Jump to content

2.167 de amenzi la razia rutieră de marţi


dcp100168

Recommended Posts

Poliţişti din şapte judeţe, la Galaţi

Razie rutieră cu mii de amenzi în trafic

Şi pietonii, dar mai ales şoferii au fost nevoiţi să plătească marţi, în timpul raziei Poliţiei Rutiere, pentru faptul că nu respectă legea. Pentru că, de ce să ne ascundem după copac, toţi cunoaştem textul legii, dar mizăm pe baftă… Cei mai mulţi gălăţeni care şi-au făcut acest calcul când au plecat ieri dimineaţă la serviciu, pe jos sau cu maşina, au învăţat că norocul este mai schimbător decât vremea de afară…

De zece ori mai multe amenzi

Poliţişti rutieri din şapte judeţe au intervenit, alături de colegii lor gălăţeni, pe arterele cele mai aglomerate din oraş, începând cu ora 11 dimineaţă şi până la ora 23. Acţiunea, iniţiată de IGP, s-a desfăşurat însă în tot judeţul, rezultatele raziei fiind edificatoare: „S-au dat 2.167 de amenzi, în valoare totală de 190.034 lei. Dacă într-o zi obişnuită se dau în jur de 250 de amenzi, marţi numărul lor a fost de aproape 10 ori mai mare!”, declară comisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Ca de obicei, şoferii care au scăpat piciorul pe acceleraţie au fost cei mai numeroşi. Comisarul Cojocaru explică: „Pentru depăşirea vitezei regulamentare s-au dat 406 amenzi, pentru nepurtarea centurii – 76, iar pentru neregulile constate la conducătorii de motoscutere (lipsa căştii, a permisului, etc) – 64. Au fost ridicate 59 de permise auto, cele mai multe pentru depăşiri neregulamentare (19), neacordarea priorităţii pentru pietoni (13), consum de alcool şi depăşirea vitezei regulamentare – câte şapte”. „De asemenea, 97 de certificate de înmatriculare le-au fost luate şoferilor care aveau diverse defecţiuni la maşină. S-au constatat 10 infracţiuni la norme rutiere (consum de alcool peste limitele admise, refuz la recoltarea de probe pentru stabilirea alcoolemiei sau conducere fără permis). Au fost amendaţi şi 49 de pietoni, în general pentru traversări prin locuri nemarcate”.

Razia cu efective mărite care a avut loc la Galaţi este a treia, după cele de la Iaşi şi Constanţa. Rezultatele sunt clare: mai avem drum lung până când ne vom învăţa minte. Singura veste bună este că marţi nu s-a înregistrat nici un accident auto, iar acesta nu este puţin lucru.

http://www.viata-libera.ro/articol-Razi ... fic_2.html

Link to comment
Share on other sites

cand o sa fie amendati si cocalarii care circula cu proiectoarele de ceata aprinse cand nu este cazul? ma mir ca tembelii astia nu merg si cu plafoniera aprinsa....de regula cred ca sunt un sofer extrem de civilizat in trafic.in cazul celor cu proiectoarele aprinse....mai ales al alora cu lampa de ceata pe spate aprinsa.....am o placere deosebita sa-i sicanez in trafic.hahahaha.....daca gasesc un "client" cu o germana alb perlat cu manele la maxim si cu proiectoarele aprinse.....al meu este.si cu tractorul meu.....este cam greu sa nu te feresti ....hahaha

Link to comment
Share on other sites

he,he ,he,........, si uite asa se mai fac niste bani la guvern !

nu zic ca "militienii" n-au cateodata dreptate,...., dar sa aibe si cand este vorba de smecherii orasului, nu ?! pe figutantii de bani gata ,......., se intorc ca sa nu-i vada !in general tot oameni de buna credinta "pica in abatere" ,......., stau la panda(in general pe la trecerile de pietoni,pe dupa stalpi,etc.) sa-si faca "planul" !

si inca ceva ,........, pentru cei care aveti firme ,........, vedeti ca si cei de la garda financiara, politia economica, etc., s-au apucat de treaba ,...., au ordine clare sa stranga bani la buget din orice ! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Vine acum Pastele, vremea se incalzeste, vine apoi 1 mai, drumurle aglomerate spre mare, si parca vad politisti la lucru sa confiste carnete de Pitesti si sa imparta munti de amenzi :d:lol:

Prevad ca o sa se ajunga si la 5000 de amenzi/zi si 1000 carnete suspendate/zi :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, a fost "control" de la Bucuresti. A trecut, asa ca galatenii isi pot vedea in contiunuare de mersul lor.

Cat despre astia cu faruri de ceata la spate...ai faza lunga, ce naiba :d Stii ce fain e sa-ti bata faza lunga in oglinda??

Pe mine ma dispera astia care fac noaptea economie la baterie, si merg cu farurile stinse...

Link to comment
Share on other sites

uneori apelez si la faza lunga.am o masina de teren si faza lunga vine si de "la inaltime" asa ce este eficienta.numai ca de cele mai multe ori cu faza lunga deranjez si nevinovati.asa ca indiferent cat ma deranjeaza imbecilul din fata care-mi sparge ochii cu lampa de ceata aprinsa in fata din pacate mai vin si nevinovati din fata sau tembelul din fata mea are alti nevinovati in fata lui.asa ca faza lunga....nu prea ajuta.asa ca pentru tembelii mi-am dezvoltat o tehnica speciala de depasire cu revenire imediata si frana.super

Link to comment
Share on other sites

1.748 de amenzi aplicate, în valoare totală de 262.480 de lei, 47 de permise de conducere ridicate în vederea suspendării, 76 certificate de înmatriculare retrase şi două infracţuni constatate - acesta este rezultatul acţiunii "Brăila în siguranţă", derulate vineri, între orele 11.00 - 23.00.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.