Jump to content

Şi-a băgat mama în spital

Recommended Posts

Posted

”Dragoste” de fiu

A băgat-o în spital pe cea care i-a dat viaţă pentru că a îndrăznit să-l întrebe unde a fost plecat. Asta a făcut un tânăr de 17 ani din comuna gălăţeană Cuca, care a bătut-o pe mama sa, după ce aceasta a observat anumite schimbări în comportamentul fiului său. Elisabeta Lupu, în vârstă de 60 ani, a povestit că fiul său minor, a venit luni acasă băut. Aceasta, i-a reproşat băiatului că nu munceşte, că nu se duce la şcoală şi că nu îi place anturajul pe care îl frecventează. Mâniat la culme şi influenţat de aburii alcoolului, tânărul a început să-şi lovească mama cu pumnii. “A venit acasă băut şi i-am spus că ar trebui să meargă la şcoală sau măcar să se ducă să muncească undeva. În loc să-mi mulţumească, a început să mă bată cu pumnii“, a povestit sexagenara. “În cadrul acţiunii nimic mai sfânt decât mama, un tânăr de 17 ani, fără ocupaţie, care frecventează baruri, întrebat de ce totuşi nu munceşte de către mamă, a trimis-o în Spitalul Clinic Galaţi, în secţia de Neurochirurgie“, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.