Jump to content

FC Vaslui - Oţelul Galaţi 2-1


dcp100168

Recommended Posts

Au mare noroc de faptul ca deja fo' doua din patru echipe care vor retrograda se cam stiu... Sau, cum zicea nenea Iancu "avem si noi falitii nostri"... Gloria, Otopeni sunt cam in "B" (liga II). Si nici Gazul nu se simte prea bine... A patra sper ca se va alege dintre Farul, Pandurii, Gloria si Iasi...

Link to comment
Share on other sites

Avancronica partidei FC Vaslui - Oţelul Galaţi

Avancronica partidei FC Vaslui - Oţelul Galaţi, care se va disputa miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul "Municipal", în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

FC Vaslui, echipa probabilă: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 29. D. Munteanu, 27. H. Luz - 20. Ljubinkovici, 4. Ghencev, 23. Pavlovici, 17. Bălace - 30. Kirovski, 80. Wesley. Antrenor: Viorel Moldovan. Rezerve: Chiaverini, 2. Akakpo, 26. Farkas, 9. Burdujan, 24. Markovici, 18. Buhăescu, 19. Temwanjera. Absenţi: Milisavijevici, Ad. Gheorghiu (accidentaţi).

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 3. Râpă, 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 21. Gârleanu - 6. L. Iorga, 27. Pena, 30. G. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 11. Gado, 15. Ibeh, 7. Elek, 10. Avram, 8. Tismănaru, 2. Cârjă, 20. Cucu. Absenţi: Sălăgean, Cojoc, M. Tănasă, Hurdubei, Viglianti, Vitaici, Jelev (accidentaţi)

Arbitri: Marian Bordean - Adrian Vidan, Sebastian Stoianof - Emil Voicu. Observatori: Ioan Igna, Romeo Pascu.

FC Vaslui - Oţelul, miercuri, ora 17.00, GspTv

Palmares: 7 3 3 1 8-5

Primul meci: 0-0, la 22 octombrie 2005

Scor maxim: n-au fost înregistrate rezultate la o diferenţă mai mare de două goluri

Singurul punct câştigat de Oţelul la Vaslui: în primul meci dintre cele două echipe

Ultimul meci la Vaslui dintre cele două echipe: 2-0, la 2 februarie 2007

În tur: 1-0.

Link to comment
Share on other sites

Grigoraş: Avem şansa a doua la Vaslui, adversarul este invincibil acasă

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, crede că echipa sa are şansa a doua în meciul din deplasare cu FC Vaslui, programat miercuri, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. "Vasluiul are o echipă foarte bună, o calitate a jocului foarte bună şi acasă este practic invicibil. Chiar dacă aveam întreg lotul valid, plecam tot cu şansa a doua, deci cu atât mai mult în condiţiile date. Cu toate acestea, niciun meci nu e câştigat dinainte, de multe ori în acest campionat buturuga mică a răsturnat carul mare, iar noi sperăm să producem surpriza. Din păcate, o nouă înfrângere ne-ar duce în zona disperării, iar meciul din etapa următoare cu Poli Iaşi ar deveni capital", a declarat Petre Grigoraş.

Marius Stan: Şi noaptea visez să ne luăm revanşa faţă de FC Vaslui

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, că visează şi noaptea să-şi ia revanşa faţă de echipa FC Vaslui, după ce în sezonul trecut gălăţenii au ratat prezenţa în Cupa UEFA din cauza clubului patronat de Adrian Porumboiu. "Şi noaptea visez să ne revanşăm. Ce ni s-a întâmplat anul trecut din cauza Vasluiului a fost cel mai mai grosolan abuz de până acum din fotbalul românesc, să îi furi dreptul câştigat în teren al unei echipe de a participa în Cupa UEFA", a spus Stan.

