dcp100168 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 «Ura, acum am maşină să merg la serviciu!»Tudoriţa Radu, 38 de ani, din Galaţi, a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că a câştigat cu Libertatea.Extrem de circumspectă, Tudoriţa ne-a avertizat că nu-i arde de glume şi că “ştie ea că ăsta e doar un mesaj înşelător prin care vrem cine ştie ce, de fapt”. În cele din urmă, şi-a dat seama că nu e vorba despre o farsă, dar a ţinut să ne mărturisească faptul că nu le va spune nimic soţului şi fetiţei ei de 16 ani, Maria, până când nu va vedea acasă maşina câştigată cu Libertatea, un Mitsubishi Colt cu cinci uşi. Tudoriţa Radu lucrează în comerţ şi în această perioadă, premergătoare Sărbătorilor Pascale, nu-şi vede capul de câtă treabă are, şi la serviciu, şi acasă. “Am participat la multe concursuri în viaţa mea, dar n-am câştigat mare lucru. Aşa că ştiţi cum e, speranţa se cam duce. Acum însă, cu Libertatea, totul s-a schimbat. Ura, voi folosi autoturismul pentru a merge la serviciu, mai ales că nu m-am mai bucurat de maşină personală din 2001, de când am vândut o bătrână Dacie!”, ne-a declarat fericita câştigătoare, care ne-a împărtăşit şi metoda prin care a dat marea lovitură: a trimis în fiecare zi, pe adresa redacţiei, câte două taloane de concurs.http://www.libertatea.ro/stire/ura-acum ... 36908.html
Recommended Posts