dcp100168 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dupa un weekend de gratare, au aparut munti de gunoaie!Galatenii au descoperit ca sarbatorile campenesti, unde si-au incins gratarele, au totodata fost adevarate concursuri de imprastiat deseurile. Numai din zona unei paduri care acum doua zile era plina de petrecareti, angajatii de la Administrarea Domeniului Public au adunat cateva tone de gunoaie. Cei 2.000 de oameni care au petrecut ore in sir la sfarsitul saptamanii trecute, in padurea Garboavele, in apropiere de Galati, nu s-au imprietenit insa si cu tomberoanele pentru deseuri, care se aflau chiar sub nasul lor. Asa ca, dupa petrecere, intreaga zona arata parca ar fi fost scena unei batalii inversunate. S-au dat lupte grele cu gunoaiele si in statiunile de la poalele Bucegilor, unde turistii si-au cam facut de cap in weekend la iarba verde. Angajatii primariei au dat piept cu munti de sticle si pungi de plastic, cutii de aluminiu si resturi de alimente. Autoritatile au anuntat masuri prin care ii vor obliga pe petrecareti sa aiba grija si de mediul inconjurator. Fiecare turist va primi astfel saci menajeri pentru strange deseurile.http://stirileprotv.ro/stiri/social/dup ... noaie.html
katman Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Eu am fost cu Toto la Girboavele si weekendul asta si cel dinainte si nu am vazut nici mama tomberonului.Am strins toate gunoaiele facute de noi si cele lasate de altii inaintea noastra si le-am carat in saci pina la mine la bloc.Cred ca solutia ar fi sa se puna taxa de intrare (50.000 de persoana) si de banii aia platiti cei care fac curat in urma cimpanzeilor astora. Si sa mai patruleze si niste gardieni care sa dea niste amenzi (de la 2 mil in sus) celor pe care ii prind ca fac mizerie.
tomcat0 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 sunt de acord cu tine katman... trebuie luate astfel de masuri pentru ca altfel nu se potoleste lumea si poate nu va mai fi atat de indiferenta, desi am unele retineri in privinta asta... nesimtirea nu prea are leac... si chiar daca ma repet, sunt destui nesimtiti si needucati in zona asta
Relu Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 În primul rând, ar trebui interzise grătarele. Să ieşim şi noi la picnic aşa cum ies occidentalii, cu sandvişurile gata pregătite de acasă, în coşuleţ.
EMIL Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Propunerea arata cat de idealisti suntem! Pai nene, decat fara gratare si manele bagate sa te dea afara din padure, mai bine afara din Europa. Ca din Moldova ne dadura alde nea Voronin.
Recommended Posts