Guest Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 iata un fapt real:suntem un grup de locatari al unui bloc din galati (micro17) si va aducem la cunostinta urmatoarele: in cursul zilei de 01.04.2009 s-au schimbat usile de acces in scara blocului, cele vechi fiind inlocuite cu usi de pvc (termopan). dupa efectuarea lucrarilor, un numar de 3 proprietari de la apartamentele de la parter au hotarat sa incuie o usa, scara avand 2 usi, ambele fiind operationale de peste 20 de ani. In momentul de fata cele 30 de apartamente folosesc doar 1 usa, proprietarii care au incuiat usa refuzand sa puna la dispozitia celorlalti proprietari cheile usii incuiate motivand ca acea cheie se afla la asociatia de proprietari. bineinteles asociatia de proprietari neaga acest lucru si se dezice de orice demers (legal sau nu) de a bloca sau debloca vreo usa din scara blocului.altfel spus, in cazul unei calamitati naturale (cutremur) sau a unui incendiu 30 de familii vor fi nevoite sa foloseasca o singura usa. va intreb: care sunt demersurile si ce trebuie facut pt a impune celor 3 proprietari sa permita accesul tuturor pe usa blocata? va astept parerile.
Legumix Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 dati-o jos, cu un ciocan mai mare sau, legal vorbind, faceti o sedinta de bloc, si stabiliti eliberarea usii. Daca, dupa sedinta, cineva refuza sa degajeze usa, plangere la politie
Relu Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cred mai intai ca trebuie stabilit de ce acea usa a fost inchisa....Daca e doar incapatanare si nimic altceva, parerea mea: puneti si un lacat MARE pe usa aceea. Trei locatari pastreaza cheia de la lacat, trei locatari pastreaza cheia de la broasca. Ar trebui sa aiba efect, nu?
Guest Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 acei trei locatari chiar vor sa stea usa aia inchisa. iar eu chiar aveam nevoie de usa aia pt ca pe acolo ieseam cand mergeam la cumparaturi. acum trebuie sa ocolesc 2 scari de bloc si credeti-ma sunt lungi ale naibii.eu ma gandeam sa incui cealalta usa. :evil: :evil:
Relu Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dar de ce vor? O problemă corect pusă, e pe jumătate rezolvată, nu?Dacă e doar prostie şi încăpăţânare ... ar trebui făcut în aşa fel încât să-şi dea şi ei seama de asta...Ori, cum a spus Legumix, căutaţi-i pe cei ce-i deranjează uşa închisă şi puneţi-vă cu gura pe ei. Doamnele, mai întâi :twisted:
Guest Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dar de ce vor? ca sa nu mai treaca lumea prin fata geamului lor. problema asta se rezolva daca cereau de la bun inceput montarea de interfon. dar zuzele au preferat sa incuie usa si basta. de 5 zile e un adevarat scandal pe scara pt ca majoritatea vecinilor doresc descuierea usii. maine vom inainta catre ISU Galati o plangere sa vedem ce se poate face.
Relu Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nu vă mai complicaţi cu ISU, n-au ce face. Dacă majoritatea e (într)unită, vă adunaţi în scara blocului, somaţi-i să deschidă uşa. Dacă nu, ...poate are cineva o idee mai inspirată. Nu cred că e o idee să desfiinţaţi uşa, la urma urmei acolo sunt banii oamenilor.
Legumix Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Nu vă mai complicaţi cu ISU, n-au ce face. Dacă majoritatea e (într)unită, vă adunaţi în scara blocului, somaţi-i să deschidă uşa. Dacă nu, ...poate are cineva o idee mai inspirată. Nu cred că e o idee să desfiinţaţi uşa, la urma urmei acolo sunt banii oamenilor.or fi banii oamenilor acolo dar...domnia si prostia se platesc :twisted:
Guest Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 s-a intocmit un tabel, si din 30 de apartamente 21 sunt pentru deblocarea usii. adica exact 70% din totalul proprietarilor. maine voi aduce la cunostinta asociatiei acest lucru si cred ca miercuri dau o branca la usa.
Guest Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 rezolvat. venit pompierii si asociatia si usa s-a deschis. acum e alta problema: cine foloseste respectiva usa e apostrofat si dracuit de respectivele doamne (nu poti sa le spui doamne unor astfel de specii vertebrate).
Legumix Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 rezolvat. venit pompierii si asociatia si usa s-a deschis. acum e alta problema: cine foloseste respectiva usa e apostrofat si dracuit de respectivele doamne (nu poti sa le spui doamne unor astfel de specii vertebrate).SI ce voiai? Binecuvantari? :twisted:
Guest Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 vreau doar sa fiu lasat in pace. si nu v-am mai spus dar va spun acum: la un moment dat nu am mai suportat injuriile ce mi se aduceau mie si familie mele si m-am "dezbracat" de caracter si le-am aratat eu lor ce inseamna injurii . acum vertebratele respective au amutit si stau in vizuina lor. de fapt, acolo e locul necuvantatoarelor si acolo trebui sa stea ele, in VIZUINA.
mihaelapred Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 viata la bloc are atat avantaje , cat si dezavantaje ...insa cred ca dezavantajele predomina. astfel de probleme nu ar trebui sa apara , dar din cauza faptului ca oamenii nu sunt civilizati , se ivesc destule probleme. pe mine ma deranjeaza faptul ca trebuie sa ascult manele oricand vrea vecinul. indiferent de ora sau de zi .... manelele sunt mereu prezente
Rami Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Daca ti se pare ca la bloc, asta e o problema, vino sa vezi ce fel e problema manelelor la casa, unde fiecare isi scoate in curte cele mai tari "scule" si asculta fel de fel de manelisti. Acolo sa vezi ce se aude.
peaceman Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Am si eu o intrebare, ce pot face cu "minunatii" caini care apara "minunatul" Centru Medical Irina?? Latra toata noaptea, noi locuim exact la blocul din fata acestui extraordinar centru (unde eu nu mi-as face analizele nicicum). Sa ma duc sa vorbesc cu catelusii latratori sa demisioneze, si poate astfel isi vor angaja un paznic nelatrator??? daca tot au nevoie de paznic.. Noaptea, oricine misca prin fata centrului medical... cainii latra.. asta e scopul lor, nu??? dar nici geamul nu-l pot deschide ca acesti caini latra si la mine.... la geam... e incredibil si te scoate din minti, unde ar trebui sa ma duc sa fac reclamatii?? desigur, asta daca mai rezist si nu ma duc sa le dau drumul.. sa plece in lumea lor... sa nu mai latre toata noaptea la geam... dar chiar m-am saturat....
Recommended Posts