Jump to content

O gălăţeancă pleacă la Disneyland


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă pleacă la Disneyland

* Marele premiu al concursului de desene organizat de Carrefour, excursia la Disneyland Paris, a fost câştigat de Louisa Micu, clasa a IV-a B, de la Şcoala „Mihai Eminescu” din Galaţi *

În preajma Paştelui, Carrefour România a organizat în Brăila ediţia a patra a tradiţionalului Concurs de desene. Invitaţia de participare a fost adresată elevilor claselor I – VIII de la şcolile din Galaţi şi Brăila, 37.500 în total, din 110 şcoli. Concursul a fost împărţit, ca de obicei, în două secţiuni: pentru clasele I – IV a fost un concurs de colorat, pe machete special realizate, iar pentru clasele V – VIII a fost un concurs de desen liber, despre ce le inspiră copiilor Sfintele Sărbători de Paşti. Desenele au putut fi admirate în cele două magazine Carrefour din Brăila.

Ieri, 9 aprilie, a avut loc desemnarea câştigătorilor. Marele premiu, o excursie la Disneyland Paris, i-a revenit unei gălăţence, Louisa Micu, clasa a IV-a B, de la Şcoala nr. 28 „Mihai Eminescu”, care va pleca pentru un weekend, cu familia, la Paris.

Premiul II a revenit Sarei Mariei Mişcoi, din clasa a III-a a Şcolii nr. 5 din Brăila, dar şi lui Bogdan Florea, clasa a VIII-a D, de la Şcoala „Sf. Dumitru” din Galaţi, fiecare intrând în posesia unui DVD-player.

Premiul III, constând în I-Pod-uri, l-au primit Valentina Colţia din Chiscani, clasa I, şi Daniela Păcuraru, clasa a VIII-a, din Surdila Greci.

Menţiunile la clasele I–IV le-au revenit Elenei Cristinei Iorga, a III-a B, de la Şcoala din Gropeni şi Andreei Denisei Barticel, clasa a II-a A, de la Şcoala „Sf. Dumitru” din Galaţi, care au primit câte un telefon prepaid. Menţiune la clasele V – VIII a primit Florin Nistor, clasa a V-a, din Gemenele, premiul constând într-o bicicletă.

Carrefour a premiat şi cele mai bune desene. La categoria „Top Ten”, cinci gălăţeni au primit câte un cupon de cumpărături Carrefour în valoare de 100 de lei: Ionuţ Postolache, clasa a VIII-a B - „Dimitrie Cuclin”, Cristina Gheorghe, clasa a V-a A - Şcoala nr. 24, Bogdan Garabă, clasa a VIII-a - „Dimitrie Cuclin”, Raluca Guţu, clasa a VIII-a A - Şcoala nr. 42 şi Mădălina Munteanu, clasa a VI-a D - „Petru Rareş”.

http://www.viata-libera.ro/articol-O_ga ... nd__2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.