Oficialul gălăţean s-a arătat nemulţumit şi faţă de delegarea arbitrului Marian Bordean la meciul cu FC Vaslui. "Nu mi se pare corect ca o echipă să aibă parte în meciurile din deplasare de arbitri FIFA, iar acasă să aibă cvasidebutanţi. Ultimele trei deplasări ale Vasluiului au fost conduse de arbitri FIFA. Mâine (n.r. - miercuri) va fi la centru un cvasidebutant căruia nu-i contest valoarea, însă spun că e mai uşor de intimidat. La cum se joacă la Vaslui mă bucur că avem în Galaţi echipă de hochei, vom împrumuta de la ea echipament de protecţie", a mai spus Marius Stan.

Link to comment
Share on other sites

FC Vaslui - Oţelul Galaţi 2-1

FC Vaslui s-a impus, miercuri, scor 2-1, în faţa Oţelului Galaţi, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I, şi a urcat pe locul 7 în clasament, însă oaspeţii au avut în echipa de start şase jucători cu vârsta sub 23 de ani, transmite corespondentul NewsIn.

FC VASLUI - OŢELUL GALAŢI 2-1 (Cânu 6, Pavlovic 17 / Elek 54)

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Cânu, Farkaş, Hugo Luz - Ljubinkovic, Pavlovic (Milisavljevic 46), Wesley (D. Munteanu 89), Genchev - Burdujan (Ad. Gheorghiu 63), Temwanjera. Antrenor: Viorel Moldovan.

Oţelul Galaţi: Kolev - Sârghi, Râpa, Costin, S. Ilie - Giurgiu, Bourceanu, Iorga - Gârleanu (Cârjă 84), Elek, Pena. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene : Farkaş 59, Wesley 89 / Cârjă 88

Arbitri: Marian Bordean - Adrian Vidan, Sebastian Stoianof

Stadion: Municipal; Spectatori: 5.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 6: Gabriel Cânu a preluat o minge pe piept în centrul careului şi l-a învins pe Kolev cu un şut din cădere la colţul scurt.

2-0, min. 17: Genchev a executat o lovitură de colţ, Temwanjera a deviat cu capul până la Farkaş, care a reluat cu exteriorul, şi Pavlovic, din trei metri, a împins mingea în poartă.

2-1, min. 54: Râpă a centrat la colţul lung, de pe partea dreaptă, şi Elek a reluat cu o lovitură de cap sub bară, de la aproximativ 8 metri.

În minutul 67, Gheorghiu a centrat în careu de pe partea dreaptă pentru Temwanjera, însă acesta a reluat cu genunchiul în bara transversală din numai 6 metri. La faza imediat următoare, gălăţenii au fost foarte aproape de a egala, însă Gârleanu şi Elek au fost opriţi în ultimul moment de fundaşii gazdelor.

Tehnicianul gălăţenilor, Petre Grigoraş, a avut mari probleme de efectiv pentru acest meci, pe banca de rezerve luând loc doar şase jucători, Gribauskas (25 de ani), Cucu (18), Ibeh (23), Cârjă (22), Gado (27) şi Avram (18). În primul 11, Oţelul a avut nu mai puţin şase jucători sub 23 de ani: Sârghi (22), Râpă (19), Silviu Ilie (21), Iorga (21), Gârleanu (20) şi Elek (21).

În urma acestui rezultat, FC Vaslui a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 38 de puncte, în timp ce Oţelul se află pe 11, cu 29 de puncte.

Link to comment
Share on other sites

Grigoraş: Cei de la Vaslui sunt năşicii noştri, nu i-am bătut de doi ani

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat că îi poate considera pe adversari năşicii lor, deoarece nu au mai reuşit să îi învingă în ultimii doi ani. "O nouă dezamăgire pentru noi. Este al patrulea joc în car nu luăm puncte şi, din păcate, ne îndreptăm spre liga a doua sau, mai bine spus, intrăm în lupta pentru evitarea retrogradării. Din păcate, am pornit acest joc de la scorul de 0-2. Am aliniat o echipă total neexperimentată, cu jucători foarte tineri, deoarece jumătate din lot are probleme medicale. Totuşi, am făcut un joc bun, am avut chiar şi posibilitatea să egalăm, dar fotbalul se joacă pe goluri. Felicit gazdele pentru că şi-au atins obiectivul şi au mai făcut un pas în tentativa lor de a juca, cred, într-o cupă europeană. Pe cei din Vaslui îi putem numi năşicii noştri, pentru că nu i-am învins în ultimii doi ani. Cu toate acestea, nu am niciun fel de adversitate faţă de FC Vaslui", a declarat Grigoraş.

