Jump to content

Şoferul unui microbuz Bucureşti - Galaţi, bătut la Brăila

Recommended Posts

Posted

Şofer bătut

Şoferul unui microbuz, care face curse regulate Galaţi-Bucureşti, s-a ales cu nasul spart după ce iubitul unei pasagere a intrat în maşină şi l-a lovit. Din câte se pare, omul era nemulţumit de faptul că prietena sa, care suferă de claustrofobie, nu a fost lăsată să se aşeze pe unul din locurile din faţă. După ce a vociferat tot drumul de la Bucureşti la Brăila, în Bariera Călăraşilor, unde a coborât, femeia şi-a chemat întăriri, pentru a-l pune la punct pe conducătorul auto. Subinspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, a declarat: “Vineri seară, la orele 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi că, în timp ce un microbuz se afla în staţia Bariera Călăraşilor, un tânăr necunoscut a urcat şi a agresat şoferul. Echipa operativă deplasată la locul indicat a stabilit că brăileanul Claudiu Ştefan I., de 25 de ani, a aşteptat să coboare prietena lui din microbuz, apoi a urcat şi l-a lovit pe şofer cu pumnul în zona feţei, producându-i o fractură de piramidă nazală. De asemenea, l-a ameninţat cu cuţitul pe care îl avea asupra lui. După producerea incidentului, agresorul şi prietena lui au fugit. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri, alte violenţe şi port ilegal de cuţit”.

http://www.ziaruldebraila.ro/observator ... batut.html

Posted

Pai eu ii dau nota 10 tipei pentru manipularea "fraierului " . Iar lui i-as recomanda sa-si tempereze hormonii pentru ca libertatea lui este mai importanta. Sa le fie rusine la amandoi .

Posted
Păi dacă suferă de claustrofobie, de ce şi-a ales ca mijloc de transport un spaţi aşa de îngust?

Chiar crezi ca era claustrofobica ? Asta este pretext . O fi fost vreouna care nu putea sa stea in spate din cauza ca nu o vedea lumea . Mi-e scarba numai cat ma gandesc !

Posted

În locul şoferului, aş fi oprit pe drum, i-aş fi returnat banii până la ultimul: „Cocoană, dacă nu-ţi place cu mine, caută-ţi altceva! Nu-s obligat să-ţi suport fitzele!”

Posted

cand a fost sotia insarcinata si am fost la bucuresti cu maxi-taxi la un control, tot in fata am stat.

iar in spate o baba comenta ca, de ce stam noi tineri in fata, iar ea se chinuie in spate...iar, colac peste pupaza, un flacaneata beat, a vomat in ultima banca...si mirosea destul de neplacut. :twisted:

asa ca, fata are circumstante atenuante. comportamentul violent al partenerului este deplasat....dar, la ce te poti astepta de la braileni.?!?

Posted

Legea scrie ca soferii care efectueaza transport de persoane aici pe langa transportul in comun autobuze,tramvaie, troleibuze se incadreaza si soferii de taxi si de maxi-taxi, NU AU VOIE SA TRANSPORTE PERSOANE IN FATA!!! Dupa lege dreptatea e a soferului.

Posted
cand a fost sotia insarcinata si am fost la bucuresti cu maxi-taxi la un control, tot in fata am stat.

iar in spate o baba comenta ca, de ce stam noi tineri in fata, iar ea se chinuie in spate...iar, colac peste pupaza, un flacaneata beat, a vomat in ultima banca...si mirosea destul de neplacut. :twisted:

asa ca, fata are circumstante atenuante. comportamentul violent al partenerului este deplasat....dar, la ce te poti astepta de la braileni.?!?

o fi oare problema braileana ? stai linistit . :lol:

Posted

1. Asa ceva nu se face oricare ar fi circumstantele, deci el (batausul) merita dosar penal.

2. Poate fata chiar este claustrofoba. Dar cine suntem noi sa o judecam cu ce mijloc de transport are voie sa mearga?? Nu spune nicaieri ca ar fi insistat sa stea in fata sau a comentat in vreun fel. Eu am rau de masina, deci stiu ce spun. Asta nu ma impiedica sa merg cu masina. La drum lung imi iau masuri de precautie si atat, dar n-as permite nimanui sa comenteze pe tema asta. Este fix problema fiecaruia cu ce merge. Poate fata ar fi vrut sa vina cu avionul dar n-a avut cum sa aleaga varianta asta. Sau cu trenul...dar nu ajungea la timp la vreo programare medicala. N-avem de unde sti, asa ca nu avem dreptul sa judecam.

