Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru cine doreste sa invete noutati sau sa aprofundeze cunostintele despre calculator si telefoanele mobile va invit sa vizitati acest site unde ve-ti avea o multime de lucruri de invatat . Totodata puteti pune comentarii in acest nou topic despre diverse pareri si sugestii , eu personal ma ocup de segmentul telefoanelor mobile prezentand diverse aspecte ale unui telefon mobil

linkul catre site este acesta : http://www.videotutorial.ro ;

este un site 100% romanesc facut de 2 romani din fonduri propii ce doresc sa promoveze o sursa calitativa de informatie si nu numai

totodata prezint cateva linkuri catre videotutorialele realizate de mine :

Mcleaner firewall pentru telefoane mobile care respinge apelurile sau mesajele nedorite - tutorial video HD

Cum sa urmarim in direct posturi tv si radio cu un telefon mobil - tutorial video HD

Cum se intra in reteaua yahoo messenger cu telefonul mobil - tutorial video HD

Cum se spioneaza sau se controleaza un computer cu telefonul mobil - tutorial video HD

Folosirea telefonului pe post de telecomanda pentru computer cu ajutorul softului controlfreak - tutorial video HD

Cum sa folosim un telefon mobil pe post de camera web cu wwigo - tutorial video HD

Conectare la internet prin modem de pe un telefon Nokia cu symbian - tutorial video HD

Posted

Luci, am instalat mcleaner-ul pe mobilul meu. demult cautam asa ceva. acum am o rugaminte: n-ai putea sa-mi faci rost de un serial? platesc! nu vreau sa dau cu cardul pe net.

Posted

luam legatura si discutam,am serial pt aplicatie ce merge,eu o folosesc de mai bine de 4 luni

vezi ca am pus un user pt yahoo unde ma poti contacta,da-mi un mesaj si zi-mi cine esti si ce doresti

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.