec weekendurile plimbandu-ma.

Am facut cozonacul deja... :) .

Pastele asta va fi unul..fericit!?

De fapt, cred ca mereu in casa mea am avut parte de Paste fericit.

Va doresc si voua un paste fericit si...fericire!

:)

Posted

Mi-am luat role :lol:

ieri am iesit cu ele, pe faleza...am tras un fund de pamant :)) . Deja mi-a trecut...adica, am o vanataie zdravana, am amuzat si lumea care era p-acolo, si acum stau in casa. Am vrut si azi sa ies, dar am fost la gratar cu familia.Am avut azi parte de o zi superba, m-am jucat cu 2 bebeloi, unul de 9 luni si una de 1 an si 4 luni! :lol:

Am fost la Garboavele, la zoo, m-au lasat degustata de bietele animale...

Mi-am vazut cumnatica(iubita fratelui meu, e si ea tot la Cuza, clasa a 12a). S-a intors de la Deva, a luat locul 1 la Olimpiada nationala de germana. Si o alta fata din Cuza, tot cls a 12a a luat 1 la nationala, la franceza. Ma bucur pentru ele.Cu ele am fost aseara si am luat lumina, la Precista. Nu prea mi-a placut slujba de-acolo...

• 1 month later...
Posted

vaz ca m-am cam lasat de bloguit. Adica nu prea am mai scris mai pe nicaieri(nici aici, nici pe wordpress). Revin "in forta", mai ales acum, ca tot se termina scoala si s-au terminat deja si tezele si e ceva mai lejer programul.

Sper ca ne putem vedea la concert, sambata. Nu pierd niciodata o zbantuiala in aer liber, mai ales daca e si Smiley! :X

Adica...eu vin la concert pentru el. Si stau in primul rand. SI vreau sa-i cer un autograf. Un alt autograf. Mai am unul. Si are si o scrisorica de la mine(bine, nu numai el ci intreaga echipa Simplu.) E ceva mai dificil..oricum, dupa ce canta, sunt acolo,sa-mi dea un autograaaf! :d N-am sa-i amintesc de scrisoarea de la mine, pentru ca probabil a uitat-o de mult. Dar tot pot sa cer un autograf. E atat de dulce! :X

smiley-main.jpg

Ca tot v-am scris de role...si bla bla-uri, saptamana trecuta mi-am rupt(sanatos) genunchii. Adica...am 3 bube zdravene, nu port fusta sau pantaloni mai scurti de genunchi si ma vait ca mi-e cald non-stop :)))

....