LucianGL Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pentru cine doreste sa invete noutati sau sa aprofundeze cunostintele despre calculator si telefoanele mobile va invit sa vizitati acest site unde ve-ti avea o multime de lucruri de invatat . Totodata puteti pune comentarii in acest nou topic despre diverse pareri si sugestii , eu personal ma ocup de segmentul telefoanelor mobile prezentand diverse aspecte ale unui telefon mobillinkul catre site este acesta : http://www.videotutorial.ro ; este un site 100% romanesc facut de 2 romani din fonduri propii ce doresc sa promoveze o sursa calitativa de informatie si nu numaitotodata prezint cateva linkuri catre videotutorialele realizate de mine :Mcleaner firewall pentru telefoane mobile care respinge apelurile sau mesajele nedorite - tutorial video HDCum sa urmarim in direct posturi tv si radio cu un telefon mobil - tutorial video HDCum se intra in reteaua yahoo messenger cu telefonul mobil - tutorial video HDCum se spioneaza sau se controleaza un computer cu telefonul mobil - tutorial video HDFolosirea telefonului pe post de telecomanda pentru computer cu ajutorul softului controlfreak - tutorial video HDCum sa folosim un telefon mobil pe post de camera web cu wwigo - tutorial video HDConectare la internet prin modem de pe un telefon Nokia cu symbian - tutorial video HD
Guest Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Luci, am instalat mcleaner-ul pe mobilul meu. demult cautam asa ceva. acum am o rugaminte: n-ai putea sa-mi faci rost de un serial? platesc! nu vreau sa dau cu cardul pe net.
LucianGL Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 luam legatura si discutam,am serial pt aplicatie ce merge,eu o folosesc de mai bine de 4 lunivezi ca am pus un user pt yahoo unde ma poti contacta,da-mi un mesaj si zi-mi cine esti si ce doresti
Recommended Posts