Moldovan: "Vreau mai multă responsabilitate şi determinare"

Antrenorul gazdelor, Viorel Moldovan, s-a arătat nemulţumit de jocul elevilor săi şi a tras un semnal de alarmă în privinţa următorului meci al Vasluiului, programat în deplasare, la Dinamo: "Ce poate fi spus după un asemenea meci? Singurul lucru pozitiv este faptul că am câştigat cele trei puncte. Pentru asta felicit jucătorii, dar nu şi pentru jocul făcut. Sunt importante cele trei puncte care ne dau moral şi încredere pentru următorul meci, de la Dinamo. Trebuie să revizuim şi să analizăm jocul, pentru că ne va fi foarte greu, dacă în «Ştefan cel Mare» ne vom prezenta ca astăzi. Vreau mai multă responsabilitate şi determinare din partea jucătorilor. La scorul de 2-0 am crezut că avem un meci frumos şi uşor, dar ni l-am făcut greu şi am suferit mult în anumite momente. Aştept de la toţi jucătorii mai mult. Nu dau nume de jucători care m-au dezamăgit, pentru că este vorba despre bucătăria noastră internă. Se pare că, după întreruperea campionatului, suferim. Explicaţia o am, dar o ţin pentru mine. E posibil să fie de vină şi entuziasmul apărut după seria rezultatelor bune pe care le-am avut în debutul returului. Se pare că nu prea ne prieşte să jucăm devreme, când e cald. Sau, cine ştie?, poate ne-a lovit astenia de primăvară".

Stan: "Suntem într-o situaţie foarte-foarte dificilă"

Preşedintele clubului gălăţean, Marius Stan, a admis că Oţelul se află într-o situaţie tot mai grea: "Putea fi altfel azi. Rămânem cu amăgirea că am câştigat o repriză. Din păcate, contează ansamblul meciului şi rezultatul final. Suntem într-o situaţie foarte-foarte dificilă. Având în vedere ce echipă am aliniat astăzi, nu prea aveam speranţe la începutul partidei. Puteam marca încă un gol şi am fi plecat cu un punct de la Vaslui. Însă nu-mi rămâne decât să-i felicit pe cei de la Vaslui".

Porumboiu: "Azi am avut noroc, dar nu poţi să ai tot timpul"

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, crede că unul dintre motivele pentru care formaţia sa a jucat slab este faptul că jucătorii au avut o săptămână liberă în pauza de campionat prilejuită de partidele echipei naţionale: "Un joc început foarte bine de noi, care, după 2-0, parcă se terminase. S-a întâmplat ceva care mie-mi scapă. Nu înţeleg de ce am avut căderea respectivă. Dacă oaspeţii egalau, era echitabil. Îi felicit pe cei de la Galaţi, au o echipă tânără, care le-a mai tăiat din nas jucătorilor de la Vaslui. Sper ca ai noştri să fi înţeles ceva din acest joc. Dacă pierdem următoarele două meciuri, suntem în afara Europei. Este nepermis cum au jucat ai noştri după 2-0, atunci când au oprit motoarele. Nu avem scuze pentru evoluţia din repriza secundă. Cred că am făcut o greşeală că am dat drumul jucătorilor acasă pentru o săptămână, în pauza de campionat. Nu se va mai întâmpla asta. Şi-au ieşit din ritm. Azi am avut noroc, dar nu poţi să ai tot timpul".

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.