JohnDoe Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 E primul post pe forum deci: Bine v-am gasit! Se intampla sa fie si una din zilele de Pasti: Hristos a inviat! Incerc sa pun cateva panorame aici sper sa reusesc: Galati Spicu - Statuie Costache Negri - click pe imagine pentru a vizualiza panorama - Galati Faleza Dunarii - Sculptura in metal (cand o sa ii aflu numele o sa modific) Daca va plac si/sau considerati ca locul lor e aici mai postez. Numai bine - Ionut
JohnDoe Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 uimitor continua, te rog Da ... deci o sa continui. O sa le pun totusi in primul post (o sa editez primul post) - ca sa fie mai grupate. Multumesc de vizita! Ionut
Rami Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 din cate stiu eu se poate atasa o singura poza la o postare.
JohnDoe Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 din cate stiu eu se poate atasa o singura poza la o postare.Se pare ca merge...Probabil din cauza ca pozele sunt de pe un server extern.
JohnDoe Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 O mica precizare - Costache Negri, nu Negruzzi. Fara sa jicnesc un nume asa de mare: tot un Costache e Da multumesc s-a corectat. Multumesc de vizita!
Recommended Posts