CosminNitu Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Vineri, 8 mai, la ora 22, formatia Vama va sustine un super show in Club S, Galati. Baietii vor canta atat piese vechi, cat si melodii de pe discul “Vama”, printre care single-ul proaspat lansat, Dumnezeu nu apare la stiri. Pretul unui bilet la concertul din Galati este de 25 ron. Biletele se gasesc in reteaua Diverta si pe www.ticketpoint.ro. Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.
dcp100168 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Galati si o revelatieA fost frumos la Galati. A fost un concert cald. Un public cald. Mai presus de asta, la Galati am asociat pentru prima data Undeva in Vama cu momentul de gratie care a inspirat aceasta melodie. Am realizat, cantand, ca sunt fericit pentru ca am fost, fie si pentru putin timp, in locul ideal pe care il evoca acest cantec. Da, candva intr-un trecut nedefinit, am stat intins noaptea undeva prin iarba sau graul dintre Vama si 2 mai. Am privit puzderia de stele si am ascultat marea cu inima ciulita la orice zgomot care mi-ar fi putut invada linistea. Undeva in spate soseaua era deja o alta lume. Am stat intins pe spate, am privit cerul si am iubit. Am iubit pe pamantul uscat, cu vantul in fata si marea in nari, printre iarba sau grau. Si toate astea mi-au venit ieri in memorie, cu un miros intepator, ca acela al sangelui sanatos care iti buseste pe nas. Cald, aburind, preaplin de viata. Am stat intins intre lumi de betivi, am ascultat marea si am iubit. Pentru asta sunt fericit. Despre asta este acest cantec, de fapt. Asta am simtit cantand...http://tudorchirila.blogspot.com/2009/0 ... latie.html
Recommended Posts