Jump to content

Crin Antonescu vine, astăzi, în judeţul Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Crin Antonescu vine, astăzi, în judeţul Galaţi

Din surse liberale am aflat că astăzi, 3 aprilie, preşedintele PNL, Crin Antonescu, va vizita, în judeţul Galaţi, organizaţiile partidului din comunele Munteni şi Corod şi din municipiul Tecuci. La Tecuci, noul lider al partidului va participa la inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului Victor Paul Dobre, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL.

http://www.viata-libera.ro/articol-Crin ... ati_2.html

Link to comment
Share on other sites

Şeful liberalilor, la Tecuci

* Conducerea filialei Galaţi rămâne * Victor Paul Dobre şi-a sfinţit cabinetul

Vizita şefului liberalilor a început, vineri de dimineaţă, cu inaugurări ale unor obiective la Munteni (sediul primăriei şi o sală de sport) şi Corod (Şcoala Generală nr. 1). Ajuns la Tecuci, Crin Antonescu a participat la sfinţirea cabinetului parlamentar al lui Victor Paul Dobre, aflat chiar vizavi de cabinetul fostului său coleg de Alianţă, Mircea Toader… După sfinţire, liderul liberalilor a vizitat Catedrala, apoi a mers cu toată delegaţia la Restaurantul Cina, pentru socializare…

În ciuda gurilor rele, care dădeau ca sigură demiterea lui Victor Paul Dobre de la conducerea filialei locale, Crin Antonescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa gălăţenilor, şi a evocat momentele în care a lucrat cu Dobre, pe vremea când acesta era prefect. Liderul PNL a spus că rezultatele filialei locale de la alegerile parlamentare nu au fost unele proaste, dovadă că liberalii gălăţeni au un deputat şi un senator.

http://www.viata-libera.ro/articol-Crin ... cii_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.