Legumix Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ca de obicei, voi incepe cu exemplul personal (pentru ca este relativ minor) desi exista multe cauze mediatizate de malpraxis.Am facut unele analize anul trecut, in noiembrie,la spitalul de boli infectioase sf.cuv.paraschiva. asistenta a nimerit cu greu vena, dar a fost si mai greu cu recoltarea sangelui, pentru ca nu mai nimerea fiola in suportul de ac. cam 1 saptamana am avut mana vinetie, de la invartirea acului prin vena.Vinerea trecuta, am fost pentru aceleasi analize, la acelasi spital sf.cuvioasa paraschiva. alta asistenta.recoltarea a mers foarte bine, sangele cules foarte usor. sambata aveam o mica galma la nivelul incheieturii. am frecat-o ushor, dupa care a disparut. Acum am incheietura vinetie si o vaga senzatie de presiune. Daca pana maine nu se amelioreaza, scot certificat medico-legal si ma bate gandul sa dau in judecata spitalul :twisted:
katman Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Pina nu iti cade mina cu totul nu cred ca ai vreo sansa Asa au un "talent" sa se acopere unii pe altii... Incompetenta acopera alta incompetenta, ca sa fie la rindul ei acoperita cind ii vine rindul.
Legumix Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 sincer sa fiu, si eu as spune altora acelasi lucru dar, in cazul meu....parca mai cred in povesti cu zane
Recommended Posts