dcp100168 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Bilete la Gloria Bistrita - Otelul GalatiACF Gloria 1922 Bistrita anunta ca legitimatiile de acces la meciul cu Otelul Galati pot fi achizitionate incepand de joi 16 aprilie pana sambata, 18 aprilie, la ora partidei, dupa urmatorul program : joi si vineri intre orele 10.00-16.00, la casa bilete nr. 3, din incinta clubului ; sambata, incepand cu ora 10.00, la toate casele de bilete (de la club si stadion).Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna peluza-rotunda - 5 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Tribuna I - 20 lei, Tribuna 0 - 30 lei http://www.cfgloria.ro
Mikka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mamaaaa! Astia au CASE DE BILETE!!! Cre'ca habar nu au de managementul lui Stan... Cu vanzarea biletelor la bordura, din geanta... Oare cum naiba reusesc sa stea in Liga I ??
Guest Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 la casa bilete nr. 3, din incinta clubului chiar nu le-ar fi rusine????
dcp100168 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Grigoraş spune că la Bistriţa orice rezultat în afara înfrângerii este bunTehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Gloria Bistriţa ar vrea un egal sau o victorie, chiar dacă se confruntă cu multe absenţe în lot, transmite corespondentul NewsIn. "Avem o programare foarte obositoare, într-o săptămână facem aproape 2.000 de kilometri, dar sper că după patru rezultate negative să vină patru pozitive. La Bistriţa orice rezultat în afară de înfrângere este bun. Am foarte multe absenţe, dar sper totuşi să îi mobilizez pe băieţi şi să obţinem un rezultat de calitate", a afirmat Grigoraş.La meciul cu Gloria Bistriţa, Petre Grigoraş nu va conta pe bulgarii Kolev şi Jelev, care sunt susupendaţi, şi pe Gârleanu şi Paraschiv, accidentaţi. Tehnicianul a mai precizat că argentinianul Gabriel Viglianti nu va mai juca în acest retur, accidentarea sa fiind mai gravă decât părea.Oţelul Galaţi va juca, sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare, cu Gloria Bistriţa, în cadrul unui meci din etapa a 25-a, partida nefiind televizată.
dcp100168 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Avancronica partidei Gloria Bistriţa - Oţelul GalaţiAvancronica partidei Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul "Gloria", contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.Gloria Bistriţa, echipa probabilă: 12. Tătăruşanu - 6. Păun, 17. Azevedo, 3. Ciucă, 18. Frăsinescu - 30. Băjenaru, 16. Nalaţi, 10. Sânmărtean, 5. Velcovici - 19. Silvăşan, 11. Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. Rezerve: 1. Ţurcas, 29. Ninu, 2. C. Petre, 4. A. Mureşan, 14. Achim, 8. Diogo, 7. Coroian. Absenţi: Albuţ (suspendat), R. Mărginean, Anca (ambii accidentaţi)Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 1. Gribauskas - 2. Cârjă, 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 23. Sălăgean - 6. L. Iorga, 27. Pena, 30. G. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 22. Abraham, 3. Râpă, 11. Gado, 15. Ibeh, 7. Elek, 10. Avram, 17. M. Tănasă. Absenţi: Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Vitaici, Gârleanu (accidentaţi), Kolev, Jelev (suspendaţi).Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, sâmbătă, ora 15.00, netelevizatPalmares: 35 12 7 16 32-34Primul meci: 1-0, la Bistriţa, la 27 octombrie 1991Scor maxim: 5-0, la Bistriţa, la 6 noiembrie 1996Ultimul victorie a gălăţenilor la Bistriţa: 2-1, la 18 mai 2007.Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, ora 15.00Arbitri: Sebastian Colţescu - Miklos Nagy, Daniel Hulubei - Florin MarcuObservatori: Cornel Sorescu, Alexandru Boc
dcp100168 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 A inceput meciul. Primul 11 al Otelului: Gribauskas - Carja, Sarghi, Costin, Ilie - Paraschiv, Giurgiu, Bourceanu, Salageanu - Elek, Pena.Gloria Bistrita joaca in formula: Tatarusanu - Frasinescu, Azevedo, Ciuca, Velcovici - Silvasan, Nalati, Diogo Sanmartean - Zaharia, Coroian.'17 - 1-0 pentru Bistrita! Diogo a marcat cu capul de la 8 m dupa o lovitura libera batuta de Nalati.'30 - Prima schimbare la Otelul: iese Paraschiv, intra Avram. Paraschiv s-a reaccidentat, intinderea sa la muschii aductori recidivand.Pauza'48 - 2-0 pentru Gloria. Coroian a trimis in poarta dintr-o lovitura libera de la 25 m.'55 - Iese Ilie, intra Ibeh.'71 - Iese Giurgiu, intra Gado.'77 - 3-0. Coroian a intrat in careu, l-a fentat pe Gribauskas, i-a pasat lui Zaharia, iar acesta a punctat.'81 - Costin primeste al doilea "galben" si este eliminat.Final: 3-0.Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 3-0Echipa Gloria Bistriţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Diogo '17, Coroian '48 şi Zaharia '78.În minutul 17, Nalaţi a executat o lovitură liberă pe partea stângă, iar Diogo a reluat cu capul de la 10 metri peste portarul Gribauskas.În minutul 48, Coroian a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea a trecut printre mâinile lui Gribauskas.Zaharia a marcat primul gol de la venirea la Gloria Bistriţa, în minutul 78. Coroian a primit o pasă de la Băjenaru, a driblat doi jucători şi portarul, după care i-a pasat lui Zaharia, iar acesta a marcat cu un şut de la 14 metri în poarta goală.Din minutul 84, Oţelul a evoluat cu un jucător mai puţin, Sergiu Costin fiind eliminat.Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 18. Frăsinescu, 17. Azevedo, 3. Ciucă, 5. Velcovici - 10. Sânmărtean (30. Băjenaru '62), 7. Coroian, 16. Nalaţi, 8. Diogo (9. Negrean '75) - 19. Silvăşan (6. Păun '69), 11. Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.Oţelul Galaţi: 1. Gribauskas - 2. Cârjă, 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie (15. Ibeh '55) -7. Elek, 29. Giurgiu (11. Gado '71), 5. Bourceanu, 23. Sălăgean - 30. G. Paraschiv (24. Avram '30) - 27. Pena. Antrenor: Petre Grigoraş.Cartonaşe galbene: Coroian '25, Frăsinescu '90+2 / Sg. Costin '50, '84, Sălăgean '73Cartonaş roşu: Sg. Costin '84Arbitri: Sebastian Colţescu - Miklos Nagy, Daniel Hulubei - Florin MarcuObservatori: Cornel Sorescu, Alexandru BocLa meci au asistat 4.000 de spectatori.
