dcp100168 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gigi Becali, reţinut pentru 24 de oreGigi Becali a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul sechestrarii de persoane, anunta ziarul Gardianul. Ordonanta de retinere pentru 24 de ore vine dupa ce omul de afaceri a fost audiat timp de mai multe ore joi, la sediul Politiei Capitalei.Gigi Becali a fost retinut in dosarul privind sechestrarea mai multor persoane care i-ar fi furat masina omului de afaceri, in luna ianuarie a acestui an. Gigi Becali a fost audiat, joi, timp de mai multe ore in dosarul sechestrarii de persoane alaturi de alte 6 persoane. Finantatorul echipei de fotbal Steaua este acuzat de instigare la lipsire de libertate in mod ilegal, iar ceilalti 6, printre care Catalin Zmarandescu, de lipsire de libertate.http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora- ... 24-ore.htmGigi Becali, săltat de Poliţie, hoţii de maşini, liberi. Motivul reţinerii: atacarea lui Popoviciu şi BăsescuÎn România, de multă vreme cetăţenii nu mai au încredere în reacţia autorităţilor. Jafurile şi furturile din ultima vreme au rămas cu autor necunoscut, infractori periculoşi au fost eliberaţi, iar la Ministerul de Interne s-au schimbat miniştrii de la o lună la alta. În aceste condiţii, faptul că cetăţeanul Gigi Becali a reuşit să-şi recupereze singur maşina, un lucru pe care l-ar fi făcut oricine altcineva în locul lui, a ajuns o infracţiune de gradul întâi. Paradoxal, hoţii care l-au jefuit pe Becali sunt liberi, iar acesta este arestat. Adevărata lui greşeală nu a fost sechestrarea de persoane, ci declaraţiile incendiare la adresa magnatului Puiu Popoviciu şi preşedintelui Traian Băsescu. Iată faptele:În ianuarie, maşina lui Gigi Becali este furată de nişte hoţi din Pipera. Latifundiarul reuşeşte să o recupereze în mai puţin de o oră. Autorităţile nu se sesizează, iar ştirea rămâne una de monden.În martie, magnatul Puiu Popoviciu şi Cornel Şerban, şeful "Doi şi un sfert", sunt reţinuţi de DNA. Cei doi sunt eliberaţi după 24 de ore. Reţinerea lui Popoviciu are la bază o plângere a lui Gigi Becali, rămasă nesoluţionată mulţi ani.După eliberarea lui Popoviciu, preşedintele Traian Băsescu declară nonşalant: "Ce crimă a făcut Popoviciu? Că a investit câteva miliarde în Bucureşti?" Intervenţia directă a preşedintelui influenţează făţiş actul de justiţie, recursul în cazul Popoviciu fiind soluţionat în favoarea omului de afaceri.Gigi Becali apare într-o emisiune la B1 TV şi îl atacă dur pe Băsescu şi Popoviciu, susţinând că aşa zisa investiţie a lui Popoviciu este de fapt o inginerie financiară. Becali mai spune şi faptul că "ştie multe", dar nu spune mai mult pentru că nu vrea "să se pună cu serviciile secrete."http://www.antena3.ro/stiri/politica/gi ... 68471.html
riaji Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Probabil ca de-acum si Gigi Becali va face ceea ce trebuia sa faca de mult: sa taca si sa-si vada de averea agonisita, indiferent de partidul in care o investeste. Mai rau e ca trebuie sa se recunoasca invins de vesnicul dusman de care ne tot povestea pe la televiziuni de 5-6 ani: Puiu Popoviciu..
SAMUR1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 As dori sa rog pe vizitatorii acestui site sa-si spuna parerea referitor la cazul acesta si daca crede-ti ca este o comanda politica cum se vorbeste in media si mai ales la antene !Credeti ca dupa ce a fost data sentinta de retinere pt 29 de zile ,, la recurs va fi eliberat??? :? rog admin daca poate sa puna in prima pagina aceasta propunere de sondaj !
Guest Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 As dori sa rog pe vizitatorii acestui site sa-si spuna parerea referitor la cazul acesta si daca crede-ti ca este o comanda politica cum se vorbeste in media si mai ales la antene !Credeti ca dupa ce a fost data sentinta de retinere pt 29 de zile ,, la recurs va fi eliberat??? :? rog admin daca poate sa puna in prima pagina aceasta propunere de sondaj !as dori sa rog pe vizitatorii acestui site sa taca naibii din gura si sa se prefaca ca acest incult nu exista. si in afara acestui post eu am amutit referitor la gigi becali (scris cu litere mici intentionat). admin! o miscare inteligenta ar fi sa stergi topicul.
riaji Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 as dori sa rog pe vizitatorii acestui site sa taca naibii din gura si sa se prefaca ca acest incult nu exista. si in afara acestui post eu am amutit referitor la gigi becali (scris cu litere mici intentionat). admin! o miscare inteligenta ar fi sa stergi topicul.Mi se pare o atitudine demna de o perioada cu mult mai veche din partea ta, mootoo. Prost, incult, cioban, ce-o fi si cum o fi, este intai de toate un cetatean ca mine, ca tine, ca ceilalti, iar mai apoi, este o persoana publica. Pentru aceste motive, e normal ca subiectul asta sa prezinte interes si e si mai normal, cata vreme (si-aici intervine parerea proprie si raspunsul pentru Samur) e o golaneala venita de mult mai sus - desigur, cu ajutorul presei si a sistemului judiciar. E un exemplu clar de ineficienta a tuturor parghiilor statului in fata intereselor celor de sus. Si daca Becali n-ar fi fost un prost, nu l-ar fi tarat in mocirla asta, ci l-ar fi executat comunistii direct, in stil mafiot.
George Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 As dori sa rog pe vizitatorii acestui site sa-si spuna parerea referitor la cazul acesta si daca crede-ti ca este o comanda politica cum se vorbeste in media si mai ales la antene !Credeti ca dupa ce a fost data sentinta de retinere pt 29 de zile ,, la recurs va fi eliberat??? :? rog admin daca poate sa puna in prima pagina aceasta propunere de sondaj ! .Desigur cred ca aceasta este. De ce? Findca este AN ELECTORAL. Acum 4 ani cand a candidat a iesit pe locul 6. Normal ca ceilalti sunt cam speriati ca ar fi putut iesi pe locul 2 si apoi sa iasa presedinte. Si prin aceasta arestare vor sa ii pateze cazierul sa nu se mai poata inscrie in buletinele de vot.
PICK Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Becali presedinte pt el locul 6 e un loc bun .. imi pare rau pt el..dar asta e..asa e Romania si mult o mai iubim
chirac Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Becali presedinte :lol: pt el locul 6 e un loc bun .. imi pare rau pt el..dar asta e..asa e Romania si mult o mai iubim :oops: Da poate fi si presedinte !Dupa emisiunea de la prtv unde amuls oaia in direct,multi poate si-au schimbat parerea despre el.Daca este un bun organizator mobilizator ,corect fata de cetateni ce l-ar impiedica sa participe la alegeri pentru presedintie<>?Nu este important sa cheltuiesti banul public ,important e sa stii cum!Un ban aruncat in hau sa se intoarca cu altii ,lucru ce lui Becali ,vrem nu vrem, i-se potriveste.Nu stie sa vorbeasca ?E de ajuns sa aiba consilieri buni in rest totul se rezolva!Am trecut printr-o situatie similara Am prins un hot la furat l-am imobilizat lambagat in casa ,am anuntat politia si,ma bagat la sechestrare de persoane am scapat cu amenda penala.Menti onez faptul ca nu am avut cunostinte si nici macar,, prieteni,, sa intervina pt. mine.De atunci cin sunt furat fac spre ei s-atit .Anunt politia daca doresc sa ma distrez ,imi place enorm de mult cind fac cercetari!Ori ma gasesc pe mine vinovat ca m-am apucat de o afacere cu risc ridicat ,,comert,,ori sau desteptat si hotiii astia ca nu lasa urme dar ma linistesc ,,c-am stiu despre cie este vorba insa fara probe ....asta e!Cred ca ne trebuie un Becali!
Gabbiano Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nu am nici un fel de simpatie pentru marlanul televizat.dar nu inteleg de ce justitia din romanica nu trateaza toti cetatenii cu aceiasi unitate de masura.de ce golanul ala din pdl care a sechestrat si umilit cateva persoane nu este si el judecat in stare de arest.nu inteleg deasemenea de ce aceiasi justitie nu s-a autosesizat cand mircea basescu a facut o amenintare tipica mafiota la adresa lui ciuvica.expresia i-ti fac casa sau loc de veci este tipica mafiota si se traduce :ori te cumpar si mi-am rezolvat problema ori te omor si iar mi-am rezolvat problema.aceisi justitie nu trebuia sa se autosesizeze si sa cerceteze cum de familia basescu ajunge sa controleze 30 ha de teren pe malul marii fara licitatie?.....cine ramane ultimul sa stinga lumina.daca ultima ramane sa stinga lumina nutzi....cred ca las randul la altii sa raman cu ea sa o ajut....hahahaha....indiferent daca este vorba de nutzi mare sau de aia mititica.
tomcat0 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 nu pot sa zic ca sunt surprins de ceea ce se intampla cu Becali... la inceputul aparitiei lui chiar il simpatizam... dar treptat mi-am schimbat total parerea, incat nu-l mai bagam in seama... omu' e redus, n-ai ce sa-i ceri... insa, referitor la acest caz e specific pentru Romania, tara mea de glorii, tara mea de dor... justitia romana e la cheremul unora care ii trag de ate si danseaza dupa cum le canta sefii... nu e nimic surprinzator, deja m-am obisnuit cu asa ceva... te poti astepta in fiecare zi la un lucru cel putin tampit, care numai la noi se poate intampla... deci, ne asteptam la ceva mult mai spectaculos !
dcp100168 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Gigi Becali rămâne în arestJudecătorii au decis luni ca Gigi Becali să rămână în arest preventiv. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au respins recursul avocaţilor lui Becali la decizia de a-l aresta pe omul de afaceri din Pipera pentru 29 de zile. Verdictul a fost dat în lipsa lui Gigi Becali. Finanţatorul Stelei, care a petrecut deja patru zile în spatele gratiilor, va fi anchetat, împreună cu alte patru persoane, sub acuzaţia de lipsire de libertate, privind un incident petrecut în urmă cu circa două luni.
flieder Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Deci, sa ne pregatim punga de seminte ca...Show Must Go On!!
SAMUR1 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 sper sa fi invatat acum sa stea in banca lui,ca un laudaros ca el nu poate sa se numeasca credincios ci parvenit !are polite multe de platit nu cred ca scapa asa usor !
dcp100168 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Gigi Becali, eliberat sub control judiciarOmul de afaceri Gigi Becali a fost eliberat sub control judiciar, dupa ce instanta Tribunalului Bucuresti a admis, vineri, recursul acestuia fata de decizia Judecatoriei sectorului 1 de respingere a cererii. Becali le-a spus, vineri, judecatorilor ca vrea sa fie eliberat, pentru a-si petrece Pastele cu familia. Becali nu are voie sa paraseasca Bucurestiul sau judetul Ilfov fara o incuviintare prealabila din partea anchetatorilor.
Recommended Posts