Jump to content

Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 3-2

Recommended Posts

Posted

Cristiano Bergodi caută soluţii pentru meciul cu Oţelul

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, nu va avea la dispoziţie patru jucători pentru jocul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 24-a a Ligii I, aceştia nefiind refăcuţi după accidentările pe care le-au suferit, a declarat, joi, pentru NewsIn, medicul moldovenilor, Marius Pralea. "Pecnik are întindere musculară, iar Cristian Munteanu are o leziune fibrilară, cei doi nefiind apţi de joc. De asemenea, Brăneţ nu lucrează la capacitate maximă, el urmând să intre la antrenamente normale abia după Paşte. Nici Sfârlea nu se pregăteşte cu echipa, el lucrează doar cu preparatorul fizic", a declarat Marius Pralea.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii I, se va disputa duminică de la ora 17:00.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/fotb ... telul.html

Posted

Grigoras a anuntat ca demisioneaza daca nu castiga cu Iasiul. Grigoras are caracter... Un mare atarnat de pe la Otelul, care o freaca pe bani buni, nu are de gand din pacate sa lase locul altuia...

Daca nu batem Politehnica Iasi, imi dau demisia

Antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras, a declarat ca-si va depunde demisia daca formatia sa nu obtine 3 puncte din infruntarea cu Poli Iasi. "Daca nu batem pe Politehnica Iasi, imi dau demisia. Este un meci capital pentru mine si finala campionatului pentru Otelul. Consider ca trebuie modificat ceva la echipa si poate ca venirea altui antrenor ar determina ca atitudinea jucatorior sa se schimbe. Sper totusi sa castigam in fata Iasiului si sa reluam parcursul bun de pana la meciul cu Gloria Buzau. "N-as vrea sa las echipa intr-o situatie ca cea din urma cu 3 ani, cand am preluat-o cu doar 9 puncte la finalul turului si era aproape de dezastru. Chiar daca am pierde meciul cu Iasiul, as lasa echipa la 7 puncte de primul loc retrogradabil si n-ar fi o tragedie", a declarat Grigoras conform Gazeta Sporturilor, care citeaza NewsIn.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/grigora ... 32942.html

Posted

Se pare că s-a răzgândit... ;)

Petre Grigoraş: Nu se pune problema să plec de capul meu de la Oţelul

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că nu va demisiona nici în cazul în care ar pierde partida cu Poli Iaşi, din etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu mă cramponez de scaun, iar în eventualitatea unei înfrângeri cu Iaşiul aş discuta cu conducerea clubului. Dacă se va ajunge la concluzia că eu sunt principalul vinovat, nu aş ţine niciodată cu dinţii de contract. Aş da mâna cu directorul general al clubului şi aş pleca în condiţii amiabile. Dar nu se pune problema ca eu să plec de capul meu, să părăsesc corabia la greu. Până la urmă, echipa nu este retrogradată, mai sunt şapte puncte până la locurile cu probleme şi sunt convins că putem salva situaţia. Dacă mai stau un pic şi mă gândesc, n-o să plec nici dacă voi fi dat afară", a spus Grigoraş. De asemenea, directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan, a precizat că nu a luat în calcul demiterea tehnicianului: "Nu am luat în discuţie acest subiect şi nici nu o vom face. Petre Grigoraş rămâne la Oţelul".

Posted

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi, care se va disputa duminică, de la ora 17.00, pe stadionul "Oţelul", contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev – 16. Sârgi, 31. Jelev, 18. Costin, 14. S.Ilie – 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 21. Gârleanu – 6. Iorga, 27. Pena, 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 11. Gado, 15. John Ibeh, 7. Elek, 10. Avram, 3. Râpă, 23. Sălăgean. Absenţi: Cojoc, Tănasă, Hurdubei, Viglianti, Vitaic, (accidentaţi), Cârjă (suspendat).

Politehnica Iaşi, echipa probabilă: 12. Pleşca – 77. Buta, 3. Onuţ, 23. Adr. Ilie, 5. Pecnik – 16. Viveiros, 25. Milea, 8. Ignatov, 18. Miclea – 10. Cristea, 9. Bâlbă. Antrenor: Cristiano Bergodi. Rezerve: 33. Marc, 24. Straton, 7. Bersnjak, 19. Montiel, 26. Gavatorta, 30. Jovanovic, 13. Cr. Bratu. Absenţi: Sfârlea, Brăneţ, Cr. Munteanu (accidentaţi).

Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi, duminică, ora 17.00, Gsp Tv

Palmares: 11 4 4 3 13-10

Primul meci: 1-2, la Iaşi, la 25 octombrie 1995

Ultimul punct câştigat de oaspeţi: 0-0, la 7 mai 2008.

Ultimul meci disputat între cele două echipe la Galaţi: 0-0, la 7 mai 2008.

În tur: 1-2.

Bilete: tribuna I – 10 lei, tribuna a II-a şi peluze – 7 lei, Tribuna Zero – 50 lei, Tribuna Oficială – 100 lei;

Cristiano Bergodi: Vrem să luăm toate cele trei puncte de la Galaţi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că deşi întâlnesc un adversar puternic, jucătorii săi sunt pregătiţi să ia toate cele trei puncte puse în joc în partida de duminică, de la Galaţi, cu Oţelul. "Meciul de la Galaţi se anunţă a fi unul foarte greu pentru noi, deoarece întâlnim o formaţie care în cazul în care pierde intră în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Fără a jigni pe cineva, acest meci va fi mult mai greu decât cel de la Constanţa. Oricum, noi suntem pregătiţi şi vrem să luăm cele trei puncte. Oţelul joacă foarte bine pe teren propriu, ofensiv şi sunt convins că ne vor pune probleme. Grigoraş este un antrenor foarte bun şi de fiecare dată când am jucat împotriva lui am avut meciuri grele. Totuşi, Galaţiul nu trece printr-o perioadă foarte bună şi sper că jucătorii mei vor specula acest lucru“, a declarat Cristiano Bergodi.

Grigoraş: Meciul cu Poli Iaşi este pentru Oţelul ca o finală

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat că partida, de pe teren propriu, cu Poli Iaşi, din etapa a XXIV-a a Ligii I, reprezintă o adevărată finală pentru formaţia sa, deorece întâlneşte o contracandidată la evitarea retrogradării. "De când sunt la Galaţi nu am mai suferit patru înfrângeri consecutive. Situaţia echipei este neplăcută, dar nu disperată. Meciul cu Poli Iaşi este unul delicat, iar eu îl privesc ca pe o finală. Remiza nu este o variantă pentru mine, ne gândim doar la victorie, care ne-ar aduce pe linia de plutire. Întâlnim o echipă bine aşezată în teren, care a obţinut rezultate bune în ultima perioadă, însă am încredere că putem câştiga indiferent de forma lor sau de absenţele noastre", a declarat Grigoraş.

Posted

Arbitrează Marius Avram

Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA) a anuntat, sambata, arbitrii si observatorii intalnirilor de duminica, din etapa a 24-a a Ligii I.

OTELUL GALATI-POLITEHNICA IASI, ora 17:00

Arbitri: Marius Avram - Sebastian Gheorghe, Ionut Babadac

Observatori: Florin Prunea, Adrian Ionescu

Posted

Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 3-2

Formaţia Oţelul Galaţi s-a impus, duminică, în faţa echipei Politehnica Iaşi, cu scorul de 3-2 (2-2), într-o partidă disputată pe teren propriu, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bourceanu '25 penalti, Sălăgean '29, Jelev '79, pentru Oţelul, respectiv Bâlbă '15, An. Cristea 45+1, pentru oaspeţi.

0-1: Nuno Viveiros a depăşit defensiva gazdelor după o cursă pe partea dreaptă, a centrat în careu şi Bâlbă a reluat, de la circa 11 m, peste portarul Kolev, profitând şi de faptul că unul din fundaşii centrali ai formaţiei gălăţene a alunecat.

1-1: Adrian Ilie l-a faultat în careu pe Sălăgean şi "centralul" Marius Avram a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de Bourceanu, care a trimis balonul în stânga lui Pleşca, plecat pe colţul opus.

2-1: Sălăgean a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, în vinclul porţii lui Răzvan Pleşca, în urma unui fault comis de Onuţ.

2-2: Montiel a centrat de pe partea dreaptă până la Andrei Cristea care a reluat cu capul, de la aproximativ şapte metri, în dreapta lui Kolev.

3-2: Silviu Ilie a executat o lovitură de pe partea dreaptă şi bulgarul Jivko Jelev a reluat, cu capul, de la marginea careului de 6 m.

