Jump to content

Ucigaşul unui gălăţean în Spania, prins la Brăila


dcp100168

Recommended Posts

Român urmărit pentru comiterea unei crime în Spania, reţinut la Brăila

Un român acuzat de către autorităţile spaniole de omor şi tâlhărie a fost prins, luni, la Brăila, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bărbatul, de 27 de ani, din Brăila, este acuzat de către autorităţile spaniole că şi-ar fi ucis un coleg din Galaţi cu care lucra la o fermă de animale, după care ar fi furat 800 de euro şi telefonul mobil al victimei. Bărbatul a fost prins la Brăila, de către poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de la Detaşamentul pentru Intervenţie Rapidă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, a declarat, luni, că pe numele bărbatului există un mandat european de arestare, emis de Tribunalul de Instrucţie Numărul 3 din Guadalajara - Spania, sub acuzaţiile de tâlhărie şi omor. Conform sursei citate, bărbatul a avut complice un tânăr de 26 de ani, tot din municipiul Brăila, care a fost prins şi extrădat în luna aprilie a anului trecut. Tânărul va fi prezentat marţi magistraţilor de la Curtea de Apel Galaţi, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Link to comment
Share on other sites

Brăilean urmărit, prins după doi ani

În urmă cu doi ani, brăileanul Florin M. lucra împreună cu gălăţeanul Daniel Ilie I. la o fermă de porci din Spania. Când Florin a decis că are nevoie de banii strânşi de gălăţean, ca şi de mobilul acestuia, nu a stat mult pe gânduri. L-a ucis cu sânge rece, l-a jefuit şi a dispărut pentru doi ani. Cel puţin aşa reiese din documentele acuzării... Bărbatul de 27 de ani este acuzat de autorităţile din Spania pentru că, în urmă cu doi ani, l-ar fi omorât pe un gălăţean, pentru a-l jefui de bani şi de telefonul mobil. Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Brăila, a completat spunând că brăileanul este acuzat de faptul că, pe 7 iulie 2007, în timp ce se afla la muncă, la o crescătorie de porci din zona „Cerro de la Horca”, în Spania, l-a ucis prin asfixiere pe gălăţeanul Daniel Ilie I.. După comiterea crimei, Florin l-a jefuit pe gălăţean de telefonul mobil şi de 800 de euro. Florian M. a avut şi un complice - Marian G., de 26 de ani, tot din Brăila -, care a fost prins şi extrădat în luna aprilie anul trecut.

http://www.viata-libera.ro/articol-Brai ... ani_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.