Jump to content

Lucian Bute a fost numit "pompier de onoare" al oraşului


dcp100168

Recommended Posts

Lucian Bute a fost numit "pompier de onoare" al oraşului Galaţi

Campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a primit, astăzi, din partea Institutului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi titlul de "pompier de onoare" al oraşului. În cadrul ceremoniei în care a fost numit "pompier de onoare" al Galaţiului, Lucian Bute a primit din partea reprezentantului ISU, Viorel Zaharia, o diplomă, o caricatură semnată de Viorel Baciu pe care scria "Bute, bate de stinge", dar şi o maşină de pompieri de epocă în miniatură.

Campionul mondial s-a declarat foarte emoţionat, mai ales că nu a mai fost niciodată într-o unitatea de pompieri şi a precizat că atunci când va boxa din nou se va gândi şi la pompierii gălăţeni. De cealaltă parte, şeful ISU Galaţi a spus doar că este o mare onoare pentru serviciul pe care îl conduce că boxerul a acceptat premiul.

Or mai fi instituţii pe unde nu s-a plimbat Bute? :d

Link to comment
Share on other sites

"pompier de onoare" - da-o-n spuma marii de treaba!

Daca va fi invitat de nea Rica la Conti ce va fi "Consumator de onoare"??? Si o caricatura cu "bea de stinge"???

Lucian Bute e ok, il admir, si m-as bucura sa vina sa boxeze pentru titlu la Galati, dar am impresia ca multi isi fac imagine pe seama lui... Daca toti il admira atata, de ce mama naibii a fost nevoit sa plece in Canada pentru a face cariera?? Presedintele CJ i-a inmanat nu-s ce diploma, Primarul i-a oferit un apartament etc. Cat si-a rupt oasele boxand in Romania, nu l-a vazut nimeni... Acum, toti vor sa apara in ziare alaturi de el, la TV, la tot felul de suse... Du-te, Lucian, inapoi in Canada si fereste-te de patriotii astia... Trage tare, unifica centurile, daca poti, si lasa-i in micimea lor pe "marii" conducatori!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.