Jump to content

Oţelul Galaţi - Farul Constanţa 2-0

Recommended Posts

Posted

Grigoraş: „Voi fi nevoit iar să apelez la copii”

Antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că partida de marţi de pe teren propriu cu Farul Constanţa este cea mai importantă pentru echipa sa în acest retur de campionat, iar o eventuală victorie i-ar salva în mare parte echipa de la retrogradare. "Dacă meciul cu Iaşiul a fost capital pentru noi, partida cu Farul este cea mai importantă a returului. Dacă vom învinge, suntem în proporţie de 90 % salvaţi de la retrogradare, iar Farul va rămâne în subsolul clasamentului. Deşi sunt constănţean, trup şi suflet voi fi pentru Oţelul. Sper ca Farul să nu retrogradeze, dar nu vreau să se gândească să obţină puncte de la Galaţi. Cred că băieţii se vor mobiliza şi vor reuşi să câştige, pentru a evolua mai liniştit în ultima parte a campionatului", a spus Grigoraş. Tehnicianul gălăţenilor are mari bătăi de cap în privinţa lotului cu care va aborda partida cu Farul: "Din păcate am multe absenţe pentru acet meci. Sălăgean şi Paraschiv au şanse mici să joace, Costin este suspendat, iar Cojoc şi Viglianti sunt nerefăcuţi după accidentări mai vechi. Mă bucur totuşi că revin Kolev şi Jelev, însă voi fi nevoit iar să apelez la copii".

Meciul Oţelul Galaţi-Farul Constanţa, contând pentru etapa a 26-a, se va disputa marţi, de la ora 17:00, pe stadionul Oţelul.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/grigora ... 34523.html

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - Farul Constanta

Petre Grigoras a declarat ca partida de marti de pe teren propriu cu Farul Constanta este cea mai importanta pentru echipa sa in acest retur de campionat, iar o eventuala victorie i-ar salva in mare parte echipa de la retrogradare: "Daca meciul cu Iasiul a fost capital pentru noi, partida cu Farul este cea mai importanta a returului. Daca vom invinge, suntem in proportie de 90 % salvati de la retrogradare. Cred ca baietii se vor mobiliza si vor reusi sa castige, pentru a evolua mai linistit in ultima parte a campionatului".

Echipa probabila: Kolev - M.Carja, Sarghi, Zhelev, Rapa - Giurgiu, Bourceanu, S.Ilie, L.Iorga - Pena (G.Paraschiv), Elek; Antrenor: Petre Grigoras; Accidentati: Viglianti, Cojoc, Hurdubei, Garleanu, Vitaic; Suspendati: Salagean, Sg.Costin

Constantenii nu au avut parte de prea multa vacanta de Paste, petrecand ceva mai mult de 24 de ore langa cei dragi. Dupa meciul cu CFR Cluj, Curca si compania au primi liber pana duminica seara, cand au intrat in cantonament la stadion, pentru meciul cu Otelul. "Chiar daca este in partea a doua a clasamentului, Otelul este o echipa destul de puternica. Pentru noi, fiecare joc este dificil, dar sper sa adunam cat mai multe puncte", a spus consilierul tehnic al marinarilor, Cristian Camui.

Patronul Gheorghe Bosanceanu a declarat ca se va retrage la finalul sezonului din fotbal daca arbitrajele ostile la adresa formatiei sale vor continua: "Se pare ca scandalurile din fotbal si inregistrarile din presa nu s-au terminat. Daca aceste lucruri nu inceteaza, eu plec din fotbal". Finantatorul constantenilor spune ca degeaba jucatorii sai isi fac treaba pe teren, daca arbitrii nu sunt corecti.

Echipa constanteana va fi lipsita de aportul a doi jucatori, Vukomanovic si Rusmir, ambii fiind suspendati.

Echipa probabila: Curca - Matel, Rastovac, Pahor, G.Mendy - Bacila, Fl.Patrascu, C.Matei, Cl.Voiculet - Alibec, Gerlem; Antrenor: Lucian Marinof & Cristian Camui; Suspendati: Vukomanovic, Rusmir;

Otelul Galati - Farul Constanta este meci de 1X.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 95396.html

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Farul Constanţa

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 2. Cârjă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 6. L. Iorga, 5. Bourceanu, 28. Giurgiu, 15. Ibeh - 27. M. Pena, 7. Elek. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 3. Râpă, 10. Avram, 11. Gado, 17. M. Tănasă, 19. Vitaici, 28. Petrică. Absenţi: Cojoc, G. Paraschiv, Viglianti, Hurdubei (accidentaţi), Sg. Costin, Sălăgeanu (suspendaţi).

