dcp100168 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Votaţi-o pe Maria! pe mine ma calca pe nervi un concurs..am crezut ca daca ma implic in campania facuta fiicei mele imi va crea o stare de bine..pe naiba..curand am simtit cum imi fuge de sub picioare pamantul caci efectiv am senzatia ca pe fetita care ne-a ''furat'' locul 1 o voteaza un net intreg...dupa numai o saptamana de concurs..in care noi am avut acel loc,a inceput sa isi ia elan...acum diferenta e de 1100 de puncte...am mobilizat o familie intreaga dar..degeaba..apoi am aflat ca de fapt e o lista dupa care se voteaza,in care mamici cu simt de turma,asteapta cuminti pana in noiembrie decembrie sa aiba copilul inscris si deja castigator ....iar pana atunci ea insasi voteava acel copil cu o tenacitate iesita din comun... :? am venit la voi sa ma ajutati...sa reducem cu ajutorul vostru macar din diferenta ca sa ne putem baza pe notele juriului... :roll: speranta ca aceasta fetita sa fie vedeta imi e invinsa cu orice vot pe care cealalta il primeste... http://www.prichindelulmeu.ro/site/inde ... rentPage=5 maria vieru 3-6 ani. aici intrati ajutati,treceti-ne la favorite...faceti ce puteti ...va multumim. sistemul de vot,dupa inregistrare,se face o data la 12 ore de pe acelasi ip..adica daca ai mai multe calculatoare si mai multe id noi te rugam sa le folosesti pe toate! :roll: multumim pt orice vot,orice sustinere.. in mod expres le multumesc lui riaji,ramy si relu!sunteti the best!mai e acum si dcp unul din sustinatori!multumim.
mariav10 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 fantastic eu primesc 3 voturi iar aceea primeste 15...pacat ca nu e un emoticon cu cu un cap lovindu-se de zid...
mariav10 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 inseamna ca ma bazez pe tine pana pe 30 aprilie...si pe oricine poti mobiliza pt noi! :oops:
dcp100168 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Maria, pentru a castiga concursuri de acest fel ar trebui sa mobilizezi o retea de genul celor existente pe site-urile de socializare (neogen, hi5, etc).
mariav10 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 atunci ajuta-ma...daca stii atat de multe de genul asta heeeeeeeelp! :oops:
dcp100168 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 atunci ajuta-ma...daca stii atat de multe de genul asta heeeeeeeelp! :oops:E simplu. Inscrie-te pe http://www.neogen.ro/ , cauta-i pe cei care sunt online si da-le linkul, cu rugamintea de a vota. Vei avea de munca, dar s-ar putea sa ai succes.Acum de exemplu sunt 6775 online. Daca vor vota 10% tot e ceva.
mariav10 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 aseara m-am apucat de scris ca nebuna...am trimis cred cam 100 de msg la cine a picat prima data...imi vine sa plang..doar o singura femeie din atatea a raspuns... asa ca.. unde sa mai pun acest link?
Relu Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Vorbeşti la o sută, te ascultă zece şi doar unul face ceea ce spui...
mariav10 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 as scrie in continuu daca as sti ca se intampla asa reludar nici macar unul nu face ce il rogdaca as putea sa mobilizez o armata as face-opana pe 30 mai e putin iar diferenta zdrobitoare.chiar daca voi a-ti vt de 2 ori pe zi...tot nu as putea sa o ajung...imi plang de mila cata energie am consumat... :cry:
mariav10 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 uite asa mai trece o zi in care am ''cersit'' voturi! :geek:
Guest Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 incerc sa votez de mai bine de 1 ora si nu merge. de fiecare data ma chinuieste site-ul ala.
mariav10 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 te cred..noi trebuie sa cautam niste puncte amarate care sa compensesze diferenta de voturi...si merge al naibii de greu...pana se incarca... apreciem tare mult orice efort.
Zuzyk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 BINE, gata, m-ati convins imi fac cont, pentru mamica Mariei, si pentru ea, ca tare e frumoasa. Am mai multe id-uri si imi pot schimba ipul.Fac cate conturi pot, numai sa o votez pe micuta cu mai mult d e 1 vot
Zuzyk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 nu...nu...nu...pot vota Mi-a zis ca "aceasta clasa de ip este banata, contactati administratorul..." sau ceva in genul . Am tot schimbat ip-ul si nu merge... imi pare rau ca nu o pot vota
George Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pai normal. Ca sa voiteze doar cei ce au pile ceva ca sa o voteze pe acea X-ulescu iar ceilalti nu pot vota.
mariav10 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 pai tocmai din cauza unor ip dinamice ca al tau nu se mai pot conecta unele ip-uri... :? chiar daca esti ''cuminte'',clasa ip-ului tau e banat fiindca e recunoscut ca si multiplicator de voturi.asta e.mersi oricum. :cry:
Zuzyk Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 am reusit de la mama de la servit sa votez fetita.Doar un vot..
Recommended Posts