Jump to content

Viol în pădurea de la Cosmeşti


dcp100168

Recommended Posts

Viol în pădurea de la Cosmeşti

La data de 28.03.2009, ora 21,10, poliţiştii din Cosmeşti, judeţul Galaţi, au fost sesizati prin S.U.A.U. 112, despre faptul că numita S. OANA, de 15ani, din com. Cosmeşti, în timp ce se deplasa în zona podului de peste râul Siret, a fost urcată cu forţa într-o căruţă, de un individ necunoscut şi transportată în direcţia pădurii Cosmeşti Vale. În urma acestei sesizări, poliţiştii de la postul de poliţie împreună cu lucrători din cadrul Biroul de Poliţie Rurală Tecuci, s-au deplasat la faţa locului şi au scotocit pădurea în zona Cosmeşti Vale unde l-au găsit pe G. TELU, de 31 ani din com. Cosmeşti, cunoscut cu antecedente penale. La cinci minute de la găsirea acestuia a fost găsită şi victima, care a declarat faptul că a fost abuzată sexual. Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Tecuci a dispus cercetarea lui G. TELU în stare de reţinere pe bază de ordonanţă, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Tecuci, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2034

Link to comment
Share on other sites

Wow!

1. O fata e fortata sa urce intr-o caruta de un NECUNOSCUT.

2. Cineva anunta politia de lucrul asta.

3. Politia gaseste agresorul (!!!) - deci necunoscutul

4. Dupa ceva vreme politia gaseste si victima care spune ce si cum !!!!!

Cred ca ori biroul de presa al politiei ori ziaristul sunt putini zdruncinati la creier/e.

Link to comment
Share on other sites

Adolescentă răpită şi violată, la Cosmeşti

Oana S., de 15 ani, din comuna Cosmeşti, se afla sâmbătă după-amiaza în zona podului de peste râul Siret. Împreună cu o colegă de-a ei, fetiţa mergea către braseria Zăvoaiele, aflată la vreun kilometru şi jumătate de satul Cosmeşti. Drumul, destul de izolat, trece printr-o pădure. Aflate pe la jumătatea distanţei, cele două copile s-au trezit urmărite de o căruţă în care se afla consăteanul Telu G, de 31 de ani, cu antecedente. Beat fiind, bărbatul le-a cerut copilelor un foc. Fetiţele i-au răspuns că nu fumează şi au încercat să se îndepărteze de bărbat. Văzându-le că pleacă, bărbatul a coborât din căruţă, şi a început să alerge după ele. A reuşit să o prindă pe Oana, pe care a tras-o de păr şi a lovit-o, târând-o apoi în căruţă, fetiţa nemaiapucând decât să îi strige disperată colegei ei să sune la Poliţie. Ajunsă acasă, la ora 21,10, prietena Oanei şi-a alertat părinţii, care au sunat imediat la 112. Forţele de ordine au scotocit pădurea în zona Cosmeşti Vale, în cele din urmă găsindu-l pe săteanul Telu G.. La cinci minute de la depistarea bărbatului, a fost găsită şi adolescenta. Copila a declarat imediat că a fost abuzată sexual, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci dispunând cercetarea lui Telu, pe bază de ordonanţă. Individul a fost apoi prezentat Judecătoriei Tecuci, care a emis mandat de arest preventiv, pentru 29 de zile, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Oana a găsit imediat sprijin, ea fiind ajutată şi consiliată de asistenţii sociali de la Primăria din Cosmeşti. Din nefericire, biata copilă a trecut printr-o experienţă care o va marca pentru tot restul vieţii.

http://www.viata-libera.ro/articol-Adol ... sti_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.