Jump to content

Profesionalism medical în Galaţi


Legumix

Recommended Posts

ca de obicei, voi incepe cu exemplul personal (pentru ca este relativ minor) desi exista multe cauze mediatizate de malpraxis.

Am facut unele analize anul trecut, in noiembrie,la spitalul de boli infectioase sf.cuv.paraschiva. asistenta a nimerit cu greu vena, dar a fost si mai greu cu recoltarea sangelui, pentru ca nu mai nimerea fiola in suportul de ac. cam 1 saptamana am avut mana vinetie, de la invartirea acului prin vena.

Vinerea trecuta, am fost pentru aceleasi analize, la acelasi spital sf.cuvioasa paraschiva. alta asistenta.recoltarea a mers foarte bine, sangele cules foarte usor. sambata aveam o mica galma la nivelul incheieturii. am frecat-o ushor, dupa care a disparut. Acum am incheietura vinetie si o vaga senzatie de presiune. Daca pana maine nu se amelioreaza, scot certificat medico-legal si ma bate gandul sa dau in judecata spitalul

:twisted:

Link to comment
Share on other sites

Pina nu iti cade mina cu totul nu cred ca ai vreo sansa :d

Asa au un "talent" sa se acopere unii pe altii... Incompetenta acopera alta incompetenta, ca sa fie la rindul ei acoperita cind ii vine rindul.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.