Jump to content

O gălăţeancă o acuză pe Daniela Györfi


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă acuză:«Györfi nu poate să cânte live!»

* Solista Diana Spânu (38 de ani), din Galaţi, o acuză pe Daniela că a făcut compromisuri pentru a ajunge vedetă

Un nou scandal e pe cale să izbucnească în show-biz. O cântăreaţă anonimă din Galaţi sare la gâtul Danielei Györfi, aducându-i o ploaie de acuzaţii demne să o discrediteze din punct de vedere muzical. Diana Spânu are în palmares numeroase premii şi, deşi a cântat în străinătate, nu a reuşit să obţină recunoaşterea în ţară. Rivală a Danielei Györfi pe scena festivalurilor muzicale de la începutul anilor ‘90, Diana Spânu (38 de ani) se laudă cu o experienţă muzicală pe scenele din Japonia, însă suferă enorm că nu a putut să se lanseze şi în România. Invidioasă, probabil, pe succesul de care se bucură Györfi, gălăţeanca a găsit de bun augur să dezgroape morţii, aducându-i aminte blondei că prestaţia sa vocală nu dădea pe spate juriul de la festivaluri. “O provoc oricând pe Daniela Györfi să cântăm live orice piesă, în afară de manele, că nu mă caracterizează”, a declarat Diana Spânu, pentru Click!. Totodată, gălăţeanca se plânge şi de faptul că melodiile ei nu au fost difuzate la radio şi la televiziunea naţională: “Sunt totuşi mândră că nu am făcut niciun compromis! Nu mi-a cerut nimeni să fac aşa ceva faţă în faţă, dar era de înţeles că trebuia să închid ochii de multe ori pentru a fi promovată”. Împăciuitoare din fire, Daniela Györfi a refuzat să-i răspundă cu aceeaşi monedă anonimei soliste, ba chiar a afirmat că ar fi dispusă să-i acorde o mână de ajutor: “Îmi amintesc de Diana şi îmi pare rău pentru ea că nu a reuşit să se lanseze”.

Solista îi sare în ajutor

“Mă gândesc că acum ar avea destul de multe şanse să se afirme, dacă ne gândim că până şi Sexi Brăileanca a ajuns cântăreaţă. Eu o pot ajuta, dacă îşi doreşte”, a declarat Daniela, pentru Click!.

Diana, o răsfăţată a premiilor muzicale

„Eu am obţinut trofeul şi premiul I secţiunea interpretare la Festivalul Internaţional Bucureşti 1991, când Komornyik a fost pe locul III, iar Daniela Györfi pe locul V. Cu toate astea, ea apărea mereu la tv şi cânta. Sunt profesoară de muzică la doua şcoli”.

http://www.click.ro/Vedete/o-galateanca ... cante-live

Link to comment
Share on other sites

:lol:

Păi dacă e atât de bună pe cât pretinde, n-are altceva de făcut decât să-şi caute calea.

Parafrazând o vorbă celebră, aş putea spune: „Un cântăreţ bun trebuie doar ascultat, nicidecum văzut”.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.