Jump to content

Expoziţie de reptile vii


dcp100168

Recommended Posts

Reptile vii - expoziţie inedită

Începând din data de 24 aprilie şi până pe 28 mai 2009, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va putea fi vizitată o inedită expoziţie de reptile vii. Este vorba de peste 100 de exemplare din peste 70 de specii de reptile. Vizitatorii vor putea vedea aici şerpi boa, cobre, anaconde, vipere asiatice, vipere africane, şerpi cu clopoţei, şerpi regali, scorpioni, păianjeni, ţestoase, etc. Exponatele "cu sânge rece" aparţin domnului Florin Sârb din Bucureşti, care, pasionat de reptile, a început să strângă cele mai rare şi mai exotice exemplare, ajungând să aibă astăzi această impresionantă colecţie, unică în ţară. Preţul unui bilet este de 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=3

Link to comment
Share on other sites

Sunt doua intrari - una dinspre Tracere Bac si alta pe langa "oraselul" copiilor. Ca punct de reper pentru tine, fata de a doua intrare, gandeste-te ca destul de aproape de Restaurantul Indian. Intrebi de intrarea in gradina botanica si apoi treversezi tot rosarium-ul, pana la cladirea unde se afla expozitia. Despre foto: daca vrea cel care a orgnizat expozitia, poate fi si gratis, desi ma indoiesc.

Link to comment
Share on other sites

A pai daca e asa, organizez eu o intalnire de 1 Mai (prima data credeam ca se incheie pe 28 aprilie, acu citisem mai bine) cine are timp de 1 Mai ca e zi libera ne intalnim la intrarea in Gradina Botanica (asta an vazut-o de vreo 2-3 ori) si mergem mai multi sa vedem reptilele. Cine doreste, cine pofteste? Si din cate a scris Maria, inteleg ca ea ar dori sa vada neaparat reptilele.

Link to comment
Share on other sites

George, la multi ani cu intarziere :) Mary, felicitari pentru ca ai fost prima care a dat ideea!

Ideea voastra nu-i rea deloc! daca una din urmatoarele intalniri ale forumului ar fi la gradina botanica, s-ar "impusca" mai multi "iepuri" deodata: ar veni si userii care se plac, si cei care nu se plac.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.