Jump to content

Stadionul "Oţelul" - templul fotbalului moldovenesc :)

Recommended Posts

Posted

Templul fotbalului moldovenesc

Pînă duminică, credeam că la Galaţi se află unul dintre marile stadioane ale lumii. E drept, era el printre ultimele din ţară fără nocturnă, dar şi pe Maracana se mai joacă ziua, cîteodată. Oricum, m-am înşelat. Stadionul „Oţelul“ este, de departe, cea mai importantă arenă pe care am avut vreodată onoarea să păşesc. Să vă explic: am vrut să intru la meciul Oţelul-Universitatea Craiova cu o cameră digitală mică, tip „săpun“, ca să fac un reportaj spectaculos pentru domniile voastre. Era aceeaşi cameră cu care intrasem la multe alte meciuri pe multe alte stadioane din ţară, inclusiv la Steaua-Fiorentina, meci de Champions League. La poartă, însă, am avut următorul dialog cu un jandarm. El: „Arătaţi-mi aparatu’ şiela!“. Eu: „Cum să vi-l arăt, nu-l vedeţi?!“. El: „Nu, diesfaşiţi-l sî văd bateriili!“. M-am conformat, puţin nedumerit. Imediat, jandarmul mi-a scos bateriile, le-a băgat în buzunar şi mi-a înapoiat camera. Mi-am revenit relativ repede din uimire şi l-am întrebat: „Dar ştiţi că acum nu mai este funcţionabil, nu?“. Jandarmul gălăţean nu avusese nevoie să meargă cu logica pînă acolo: „Nu avieţi voii cu baterii la mieşi! Vorbiţi cu colega mea, vă explicî ea mai multi!“. Mă întorc nervos către colega: „Doamnă, cu camera asta am intrat pe toate stadioanele lumii!“. Bine, am exagerat un pic, recunosc. „Ni pari rău“, zice şi doamna jandarm, „aşiestea sînt regulili!“. Ei, acum v-aţi convins? La asemenea măsuri de securitate, stadionul din Galaţi bate oricînd la fund orice Nou Camp sau Emirates. Şi acum am înţeles şi de ce urlau suporterii Galaţiului în rarele momente cînd echipa lor trecea de jumătatea terenului: de fapt, nu avea legătură cu meciul, pur şi simplu nu-i lăsaseră jandarmii cu bateriile de la telefoanele mobile pe stadion şi încercau să-şi anunţe nevestele că vin imediat, să pună odată ciorba aia la încălzit.

http://www.catavencu.ro/templul_fotbalu ... -7199.html

:lol::lol::lol:

Posted

Ceea ce a povestit respectivul domn, mai sus, mie mi s-a intamplat la cel putin 60% din meciurile la care am asistat, pe stadionul Otelul. Depinde de dispozitia jandarmilor de la poarta, daca vor sa iti confiste acumulatorii(bateriile) pot face acest lucru foarte simplu, iti spun ca e posibil sa arunci cu ei in teren si sa spargi capul vreunui jucator. Nu ti se da nici o hartie la mana in schimbul acelor acumulatori. Daca la finalul partidei jandarmul cu pricina a fost gasit si bateriile au fost inapoiate, inseamna ca domnul respectiv e chiar un om norocos.

Posted

Cu tot respectul pentru uniforma pe care o poartă şi cu toată părerea de rău, când aud de asemenea „dispozitive de siguranţă” mă întreb dacă nu cumva băieţii ăia au fost aleşi la apelul bocancilor :lol:

Nu mai spun ce arme se pot improviza numai din piesele de vestimentaţie, că le dau idei unora.

Posted

nu inteleg de ce se mira baiatul care a postat.99% din violentele care se intampla pe stadioane sunt datorate unor jandarmi ca asta.sa se considere norocos pt ca nu a fost atacat din senin.asa se intampla in galerii.jandarmii ataca fara nici un motiv ca sa aibe pe cine sa bata.nu exagerez cu nimic.am vazut asta la un meci Otelul-timisoara de acum 2 ani cum un jandarm a plesnit din senin unul din suporteri care se ducea la toaleta ecologica amplasata la intrare.de acolo normal a iesit bataia generala si daca va amintiti o parte din galerie iesise afara.

poate va amintiti la cate abuzuri au fost supusi suporterii intrand cu torte si fumigene in deplina legalitate si au fost batuti cu bestialitate.pana la urma s-a dovedit ca tortele si fumigenele sunt legale.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.