Oţelul: 12. Kolev - 3. Râpă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 21. Gârleanu (6. L. Iorga '54), 28. Giurgiu, 5. Bourceanu (18. Sg. Costin '81), 23. Sălăgean (11. Gado '77) - 7. Elek, 27. Pena. Antrenor: Petre Grigoraş.

Poli Iaşi: 12. Pleşca - 77. Buta, 4. Onuţ, 23. Ad. Ilie, 5. Pecnik - 16. N. Viveiros, 25. Milea (7. Bersnjak '87), 19. Montiel, 18. Miclea (30. P. Jovanovici '64) - 10. A. Cristea, 9. Bâlbă (13. Cr. Bratu '69). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Silviu Ilie '29, Sârghi '32, Jelev '65, Elek '76, Kolev '88 / Ad. Ilie '24, Onuţ '28, Viveiros '71, An. Cristea '88.

Partida a fost condusă de o brigadă formată din Marius Avram (central) - Sebastian Gheorghe, Ionuţ Babadac (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă), iar observatori au fost delegaţi Florin Prunea şi Adrian Ionescu.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 25 de suporteri ai echipei Politehnica Iaşi.

Posted

Grigoraş: A fost o naştere grea după patru avorturi

Antreorul Petre Grigoraş a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că victoria obţinută de Oţelul Galaţi în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, a fost o "naştere grea după patru avorturi", aluzie la cele patru înfrângeri consecutive pe care le suferise gruparea gălăţeană. "A fost o victorie muncită şi meritată, o naştere grea după patru avorturi. Echipa a dat dovadă de dăruire şi mă bucur că a reuşit să depăşească momentul psihiologic de a începe meciul de la 0-1. Mai respirăm şi noi puţin acum", a spus Grigoraş.

Stan: Încă ne mai temem de retrogradare

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, la finalul partidei pe care echipa antrenată de Petre Grigoraş a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, că încă se mai teme de retrogradare. "Am zâmbit pentru prima dată după cinci etape, mă bucur foarte mult pentru cele trei puncte care erau vitale pentru noi. Mă bucur că echipa a depăşit momentele grele ale jocului 0-1, 2-2, ceea ce demonstrează că este o echipă puternică, deşi foarte tânără. Jucătorii au demonstrat că au viitor. Încă ne mai temem de retrogradare, este imperioas necesar să câştigăm acasă, cu Farul, peste două etape", a spus Stan.

Sălăgean: Primul gol dintr-o serie cât mai lungă

Jucătorul Adrian Sălăgean a menţionat că victoria din meciul cu Politehnica Iaşi a readus Oţelul pe linia de plutire. "O victorie meritată. Sunt foarte fericit pentru rezultat. Veneam după patru înfrângeri consecutive, iar acest succes ne aduce din nou pe linia de plutire. Locul Oţelului e mai sus în clasament după părerea mea. Nu cred că era probabilă demiterea lui Petre Grigoraş. Pentru mine, el este al doilea tată şi meci de meci joc şi pentru el. Acesta este primul gol în Liga I şi sper să fie primul dintr-o serie cât mai lungă", a precizat marcatorul celui de-al doilea gol al Oţelului.

Bergodi: A fost un meci frumos, dar dezamăgirea e mare pentru că noi am fost cei învinşi

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partida Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi a fost frumoasă, cu cinci goluri, dar dezamăgirea e mare pentru delegaţia ieşeană, care a fost învinsă la final. "A fost un meci frumos, cu cinci goluri, dar dezamăgirea e mare pentru că noi am fost cei învinşi. Diferenţa cred că a făcut-o determinarea, voinţa arătată de cele două formaţii. Oţelul a arătat cum se joacă atunci când eşti cu sabia deasupra capului, în zona retrogradării. Trebuie uitat cât mai repede acest meci, pentru că vine următorul meci, cel cu Dinamo pe care trebuie să facem tot posibilul să-l câştigăm", a spus Begodi.

Milea: La Galaţi se obţin puncte foarte greu

Fotbalistul formaţiei Politehnica Iaşi, Ciprian Milea, a susţinut că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. "Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. E frustrant să conduci cu 1-0 în deplasare, să reuşeşti să egalezi, dar apoi să pierzi. S-a demonstrat încă o dată că la Galaţi se obţin puncte foarte greu", a afirmat jucătorul ieşean.

Posted

a afirmat jucătorul ieşean.

galatean get-pe-get.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.