Jump to content

Petrecere încheiată în sânge


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Petrecere incheiata in sange la Galati!

* Doi dintre participanti, care s-au distrat cot la cot s-au luat la cearta. Unul dintre ei, un tanar de 24 de ani, a fost injunghiat de trei ori de prietenul lui.

Politistii, care au inceput o ancheta, spun ca tanarul injunghiat si-ar fi amintit ca, in urma cu 3 ani, amicii sai nu l-au luat intr-o excursie si le-a reprosat asta pe un ton amenintator. Enervat ca dupa atata timp inca le mai poarta pica, unul dintre tineri a pus mana pe un cutit si s-a napustit asupra lui. Desi ranita grav, victima a reusit sa fuga pe scari, de la etajul 3, pana in fata blocului, unde s-a prabusit pe asfalt. Speriati, pentru ca pierdea foarte mult sange, ceilalti petrecareti au chemat imediat salvarea si politia. In cateva minute, au ajuns acolo medicii de la salvare. Tanarul a fost dus urgent la spital. Politistii l-au retinut pe agresor, un tanar de 20 de ani.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... alati.html

Înjunghiat la petrecere

* Un tânăr din Galaţi era să îşi piardă viaţa după ce un prieten vechi l-a înjunghiat la o petrecere. Tot scandalul s-a produs după ce victima şi agresorul au băut zdravăn. Medicii de la Spitalul Judeţean l-au operat pe tânăr care are şanse să scape cu viaţă.

Marcel Melinschi a vrut să dea o raită pe la petrecerea unor vechi prieteni pe care nu îi mai văzuse de ceva vreme. După ce au băut zdravăn împreună, Cosmin, zis şi Căpălău, supărat pe Marcel că stă mai mult cu prietena decât cu ei, a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat de cinci ori. Speriaţi, ceilalţi băieţi au intervenit să aplaneze conflictul, dar s-au ales şi ei cu tăieturi după ce tânărul agresiv i-a lovit şi pe ei cu cuţitul. Vecinii spun că tinerii au făcut un scandal monstru chiar pe casa scării. "Se auzeau ţipete, s-au bătut. Unul din ei era întins în mijlocul străzii, plin de sânge. Cred că a căzut pe scări, s-au auzit buşituri înainte", ne-a spus George Miron, vecin. Imediat după incident, prietenii victimei au sunat la 112 speriaţi că băiatul s-ar putea stinge din viaţă. Pierduse deja foarte mult sânge, iar medicii au decoperit că mai multe organe vitale îi fuseseră atinse de lama cuţitului. Doar echipajul SMURD care l-a intubat chiar în faţa blocului unde s-a întâmplat totul şi medicii de la Spitalul Judeţean au reuşit să îi salveze viaţa. "Cuţitul a fost băgat cu simţ de răspundere. După ce i-a străpuns plămânul, a trecut de ţesutul gros şi a atins ficatul", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean. Atât agresorul, cât şi ceilalţi cinci martori au fost audiaţi de Poliţie. Tânărul agresor riscă până la 15 ani de închisoare. "Dacă se va demonstra că viaţa victimei a fost pusă în primejdie, agresorul riscă să fie acuzat de tentativă la omor", a precizat scms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi. Mai mult, prietenii victimei spun că îl vor răzbuna pe cel care le-a sărit în ajutor de câte ori au avut nevoie.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.