Jump to content

The Money Channel Business Tour, la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Alba Iulia, traditie si actualitate!

Dezbaterea "Alba Iulia - Traditie si actualitate: branduri romanesti transfrontaliere", a treia din seria The Money Channel Business Tour, a reunit astazi la Alba Iulia pe cei mai importanti oameni de afaceri din regiune, autoritati locale si centrale cu scopul de a identifica prioritatile de dezvoltare ale judetului dar si problemele cu care se confrunta comunitatea de afaceri din regiune. Evenimentul a fost organizat de Grupul media Realitatea-Catavencu si televiziunea de business The Money Channel, in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba si Primaria Municipiului Alba Iulia si cu sprijinul Loteriei Romane, CEC Bank, Banca Transilvania, CTE Trailers, Scandia Sibiu, Albacher, Albalact, NITECH si Jidvei. Urmatorul popas The Money Channel Business Tour va fi in judetul Galati, pe 24 aprilie.

http://www.prwave.ro/index.php?option=c ... &Itemid=77

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

The Money Channel Business Tour poposeşte la Galaţi

Vineri, 8 mai, The Money Channel Business Tour invita comunitatea de business locala si autoritatile la dezbaterea “Galati - oras siderurgic si artera comercial-fluviala europeana”. Cea de-a patra dezbatere din seria The Money Channel Business Tour isi propune sa prezinte situatia economica a regiunii, oportunitatile de dezvoltare, problemele, dar si solutiile pentru depasirea crizei economice actuale. Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Galati si va fi transmis in direct de postul de televiziune The Money Channel, incepand cu ora 9:30. Discutiile se vor axa pe rolul administratiei publice in atragerea investitiilor, implicarea comunitatii de afaceri locale in eliminarea decalajelor centru-provincie, fonduri europene, dar si pe solutiile anti-criza. Vor fi prezentate studii de caz, propuneri si solutii menite sa conduca la dezvoltarea si sustinerea industriilor cu traditie in regiune -industria siderurgica-, pana la gasirea unor solutii alternative, cum ar fi sustinerea industriei de software si dezvoltarea turismului.

Printre participantii la eveniment se numara Eugen Chebac – Presedinte Consiliul Judetean Galati, Dumitru Nicolae - Primar, Primaria Municipiului Galati, Lilion-Dan Gogoncea -Presedinte, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare. Dezbaterea este moderata de Dan Suciu, realizator The Money Channel.

The Money Channel Business Tour este un program itinerant de dezbateri nationale pe teme economice de interes major, desfasurat in cele mai importante centre economice si financiare ale Romaniei. Urmatoarele judete in care sunt programate dezbateri in cadrul The Money Channel Business Tour sunt: Dâmboviţa, Bacau, Baia Mare, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.

http://www.tmctv.ro/articol_70163/the_m ... alati.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.