Guest Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 era de asteptat... apoi vom bate farul (chinuit) si gata-i cooperativa.
dcp100168 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Grigoraş: "Gloria ne-a umilit"Antrenorul principal al FC Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat dupa jocul de la Bistrita ca jocul ros-alb-albastrilor a fost destul de slab. "Gloria ne-a umilit, n-am ce comenta altceva. Avem probleme mari de lot, am fost nevoiti sa facem cu autocarul drumul spre Bistrita si inapoi si marti jucam cu Farul. Este o situatie destul de delicata, sper ca jucatorii sa-si revina din punct de vedere fizic pana atunci. Daca batem pe Farul, in proportie de 90 la suta scapam de retrogradare", a afirmat Grigoras.Grigoraş: Am evoluat sub orice criticăAntrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, că jucătorii echipei Oţelul Galaţi au evoluat sub orice critică în meciul cu Gloria de la Bistriţa, pierdut cu scorul de 0-3, de unde au plecat umiliţi şi fără niciun punct. "Victorie absolut meritată și clară a gazdelor. Pe lângă înfrângerea rușinoasă, am pierdut și trei jucători pentru meciul următor, Paraschiv accidentat, Sergiu Costin și Sălăgeanu suspendați. Urmează meciul cu Farul, care este foarte important, din moment ce am intrat în horă retrogradării. Am plecat și fără puncte, și umiliți. Am evoluat sub orice critică, inexplicabil. Felicit Gloria pentru victoria meritată", a declarat Grigoraş.Tehnicianul Oţelului a afirmat că nu are ce să reproşeze arbitrilor. "N-am reproșat nimic arbitrului la final, l-am întrebat doar de ce i-a dat galben lui Sălăgeanu, pentru că nu știam, și mi-a comunicat că pentru ripostă. Atâta tot, n-am ce să reproșez arbitrajului. Dacă sunt arbitrii acum sub presiune după ultimele evenimente? Ce presiune, sub oală minune? Știau de la început ce înseamnă să fii arbitru, ei și-au ales această meserie, nu e vorba de un hobby. Un arbitru trebuie să muncească în orice condiți", a spus Grigoraş.http://www.mediafax.ro/sport/grigoras-a ... 89;4224439Sabău: Acest rezultat este o gură de oxigenAntrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, sâmbătă, că victoria cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Oţelul Galaţi reprezintă "o gură de oxigen" pentru echipa Gloria Bistriţa. "La început a fost un joc greu, cu o echipă care nu avea așa o presiune a rezultatului. Pe noi ne apăsa foarte mult importanţa acestui meci. Prima repriza am controlat-o în totalitate, am avut multe ocazii, acțiuni spectaculoase, care au trezit puţin şi publicul. Felicit jucătorii pentru efortul lor", a spus Sabău. "Trebuie să uităm repede acest meci, nu am obținut nicio performanţă, obiectivul nostru încă nu e îndeplinit. Urmează meciul cu Dinamo şi dacă nu ne interesează această partidă putem fi chiar umiliți. Trebuie să fim foarte atenți cum ne prezentăm", a mai spus Sabău. "Jucătorii, care au făcut niște sacrificii, stând departe de familii, în cantonament, multe zile, vor avea liber duminică. Sper să vină pregătiți pentru meciul cu Dinamo. Acest rezultat cu Oțelul este o gură de oxigen. În ultima perioadă echipă a arătat ambiție, am jucat de la egal la egal cu CFR Cluj sau Timișoara. Am crescut de la joc la joc, a lipsit până acum acea încredere pe care ţi-o dau rezultatele", a declarat Sabău.http://www.mediafax.ro/sport/sabau-aces ... 89;4224423
Recommended Posts