dcp100168 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pastele in miros de mici si pe ritmuri de manele!Anotimpul micilor la iarba verde a inceput oficial weekend-ul trecut, la Galati. Sute de oameni au devorat cantitati uriase de carne la gratar si au ciocnit oua rosii la foc automat. Cu gurile pline si in maini cu pahare pe care nu le lasau sa se goleasca, s-au distrat si au dansat cu atata tragere de inima, incat au uitat pe loc indelungatul post al Pastelui. Cu catel, purcel, soacra, matusa, nevasta, plus aia mici, toata gasca a plecat la padure. Unde, in loc de pasarele, ce sa vezi?! Alta era muzica. Fetele chiuie ca la nunta, iar carnatii sfaraie fericiti pe gratar. De-acum inainte, in fiecare weekend, orasenii vor invada padurea ca sa ia "o gura da aer proaspat cu parfum de mici".http://stirileprotv.ro/show-buzz/entert ... anele.html
scorpya Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No comment!Am auzit k la Garboavele a fost prapad.Tineretu s-a simtit super bine..cei care au vrut sa se recreeze..proasta alegere.Ca pe litoral,patura langa patura,Guta langa Salam etc. :roll:
silviudeep Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Era de asteptat, insa au fost si paduri unde nu era mai nimeni. Eu am fost printre cei norocosi, nu am avut nici un "vecin" in apropiere si a fost cat se poate de relaxant.
dcp100168 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Faţa "neagră" a Paştelui: excese alimentare şi bahice, bătăi110 gălăţeni au ajuns, numai în prima zi de Paşte, la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean. Serviciul Judeţean de Ambulanţă a primit cu 20% mai multe apeluri ca de obicei în zilele de sărbătoare pe seama celor care au mâncat şi au băut prea mult. Chiar dacă ne aflăm în plină criză economică, nici de aceste Sărbători Pascale serviciile medicale de urgenţă nu au avut linişte din partea celor care au mâncat şi au băut prea mult. Numai în primele 24 de ore ale sărbătorilor pascale, la Unitatea Primiri Urgenţă s-au prezentat 110 persoane, dintre care 80-85% sufereau de colici abdominale şi renale, precum şi stări de ebrietate. O parte a acestora nici nu au putut ajunge singuri la spital, apelând la asistenţa Ambulanţei. "Am avut, ca de obicei, solicitări din partea celor care au suferit diverse probleme de sănătate pe seama unor mese pascale prea copioase şi unde s-a făcut şi exces de alcool. A fost vorba de colici renale şi abdominale, gastrite şi intoxicaţii. Procentul numărului apelurilor primite în dispeceratul nostru a crescut cu 20% în aceste zile faţă de o perioadă normală", a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi.Agresiuni uşoare şi o femeie înjunghiatăCa de obicei în această perioadă, destui gălăţeni au luat drumul camerei de gardă după ce au fost victime ale violenţei familiale şi nu numai. În majoritatea cazurilor aceste persoane nu s-au internat, ci au plecat acasă după ce au fost pansate. Un singur caz mai grav s-a petrecut noaptea trecută, sâmbătă spre duminică, atunci când o femeie din Măstăcani a ajuns la Stabilizarea UPU a Spitalului de Urgenţă după ce a fost înjunghiată. Plaga profundă îi putea fi fatală, de aceea a fost operată şi acum se află în secţia Reanimare a spitalului.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=4
Recommended Posts