Jump to content

Mircea Geoană va candida la preşedinţie

Recommended Posts

Posted

Mircea Geoana anunta ca va candida la presedintie

Liderul PSD Mircea Geoana a anuntat, dupa sedinta CExN, ca va candida la alegerile prezidentiale, precizand ca a fost decizia conducerii PSD si ca e convins ca va ajunge la Cotroceni. "Imi face extrem de multa placere si sunt onorat ca exista astazi, prin votul CEx, recomandarea ca presedintele partidului sa candideze pentru aceasta functie importanta la conducerea Romaniei. Acest vot a fost in unanimitate de catre CEx", a spus Geoana. Liderul PSD a spus ca teoretic lista ramane deschisa, dar situatia e clarificata prin decizia CExN. "Cred ca decizia de azi, unanimitatea cu care CEx s-a pronuntat, clarifica lucrurile la PSD. Ma pregatesc sa candidez si sunt convins ca, cu sanse bune si cu multa munca si cu putin noroc de la Dumneazeu si de la romani, voi fi viitorul presedinte al Romaniei", a declarat el.

Posted

Asa... avem acum 3 mirabolanti candidati: Basescu, Antonescu si Geoana...

Unul mai bun ca altul...

Daca nu mai apare cineva si raminem cu astia, am pus-o pe termen lung... din nou

Posted

pun pariu ca in max 1 luna de zile base ii coace ceva prostanacului ca sa-l afunde tot mai mult in sondaje. numai sa vedeti!

Posted

Ma mai bine votati independenti care nu se sinchisesc sa isi faca propaganda electorala si sa minta in stanga si in dreapta. Eu asa o sa fac.

• 2 weeks later...
Posted

Lui Geoana nici nu-i aud gurita cu lunile dar cand vine campania electorala face clabuci la gura.Un fel de Vadim nr 2.Mi-e scarba sincer!

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.