Farul Constanţa, echipa probabilă: 1. G. Curcă - 77. Măţel, 6. Pahor, 4. Rastovaci, 17. G. Mendy - 23. Fl. Pătraşcu, 19. Ben Teekloh - 7. Băcilă, 18. Cl. Voiculeţ, 10. Gerlem - 13. Chico. Antrenor: Lucian Marinof. Rezerve: 90. I. Neagu, 8. Pantelie, 9. Alibec, 11. Larie, 14. E. Nanu, 24. Fatai, 85. Gosici. Absenţi: Vukomanovici, Rusmir (suspendaţi), Vlas (accidentat).

Palmares: 35 18 7 10 42-32

Primul meci: 1-3 la Galaţi, în 14 septembrie 1988

Scor maxim: 5-0 la Galaţi, în 22 noiembrie 1992

Ultima victorie a Farului la Galaţi: 1-0 în 27 noiembrie 2005

Ultimul meci jucat la Galaţi: 2-0 în 25 noiembrie 2007

În tur: 1-1.

Posted

Oţelul Galaţi - Farul Constanţa 2-0

Echipa Oţelul Galaţi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Farul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Iorga '56 şi Ibeh '72. Iorga a deschis scorul pentru Oţelul, în minutul 56, cand a marcat la colţul lung, după o centrare de la Giurgiu. În minutul 72, Ibeh a marcat cu un şut de la 16 metri, după un un-doi cu Pena.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 3. Râpă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 24. Avram (29. Giurgiu '46), 6. L. Iorga, 15. Ibeh - 7. Elek (11. Gado '57), 27. M. Pena (17. Tănasă '76). Antrenor: Petre Grigoraş.

Farul Constanţa: 1. G. Curcă - 77. Măţel, 6. Pahor, 4. Rastovaci, 17. G. Mendy - 7. Băcilă (14. Nanu '68), 23. Fl. Pătraşcu, 19. Ben Teekloh, 18. Cl. Voiculeţ - 13. Chico (9. Alibec '84), 10. Gerlem (8. Pantelie '61). Antrenor: Lucian Marinof.

Cartonaşe galbene: Gado '57, Bourceanu '71, Tănasă '84

Arbitri: Ionel Ivan (centru) - Bogdan Velicu, Florin Păunescu (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă)

Observatori: Paul Costaş şi Gheorghe Moise.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Posted

Grigoraş: Se poate spune că am rămas în Liga I

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, marţi, că echipa Oţelul Galaţi s-a salvat de la retrogradare, după victoria cu Farul Constanţa. "Se poate spune că am rămas în Liga I. Era de aşteptat să fie un meci dificil, mai ales că am fost nevoit să folosesc mulţi jucători tineri şi lipsiţi de experienţă. Toată săptămâna le-am scris jucătorilor pe tablă că acesta este jocul campionatului pentru noi şi că trebuie să-l câştigăm cu orice sacrificiu. Îmi felicit jucătorii că au înţeles mesajul meu", a declarat Grigoraş.

Întrebat dacă regretă faptul că Farul ar putea retrograda, Grigoraş a răspuns: "Nu sunt groparul nimănui. Nu pot spune că nu-mi pare rău pentru ei, dar e mai aproape maioul decât cămaşa. Trebuie să faci totul pentru ca echipa pe care o antrenezi să câştige. Îmi pare rău pentru ei, dar le ţin pumnii şi sper să scape de la retrogradare".

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, s-a declarat extrem de fericit pentru victorie: "Două echipe ahtiate după puncte nu puteau oferi un spectactol deosebit. Sunt fericit că am câştigat şi cred că această victorie ne dă dreptul să jucăm şi la anul în Liga I".

Iovănescu: Luăm în calcul şi retrogradarea echipei FC Argeş pentru a rămâne în Liga I

Antrenorul secund al echipei Farul, Sebastian Iovănescu, a declarat, marţi, după meciul cu Oţelul Galaţi, că oficialii constănţeni iau în calcul şi posibila retrogradare a formaţiei FC Argeş pentru a rămâne în Liga I. "A fost un meci în care noi ne-am pus mari speranţe, ne doream cel puţin un punct, însă se pare că înfrângerea cu CFR i-a afectat mai mult decât credeam pe jucători. A fost o repriză echilibrată, iar totul s-a rupt în partea a doua, din cauza a două greşeli personale a jucătorilor noştri. Nu am pus în pericol poarte adversă, iar rezultatul este corect", a declarat Iovănescu.

Întrebat dacă ia în calcul retrogradarea FC Argeş, în urma cazului Penescu, Iovănescu a răspuns: "Ca să rămânem în Liga I luănm în calcul şi retrogradarea Argeşului. Nu avem nimic cu ei, dar trebuie să ne gândim şi la acest lucru".

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.