3. Foarte urat, Legumix, ca faci asa referire la braileni!! Ce spuneai ca esti ca profesie?? Jurist cumva?? Nu se vede!! Te asigur eu ca tu ca galatean, la faza asta, n-ai dat dovada de elitism. Scuze...eu scriu/spun in general ceea ce gandesc, chiar daca uneori doare.

4. N-am auzit pana acum ca nu este voie sa se transporte calatori in fata, atat timp cat mijlocul de transport este dotat cu asa ceva. Este posibil, George sa ai dreptate, dar da-mi si mie un link catre legislatie, ca eu poate n-am cautat suficient de bine. Multumesc!

Posted

o fi oare problema braileana ? stai linistit . :lol:

stau linistit...daca era braileana, nu-mi mai era sotie :twisted:

Flieder - dragul meu, am petrecut ceva vreme prin localitatea vecina, astfel incat vorbesc in cunostinta de cauza. poti spune ce vrei, ca nu ma supar. :P

George - zi-mi te rog, cum transporti, in tramvai (de exemplu) pe cineva in fata?

Posted

George Multam fain!! Dar se specifica asa: p) sa nu transporte clienti pe bancheta din fata decât în cazul când pe bancheta din spate nu mai este loc; . Este bine de stiut, oricum.

Legumix, "dragul meu", eu sunt galateanca get-beget, si am intalnit o lume pestrita in acest oras...si nu cred ca trebuie sa exemplific pentru ca tu stii despre ce vorbesc... dar m-as simti jignita daca cineva care nu ma cunoaste mi-ar asocia epitete ciudate, intelegi?? Eu nu arunc gunoaie pe strada, am buzunar special la geanta pentru reziduuri si le duc in casa, la cosul de gunoi, dar daca Galatiul este mizerabil nu inseamna ca ma caracterizeaza. Nu traversez decat pe trecere de pietoni...dar daca altii o iau pe aratura nu inseamna ca ma caracterizeaza. Nu stiu sa fluier, nu stiu sa scuip...dar altii o fac si inca ce-o fac!! Si ce-i mai groaznic...nu ascult manele!! Dar in Galati se aud la orice colt de bloc/strada. Deci o etichetare a mea, ca galateanca, dupa suflul general al orasului nu mi s-ar potrivi, intelegi?? Sa inteleg ca pe tine te caracterizeaza? Atunci, mea culpa... Asta despre Galati. Cat despre Braila...eu am intalnit braileni minunati, stilati, eruditi si... ffff important... de la care am avut ce invata!! Sa inteleg ca sotia ta este altfel??

Posted

Legumix, "dragul meu", eu sunt galateanca get-beget, si am intalnit o lume pestrita in acest oras...si nu cred ca trebuie sa exemplific pentru ca tu stii despre ce vorbesc... dar m-as simti jignita daca cineva care nu ma cunoaste mi-ar asocia epitete ciudate, intelegi?? Eu nu arunc gunoaie pe strada, am buzunar special la geanta pentru reziduuri si le duc in casa, la cosul de gunoi, dar daca Galatiul este mizerabil nu inseamna ca ma caracterizeaza. Nu traversez decat pe trecere de pietoni...dar daca altii o iau pe aratura nu inseamna ca ma caracterizeaza. Nu stiu sa fluier, nu stiu sa scuip...dar altii o fac si inca ce-o fac!! Si ce-i mai groaznic...nu ascult manele!! Dar in Galati se aud la orice colt de bloc/strada. Deci o etichetare a mea, ca galateanca, dupa suflul general al orasului nu mi s-ar potrivi, intelegi?? Sa inteleg ca pe tine te caracterizeaza? Atunci, mea culpa... Asta despre Galati. Cat despre Braila...eu am intalnit braileni minunati, stilati, eruditi si... ffff important... de la care am avut ce invata!! Sa inteleg ca sotia ta este altfel??

Ooooh, ce tirada! 8-) Sunt impresionat, dar tot deageaba. Se numesc "idei preconcepute"

astfel incat, asha cum exista anumite "fixuri" despre unguri, despre tzigani, despre moldoveni...etc, ale mele se rasfrang asupra vecinilor.

apropo....si am auzit si teoriile brailenilor cu privire la galateni, asha ca se poate spune ca am fost bland! :twisted:

Posted

Legumix eu sunt brailean. Sa inteleg ca nu ma agreezi doar pentru acest fapt si nici macar nu te obosesti sa cunosti miezul? judeti doar dupa coperti?

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.