Jump to content

Droguri în galeria Farului?


dcp100168

Recommended Posts

Droguri în galeria Farului?

Doi suporteri ai formaţiei Farul Constanţa au picat controlul corporal dinaintea meciului de marţi, de la Galaţi. Percheziţionaţi de forţele de ordine, cei doi fani ai „rechinilor” au fost depistaţi cu buzunarele pline de prafuri suspecte! Este vorba despre un praf alb, cel mai probabil droguri, organele declanşând deja o anchetă în acest sens. „Substanţele nu au fost încă identificate, dar laboratorul de Crimă Organizată va şti în cel mai scurt timp dacă este vorba despre droguri. Cei doi tineri nu au putut justifica prezenţa prafurilor asupra lor”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi. Cei doi tineri sunt cercetaţi în libertate, Poliţia Galaţi fiind cea care desfăşoară investigaţiile.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... ui-4232109

Cei doi tineri - Marius-Mihai Ciolan, de 24 de ani, din Techirghiol, judeţul Constanţa şi Gabriel-Bogdan Sârmă, de 27 ani, din comuna Cumpăna, acelaşi judeţ - sunt cercetaţi în libertate, Poliţia Galaţi fiind cea care desfăşoară investigaţiile (datorită faptului că incidentul a avut loc pe teritoriul judeţului nostru).

http://www.viata-libera.ro/articol-Drog ... %9D_2.html

Link to comment
Share on other sites

nu-s droguri.ca de obicei politia cauta sa faca din nimic senzational.e campanie electorala si trebuie sa vedem ca institutiile statului isi fac treaba,sunt vigilenti si ne apara.haideti sa nu punem botul la cacaturi de 2 bani.

praful ala alb este pentru a face fumigene;).praful ala alb este bicarbonat.de obicei suporterii intra cu substantele astea separat si prepara fumigena in interiorul stadionului pentru ca jandarmii sunt idioti si fac exces de zel si nu te lasa sa intri cu obiecte inofensive.

Link to comment
Share on other sites

N-aş numi fumigenele „obiecte inofensive”...

Dar ai dreptate, poliţiştii şi jandarmii te acuză, mai întâi, de ce e mai rău şi abia pe urmă te lasă să te disculpi, „în instanţă”. :evil:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.